Guardiola wil met 50 miljoen bij Real Madrid aankloppen
Woensdag, 13 november 2019 om 18:00

NAC Breda wil Greg Leigh in januari aan Aberdeen verkopen. De vleugelverdediger speelt nu al op huurbasis voor de nummer drie in de Schotse Premier League. (BN/De Stem)

AC Milan wil profiteren van de onrust bij Napoli en Carlo Ancelotti wegplukken als trainer. De ervaren oefenmeester werkte eerder al enkele jaren in het San Siro (Diverse Italiaanse media)

Josep Guardiola dringt erop aan dat Manchester City een bod van vijftig miljoen euro neerlegt bij Real Madrid voor Isco. De middenvelder wordt ook gevolgd door onder meer Juventus, Bayern München, Arsenal, Tottenham Hotspur en Internazionale. (Fichajes)

Federico Dimarco wordt in januari wellicht verhuurd aan Bologna of Brescia. De linksback van Internazionale, die geen basisplaats heeft, werd vorig seizoen uitgeleend aan Parma. (Diverse Italiaanse media)

Internazionale is een voorname kandidaat om Olivier Giroud in januari voor circa 6,5 miljoen euro over te nemen van Chelsea. De aanvaller van the Blues staat ook op de lijstjes van Crystal Palace, West Ham United en Olympique Lyon. (La Gazzetta dello Sport)

Atlético Madrid gaat in januari niet de transfermarkt op. Het aan salarissen en afschrijvingen te betalen bedrag ligt boven de vijfhonderd miljoen euro, waardoor er geen geld is om spelers aan te trekken. (Marca)

Meer nieuws
   
11:02
11:02
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
6
   
10:51
10:51
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
   
10:26
10:26
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
16
   
09:50
09:50
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
30
   
09:14
09:14
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (17)

 
FikretÇelik
 
9
13 november 2019 om 18:05
Isco zou bij City niet meer dan een breedte aankoop zijn. Is niet broodnodig. Van de bank bij Real naar de bank (of tribune) bij City. De Bruyne - Rodri/fernandinho - Silva/gundogan/foden (of doorschuiven met Bernardo Silva) is de vaste basis.
 
arsenal890
 
15
13 november 2019 om 18:13
Isco zou dan waarschijnlijk de opvolger zijn van Silva. En dan zou Bernardo op de flank blijven staan.
 
Zermatt_Person
 
0
13 november 2019 om 20:01
Alleen heeft City geen opvolger voor Silva nodig. Als David Silva straks vertrekt, heeft Man City intern al genoeg spelers om dat op te kunnen vangen. De Bruyne, Gundogan, Foden en B. Silva kunnen allen op de positie van D. Silva. Isco is dus overbodig. Er moet een top CV komen naast Laporte. Dat is prioriteit nummer 1.
 
Robinho71114
 
0
13 november 2019 om 21:03
Zermatt is het ook mogelijk dat bernardo naar cam vertrekt sterling rechts sane links of is sane volledig afgeschreven?
 
Zermatt_Person
 
5
13 november 2019 om 21:44
Sane weigert z'n contract te verlengen en wilt naar Bayern Munchen. Sane is om die redenen dus afgeschreven bij Man City helaas ja.
 
FikretÇelik
 
0
13 november 2019 om 22:02
Zijn Aguero, Walker en Mendy ook afgeschreven?
 
marcelinho1980
 
0
14 november 2019 om 07:02
Zou toch wat zijn... City die een hoge uitgaande transfers heeft. Alle andere topclubs doen dit wel waardoor ze veel minder geld uitgeven.
 
Holland8
 
2
13 november 2019 om 20:54
Isco is natuurlijk een fantastische speler en 50 miljoen voor zo een speler is in deze markt gewoon een koopje. En ik sluit niet uit dat Bernardo Silva na het incident met Mendy zomaar op weg kan zijn naar de uitgang. Wat voor fantastische speler het ook is. Maar in Engeland liggen dit soort zaken veel gevoeliger dan in de rest van Europa. Laten we het niet hopen voor Bernardo want hij is natuurlijk wel helemaal gemaakt voor het voetbal van Guardiola.
 
stnka33
 
4
13 november 2019 om 22:26
Mendy heeft gewoon gelachen om de tweet van Bernardo, hij vatte het tenminste wel op als een grap. Dus denk dat het groter gemaakt wordt dan het werkelijk is. Alleen voor de buitenwereld een ‘leuk’ verhaal
 
-The Maestro-
 
3
13 november 2019 om 18:59
Isco zou een onnodige aankoop zijn. Met De Bruyne, Bernardo & Foden heeft Manchester City genoeg creatieve middenvelders. Ze zouden zich moeten focussen op een topper voor achterin. Dat is het enige punt waarop ze nu onderdoen aan Liverpool. Dat komt deels natuurlijk door de blessure van Laporte, maar sinds met het vertrek van Kompany is er niet echt meer iemand die leiding geeft van achterin.
 
Schop1989
 
5
13 november 2019 om 19:29
Je kunt er toppers neer blijven zetten, maar pep kan ook gewoon minder goed verdedigen met zijn tactiek. Ik zou op zoek gaan naar de juist partner IPV steeds maar gewoon de beste verdediger zoeken. Bijv. Je zou meer aan een de vrij hebben dan aan een koulibaly, terwijl die tweede beter is.
 
Zermatt_Person
 
3
13 november 2019 om 19:58
Man City heeft gewoon een verdediger nodig die erg snel is op de eerste meters en goed is in de passing. Skriniar is hiervoor de ideale kandidaat. De Vrij is goed in de rust bewaren, maar is traag op de eerste meters. Die komt niet goed uit als je rond de middencirkel verdedigt. Ik hoop daarom dat Skriniar komt, omdat hij alle aspecten beheerst voor het spelletje van Guardiola. Daarnaast kun je sowieso beter Alderweireld boven De Vrij prefereren. Aangezien Alderweireld transfervrij is, terwijl De Vrij de dikke hoofdprijs gaat kosten.
 
Japie_Krekel
 
4
13 november 2019 om 19:59
gisteren stond er nog in de wandelgangen dat City aan hun limiet van buitenlandse spelers zaten en dat ze daarom Sane wilde lozen om een goede verdediger te kunnen halen uit het buitenland. ik snap er niks meer van
 
Zermatt_Person
 
3
13 november 2019 om 20:03
Daarom moet je niet alles serieus nemen wat de media zegt. Ik zelf dan ook dat dit bericht onzin is, want als City iets niet nodig heeft, is het Isco wel, aangezien ze intern al: B. Silva, De Bruyne, Foden en Gundogan al hebben voor die positie. Mahrez zou zelfs ook nog op het middenveld kunnen. Prioriteit nummer 1 moet een top CV zijn naast Laporte. Dat is eigenlijk ook het enige wat dit City nog nodig heeft. Hopelijk doorziet Guardiola dat ook.
 
Japie_Krekel
 
0
13 november 2019 om 20:11
@zermatt_person ik ben het met je eens. City heeft eerder behoefte aan een goede verdediger dan aan een aanvallende middenvelder. je hebt daar idd meerdere opties voor waaronder die Foden wat een geweldig talent is. Skiriniar zou een geweldige aankoop zijn maar ik denk dat die wel minimaal tegen de 80 miljoen gaat kosten, als het niet meer is. als ik Pep was had ik ook een pinchhitter nog erbij gehaald in de winterstop. je ziet nu toch dat er nooit echt een plan B is omdat Gabriel Jesus een zelfde type is als Aguero. zo een type Llorente erbij zou City wel meer opties geven als het een keer een dag voetballend niet draait
 
Zermatt_Person
 
0
13 november 2019 om 21:42
Giroud of Cavani lijken me betere pinchhitters dan Llorente. Deze spelers zijn vanaf aanstaande zomer ook transfervrij, wat dus ideaal is om ze gratis op te pikken. Dan houdt je ook geld genoeg over voor een goede CV. 80 miljoen voor Skriniar lijkt me een goede prijs als je bedenkt dat Maguire liefst 90 miljoen euro kostte en veel minder is dan Skriniar.
 
mcgregor
 
0
14 november 2019 om 00:09
Real wil minstens 80 . 50 miljoen kan city vergeten. Kovacic en llorente gingen al voor 50 en 45 de deur uit