Inter wil geen 45 miljoen euro voor Nederlander betalen
Zondag, 18 maart 2018 om 15:00

Mino Raiola is inmiddels definitief op zoek naar een nieuwe club voor Paul Pogba. Ook de zaakwaarnemer ziet inmiddels in dat er voor de voormalig duurste voetballer ter wereld geen toekomst op Old Trafford is. (Daily Mirror)

Abel Hernández van Hull City is een van de kandidaten om de nieuwe spits van Internazionale te worden. Facundo Ferreyra van Shakhtar Donetsk is ondanks eerdere berichtgeving niet serieus in beeld. (Sky Italia)

De onderhandelingen tussen Internazionale en AS Roma over Kevin Strootman zijn begonnen. De club uit Milaan is vooralsnog terughoudend wat betreft het betalen van de afkoopsom van 45 miljoen euro. (Sky Italia)

Ook Liverpool heeft belangstelling voor doelman Alisson van AS Roma. Op dit moment heeft Real Madrid echter de beste papieren om de Braziliaan in de zomer over te nemen. (Daily Mirror)

Manchester United is bereid om meer te bieden dan Manchester City om Fred over te nemen van Shakhtar Donetsk. De koploper ziet de middenvelder niet als prioriteit, maar de nummer twee van Engeland wel. (Daily Star)

Zinédine Zidane weerspreekt dat Gareth Bale ongelukkig is bij Real Madrid. De Welshman is 'niet verdrietig' en zou juist blij zijn om voor de Koninklijke te spelen. (Diverse Spaanse media)

Meer nieuws
   
14:34
14:34
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
   
14:18
14:18
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
9
   
13:54
13:54
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
12
   
13:30
13:30
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
   
12:52
12:52
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
31
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
skilar
 
2
18 maart 2018 om 15:17
eerst wegdoen dan terugkopen voor een recordbedrag, en nu weer wegdoen zou het niet aan de trainer liggen?? als het waar is dan
 
pietverdriet
 
3
18 maart 2018 om 16:10
De eerste keer wilde Man Utd echt niet dat Pogba vertrok hoor
 
RamonDiaz
 
6
18 maart 2018 om 15:54
Alsjeblieft geen Strootman, Gagliardini, Vecino, Brozovic,allemaal lopers en in niets minder dan Strootman, koop nou eens een keer een goede creatieve middenvelder, kijk eens naar een Pastore of een Fekir dat zijn misschien onhaalbare spelers maar wel het type wat wat we nodig hebben.