PSG identificeert potentiële nieuwe trainer
Zaterdag, 8 december 2018 om 09:00

Matteo Darmian kan een binnenlandse transfer maken. De verdediger van Manchester United heeft geen basisplaats en staat hoog op het verlanglijstje van Fulham. (Tuttosport)

Juventus maakt een dezer dagen de contractverlenging van Alex Sandro wereldkundig. De verdediger gaat tot 2023 tekenen, tegenover een jaarsalaris van vijf miljoen euro. (Rai)

Paris Saint-Germain heeft interesse in Marcelo Gallardo. Als de Argentijn op een dag vertrekt bij River Plate, zou hij mogelijk aan de slag kunnen gaan bij PSG. Daar is Thomas Tuchel momenteel de hoofdcoach. (ESPN)

Max Hagmayr is gespot in Milaan. De zaakwaarnemer van Hertha BSC-rechtsback Valentino Lazaro zou onderhandeld hebben met zowel AC Milan als Internazionale. (Sky Sports)

Wolverhampton Wanderers hoopt Alex Pritchard over te nemen van Huddersfield Town. De club heeft bijna zeventien miljoen euro over voor de aanvaller. (The Sun)

Eden Hazard gaat niet naar Manchester City. Manager Josep Guardiola spreekt tegen dat hij van plan is om een bod uit te brengen op de linksbuiten van Chelsea. (Evening Standard)

Meer nieuws
   
17:08
17:08
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
10
   
16:26
16:26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
   
16:26
16:26
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
69
   
16:00
16:00
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
   
15:55
15:55
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
Michel Daniel
 
2
8 december 2018 om 09:50
Wat moeten we bij Milan nou met een rechtsback? Met Conti en Calabria is die positie al dubbel bezet en dan hebben we Abate ook nog. En zelfs Borini heeft daar al eens gespeeld.
 
MarkBayern
 
1
8 december 2018 om 13:10
Van nature is Lazaro een middenvelder/aanvaller die op de flank speelt, een rechtsmid zeg maar. Maar dit seizoen speelt ie als rechtsback bij Hertha, veelzijdige speler dus en zeker niet slecht!
 
Leicester
 
1
8 december 2018 om 12:21
PSG heeft de opvolger van Tuchel al op het oog? Niemand minder dan Gallardo.. tsja voor.de jongeren onder ons. Dit was in de jaren 90 één van de grootste talenten in het Argentijnse voetbal. Ging aan de slag in Frankrijk (Monaco) en heeft het daar niet slecht gedaan Tuchel zal er zitten zolang hij maar de CL wint. Voor de.rest is dit gerucht een broodje aap verhaal