Honda verlaat Europa binnen een week
Vrijdag, 24 februari 2017 om 21:00

Chelsea houdt er rekening mee dat Real Madrid Thibaut Courtois komende zomer weg gaat kapen. In dat geval gaan the Blues zich richten op Jan Oblak, doelman van Atlético Madrid. (Goal)

Voor Ashley Young lag er bij Shandong Luneng een jaarsalaris klaar van zo’n twaalf miljoen euro. De Engelsman heeft het Chinese aanbod echter naast zich neergelegd en blijft liever bij Manchester United. (Daily Mirror)

Keisuke Honda gaat het Europese continent verlaten. De middenvelder is overbodig geworden bij AC Milan en kan binnen een week tekenen bij Seattle Sounders uit de Verenigde Staten. (Sky Italia)

Juventus heeft zich aangesloten in de rij van geïnteresseerden in Kylian Mbappé. Na zijn goede optreden in de wedstrijd tegen Manchester City zit de gehele Europese top achter het talent van AS Monaco aan. (Bleacher Report)

Fiorentina is van plan zaken te gaan doen met Partizan Belgrado. De Italiaanse club wil zich versterken met Nikola Milenkovic en Dusan Vlahovic. (Diverse Italiaanse media)

Pablo Fornals doet het goed bij Málaga en dat is ook bij Arsenal niet onopgemerkt gebleven. The Gunners zullen dan wel moeten concurreren met een aantal andere belangstellenden. (Marca)

Meer nieuws
   
13:45
13:45
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
2
   
13:24
13:24
Van Bommel niet naar Milan; onderhandelingen met andere trainer al vergevorderd
9
   
12:58
12:58
Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
10
   
12:30
12:30
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
15
   
12:23
12:23
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
35
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)

 
maurootje
 
3
24 februari 2017 om 21:31
Hup, gewoon weg doen. Heeft maar mondjes maat goede wedstrijden gespeeld. Komt veel en veel te kort voor Milan. Uit commercieel oogpunt jammer want hij stond heel hoog op de ranglijst qua verkochte shirt met zijn naam in azie.