Juventus berooft Barcelona van groot talent
Woensdag, 16 mei 2018 om 21:00

Yohan Cabaye is woensdag gespot op het trainingscomplex van Olympique Marseille. De middenvelder van Crystal Palace wordt gelinkt aan een transfer naar de Europa League-finalist. (RMC)

Arsenal heeft een bod uitgebracht op Jonny Evans. De verdediger, die vanwege een degradatieclausule voor iets meer dan drie miljoen euro op te halen is bij West Bromwich Albion, wordt ook gelinkt aan Everton, Tottenham Hotspur en Manchester City. (TMW)

Juventus aast op aanvaller Pablo Moreno. De Italiaanse landskampioen heeft aan Barcelona laten weten dat het de afkoopclausule van drie miljoen euro gaat lichten om het talent te strikken. (Sport)

Internazionale en Paris Saint-Germain hebben het gemunt op Enis Bardhi. De middenvelder, die dit seizoen indruk maakt in LaLiga, ligt nog tot medio 2020 vast bij Levante. (ESPN)

Internazionale nadert een deal van vijftien miljoen euro inzake Josip Ilicic. De aanvaller van Atalanta moet de vierde versterking worden voor de Italiaanse topclub, na Stefan de Vrij, Lautaro Martinez en Kwadwo Asamoah. (Premium Sport)

Atalanta heeft telefoontjes ontvangen van onder meer Internazionale, Borussia Dortmund, Juventus, Chelsea en Lazio omtrent Musa Barrow. De Italianen willen de jonge spits echter behouden. (La Gazzetta dello Sport)

Meer nieuws
   
22:53
22:53
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
0
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
12
   
21:55
21:55
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
   
21:09
21:09
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
Lebuffon
 
14
16 mei 2018 om 21:11
Dit is echt een toptalent. Hij is dacht ik de topscorers van La Masia. Begrijpelijk dat hij Barca wil verlaten, want geen een talent krijgt de kans bij Barca. Maar ik snap zijn keuze naar Juve niet. Daar krijgen ze de laatste jaren ook niet heel vaak de kans (op een paar verdedigende talenten na). Een stap naar Dortmund of een andere club in Spanje (valencia, Sevilla) was denk ik beter geweest. Het is in ieder geval zorgwekkend dat er zo veel grote talenten vertrekken bij Barca. Dit zal in de toekomst niet minder worden.
 
RealMadrid_Fan
 
8
16 mei 2018 om 21:31
Iets meer dan 3 miljoen voor een speler als Evans is een koopje. Lijkt me een leuke speler om op de bank te hebben bij een City of Tottenham aangezien hij al 30 jaar is. Ik denk dat hij naar City zal gaan, maar het liefst zie ik hem bij een middenmotor (watford, Newcastle) in de basis spelen.