Gewilde Christian Eriksen krijgt er twee opties bij
Donderdag, 10 januari 2019 om 15:00

Vitesse gaat niet in zee met Iyas Alilou Khouribech. De Spaanse rechtsback overtuigde niet tijdens een proefperiode, waardoor de club op zoek gaat naar een andere back-up voor Vyacheslav Karavaev. (Omroep Gelderland)

Nikola Milenkovic lijkt een transfer naar Manchester United te moeten vergeten. De interesse van the Red Devils in de verdediger van Fiorentina is vervaagd na het ontslag van José Mourinho. (ESPN)

Ook Manchester United en Liverpool zien de komst van Christian Eriksen wel zitten. Eerder werd al duidelijk dat Real Madrid en Barcelona een oogje hebben op de middenvelder van Totenham Hotspur. (Daily Star)

Tottenham Hotspur heeft een vervanger van Toby Alderweireld op het oog. Voormalige FC Twente-verdediger Joachim Andersen, nu actief bij Sampdoria, moet in het geval van een vertrek van de Belg naar Londen komen. (The Independent)

Josep Guardiola heeft zijn opvolger voor de lange termijn van Fernandinho gevonden. De Spaanse oefenmeester wil Declan Rice zo snel mogelijk van West Ham United naar Manchester City halen. (The Sun)

Bayern München heeft contact gezocht met Paris Saint-Germain over de eventuele komst van Adrien Rabiot. Eerder zochten Juventus en Barcelona al toenadering tot de Franse grootmacht. (BILD)

Meer nieuws
   
16:00
16:00
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
2
   
16:00
16:00
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
70
   
15:30
15:30
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
   
15:00
15:00
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
   
14:53
14:53
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
15
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (16)

 
Angelo77
 
8
10 januari 2019 om 15:15
Is natuurlijk de ideale kandidaat om Modric op te volgen. Eriksen is de absolute top op zijn positie en hoort bij een club als Real.
 
Bobiku29
 
4
10 januari 2019 om 15:26
Wel een compleet ander type dan Modric. Eriksen speelt verder naar voren. Ik zou hem zelf graag in de Premier League zien blijven, en dan vind ik United en Liverpool wel meteen de clubs die ook het best bij hem passen en waar toch meer potentie ligt voor een titel de komende jaren. Spurs wordt niet snel beter. Ze presteren nu erg goed, maar de ploeg is al lang bij elkaar en zit voor mijn gevoel wel aan zijn top
 
Angelo77
 
4
10 januari 2019 om 16:06
Hij is aanvallender ingesteld, dat is zeker waar. Het verdedigende werk dat Eriksen verricht wordt wel wat onderschat tho.
 
Bobiku29
 
1
10 januari 2019 om 16:29
Zeker, maar ook spitsen kunnen verdedigend werk verrichten. Dat zegt niet dat ze controlerend het beste tot hun recht komen. Eriksen maakt veel vuile meters, maar dat kan hij het beste doen vanaf een positie aanvallend op het middenveld
 
Dr.Jero
 
2
10 januari 2019 om 16:54
Real heefteen middevelder nodig die juist iets meer naar voren speelt lijkt me een geschikte club voor hem. Zeker als pochetino die kant ook op gaat.
 
status_qo1
 
16
10 januari 2019 om 15:26
wel typerend dit , eriksen geeft in een intervieuw aan dat hij en spurs in vergaande gesprekken zitten over een nieuw contract wat natuurlijk uitstekend lag bij de spurs fans maar dat komt natuurlijk niet op voetbalzone , zelfde geld voor poch . zei net dat hij graag 20 jaar manager van spurs wil blijven en dat hij een speciale band heeft met de fans ( wat zo is ) maar nee hoor , komt nooit op VZ . tot de zomer dan krijgen we weer 4 artikels per dag van hoe goed pochetinno bij united en madrid past en hoe ongelukkig hij wel niet is -_-" beetje vermoeiend als spurs fan . ook al is dit de wandelgangen . verbaast me gewoon dat positief nieuws over spurs vrijwel nooit vermeld word :/
 
SC Spurselona
 
3
10 januari 2019 om 15:38
Klopt bijna helemaal wat je zegt. Alleen dat van pochettino dat hij 20 jaar wil blijven is kort in een kleine alinea verteld, maar dat moest je echt goed zoeken. Voor de rest is het natuurlijk wel heel erg het is over Eriksen en poch. Eriksen heeft nog gewoon anderhalf jaar contract en nu zijn mensen al van;" ooh, bijna contract over!" En ooh heeft zelfs nog 4 of 4,5 ofzo. Ik denk dat deze speler en coach gewoon blijven en dat we binnen drie jaar ene titel hebben.
 
status_qo1
 
2
10 januari 2019 om 16:01
en dan de standaard " ze betalen hun spelers niet genoeg " terwijl dat we 1 van de hoogste bonus systemen hebben in europa ... achja het kan erger , vandaag las ik op Coys News (aanrader voor spurs fans) dat we 10 jaar geleden gewoon laatst stonden . dan is onze huidige situatie toch een Enorme verbetering :D ! hoop ook op de titel maar is het een FA CUP of EFL cup ben ik ook tevreden . heb ons in mijn leven slechts 1 prijs zien winnen dus ik grijp alles wat we kunnen pakken Coys !!
 
Drex
 
2
10 januari 2019 om 17:09
Tottenham koopt ook slim in, waardoor spelers niet meteen aan het salarisplafond zitten. United koopt bijv een Pogba of Alexis Sanchez, die hadden al een goed salaris bij hun vorige club. Daarnaast houden wij en ook de media ervan om cijfertjes naast elkaar te leggen. Neem bijvoorbeeld Ozil, speelt imo heel matig maar verdient toch 350k pond per week. KdB lang geblesseerd pakt toch 350k pond per week. Eriksen zou nu nog zo'n 85k pond per maand verdienen, al zou zijn nieuwe contract rond de 170k pond per week komen. Nog steeds ver verwijdert van andere vergelijkbare spelers. Als je kijkt naar "waterdragers/ werkpaarden" die verdienen vaak bij de (top)clubs ongeveer even veel.
 
status_qo1
 
2
10 januari 2019 om 18:17
sorry maar als je echt denkt dat eriksen al 5 jaar op 85 k p/week verdient dan onderschat je zen inteligentie en voetballend vermogen . dit is de beste link die ik direct vind en betrouwbaar ook . https://www.football.london/tottenham-hotspur-fc/n... . spurs betaald hun spelers 52% van alle inkomsten . onze salarisplafond is daarin zelf verhoogd met 26% . mensen onderschatten levy ..
 
nonkoloos
 
3
10 januari 2019 om 16:00
https://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=344353 Artikel waarin Poch zegt Wenger achterna te willen gaan. Over eriksen toch niet heel vreemd dat dat geroepen wordt. Hij is volgende maand 27 en heeft nog geen enkele "echte" prijs terwijl hij wel bij de beste in de PL hoort.
 
status_qo1
 
5
10 januari 2019 om 16:03
en dan als KOP iets over arsenal ... dus precies wat spurselona zegt eigenlijk.
 
Japie_Krekel
 
0
10 januari 2019 om 16:17
Eriksen zou wel de ontbrekende schakel zijn bij United met zijn creativiteit. heb je dan nog Pogba ernaast staan heb je echt een middenveld die hoort bij de wereldtop
 
Chicago
 
3
10 januari 2019 om 17:12
Zou bij Liverpool ook niet misstaan op het middenveld. Vooral tegen City werd duidelijk dat zij echt een creatieve middenvelder missen
 
Holten74
 
0
11 januari 2019 om 05:00
Liverpool zou een geweldige club zijn voor Eriksen!