Identiteit van eerste winterse Barcelona-aanwinst is bekend
Donderdag, 5 oktober 2017 om 20:45

Jupp Heynckes wordt naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe trainer van Bayern München. De Duitser wil dat zijn voormalig assistent Peter Hermann, die momenteel werkzaam is bij Fortuna Düsseldorf, hem gaat assisteren. (Die Welt)

Marco Reus kan zijn loopbaan voortzetten in de Serie A. Internazionale wil graag in zee met de vleugelaanvaller, die voor een bedrag van veertig miljoen euro zou mogen vertrekken bij Borussia Dortmund. (Sky Italia)

Barcelona hoopt zijn eerste winterversterking spoedig bekend te kunnen maken. Verdediger annex Colombiaans international Yerry Mina moet in januari de overstap maken van Palmeiras. (Mundo Deportivo)

Ashar Bernardus hangt een zware straf boven het hoofd. De international van Curaçao zit momenteel in hechtenis nadat er door de douane op het eiland drugs was gevonden in zijn koffer. (Extra Curaçao)

Paris Saint-Germain is bereid om ver te gaan voor Gianluigi Donnarumma. De Franse grootmacht heeft zeventig miljoen euro over voor de komst van de doelman, wiens contract bij AC Milan nog vier jaar doorloopt. (Le10Sport)

Lucas Moura staat na vijf jaar voor een vertrek bij Paris Saint-Germain. De vleugelaanvaller kan naar Olympique Marseille, maar weet zich ook gevolgd door Arsenal en enkele clubs uit Brazilië. (L'Hexagone)

Meer nieuws
   
00:00
00:00
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
   
23:34
23:34
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
   
23:20
23:20
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
   
23:03
23:03
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
   
22:43
22:43
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)

 
Sted
 
1
5 oktober 2017 om 22:00
Wat hoop ik dat Moura naar Arsenal gaat.. Vind hem nog altijd topspeler..