PSV heeft nog duidelijke wens op transfermarkt
Maandag, 15 juli 2019 om 09:00

Chidera Ejuke ondergaat maandag een medische keuring bij sc Heerenveen. De Friese club heeft naar verluidt al een akkoord met het Noorse Valerenga IF over de transfer van de Nigeriaanse vleugelspits. (Leeuwarder Courant)

Leon Dajaku staat op het punt om VfB Stuttgart te verruilen voor Bayern München. De jonge aanvaller moest bij der Rekordmeister komend seizoen met het tweede elftal in de 3.Liga gaan spelen. (Kicker)

PSV hoopt nog een extra verdediger voor de linkerkant aan te trekken, die bijvoorbeeld als linksback en centrale verdediger uit de voeten kan. Verder hoopt de club afscheid te nemen van Gastón Pereiro. (Eindhovens Dagblad)

Zaakwaarnemer Jorge Mendes zoekt in Spanje naar een nieuwe club voor Nabil Fekir. Valencia, Sevilla en Real Betis zijn momenteel nadrukkelijk geïnteresseerd in de diensten van de aanvallende middenvelder van Olympique Lyon. (L’Équipe)

Zowel Internazionale als Atlético Madrid heeft Ante Rebic uitgebreid gescout. Toch zijn beide clubs voorlopig niet van plan om een officieel bod bij Eintracht Frankfurt neer te leggen voor de Kroatische aanvaller. (Kicker)

De kans dat Dani Ceballos deze zomer bij Real Madrid blijft, neemt zienderogen toe. De komst van Paul Pogba of Christian Eriksen naar de Spaanse hoofdstad wordt steeds minder waarschijnlijk, waardoor er perspectief bestaat voor de Spaans jeugdinternational. (Marca)

Meer nieuws
   
11:02
11:02
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
4
   
10:51
10:51
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
   
10:26
10:26
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
15
   
09:50
09:50
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
29
   
09:14
09:14
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (17)

 
onelovechris
 
6
15 juli 2019 om 09:22
Niet echt nieuws toch mbt psv. Maar hebben ze ook niet nog een rcv nodig nu Schwaab weg is??
 
bobske
 
0
15 juli 2019 om 10:08
Volgens mij willen ze dit opvangen met een Lukassen en sainsbury
 
cabinessence
 
3
15 juli 2019 om 11:03
"volgens mij willen ze dit opvangen met een Lukassen en sainsbury" Dat is tot dusver de noodloplossing. Maar het is in principe wel de bedoeling dat er nog een cv bijkomt.
 
onelovechris
 
0
15 juli 2019 om 12:32
Dan hoop ik dat Lukassen voor ze het ineens heel goed gaat doen. Maar voelde die zich bij AZ daar juist niet te groot voor en wilde hij niet per se op 6 ofzo spelen?
 
Chef.psv
 
9
15 juli 2019 om 09:23
Dit is natuurlijk geen nieuws want sinds Schwaab aangaf weg te gaan is al bekend dat er een vervanger voor moest komen... Zijn er ook al namen bekend van een mogelijke verdediger voor Psv?
 
Zinedane
 
1
15 juli 2019 om 11:28
Op het moment zijn de geruchten akelig rustig rondom een CV bij Psv. Alvarez en Lyanco zijn inmiddels te duur bevonden als we onze technisch directeur mogen geloven. Op dit moment lijkt Diego Reyes opnieuw een optie te zijn. Wordt al jaren gevolgd door PSv maar heeft de afgelopen twee seizoenen bij Fenerbache en Leganes nou niet de pannen van het dak gespeeld. Ik hoop vurig dat we Berghuis lekker bij Feyenoord laten en dat geld investeren om 15 miljoen op Lyanco te bieden. Maar dat zal niet gaan gebeuren gok ik zo...
 
atleticofc
 
8
15 juli 2019 om 13:33
Het is echt ongelooflijk he. Wel veel geld investeren in Bruma, maar dat geld wil je niet investeren in de linie die al jarenlang je grootste probleem is. De achterhoede. Dit vind ik echt heel erg slecht beleid. Was onder Brands al zo, en nu onder de Jong is het niet anders dus.
 
Chef.psv
 
1
15 juli 2019 om 15:07
Daar hoop ik ook echt op, Berghuis is een veel te dure en zeker geen nodige versterking. Wil John de Jong punten scoren kan hij inderdaad beter een flinke klapper maken in de defensie
 
Zinedane
 
0
16 juli 2019 om 23:27
Er zijn vrijwel geen PSV supporters die Berghuis willen zien... snap echt niet dat de directie bij PSV dacht dat dit een slimme zet is. Lijkt wel alsof ze Ajax met de interesse voor Bergwijn willen na-apen ofso
 
Davilla7
 
7
15 juli 2019 om 09:25
Ik mag aannemen dat er ook nog een rechtercentrale verdediger wordt gehaald. Van Sainsbury of Luckassen word je niet vrolijk.
 
ginger-pele
 
7
15 juli 2019 om 09:47
Rik Elfrink zei dat ze 3-4 spelers willen halen, rcv, lcv/lb, cm, (aanvaller als lozano en/of bergwijn gaat vertrekken.)
 
gomes1psv
 
5
15 juli 2019 om 10:17
Die centrale middenvelder verrast me. Op dit moment heeft PSV met Gutiérrez, Afellay, Thomas, Ihattaren, Hendrix, Sadilek en Rosario wel genoeg middenvelders, waar je Lammers ook nog onder kunt rekenen. Kan me daarom niet voorstellen dat dat waar is, te meer omdat je bij Sparta en Heracles ook Dante Rigo en Mauro Junior nog op huurbasis hebt lopen. Zoals ik het heb begrepen heeft PSV hen zeker nog niet afgeschreven. De wens voor nog twee verdedigers is al lang bekend, maar onderhand begint dit wel een zielig verhaal te worden. Voor heel schappelijke prijzen wist Ajax wel direct Pierie en Martinez vast te leggen en haalt het deze week naar verwachting ook Alvarez binnen. Bij PSV stroomde intussen 27 miljoen binnen, ging 15 miljoen aan Bruma op en bleef bij nader inzien 5 miljoen in kas omdat Lato uiteindelijk werd gehuurd. Met welk excuus is John de Jong er nog steeds niet in geslaagd om op zijn minst één centrumverdediger aan te trekken, een week voordat het belangrijkste tweeluik van komend seizoen eraan komt?
 
TILBURG013
 
1
15 juli 2019 om 11:21
En hoeveel van die middenvelders is goed genoeg? Sadilek, Hendrix en Rosario vind ik alledrie best matig waarbij de eerste 2 nog groeipotentieel hebben. Afellay tijden niet gespeeld evenals Thomas en guti ook geen geweldige indruk achter gelaten. Ihattaren geweldig talent maar je kan niet teveel verwachten van een 17/18 jarige speler met amper ervaring. Middenveld van PSV is dus gewoon erg zwak..
 
martijnovic
 
1
15 juli 2019 om 10:11
Vd beek is dus helemaal uit beeld bij real Madrid?
 
TILBURG013
 
8
15 juli 2019 om 11:19
Als die überhaupt ooit in beeld is geweest. Ceballos vind ik niet echt minder eerlijk gezegd ook al speelde Donny een geweldig seizoen...
 
TILBURG013
 
2
15 juli 2019 om 11:18
Dus je doet de Jong (je aanvoerder), Pereiro, Angelino en Schwaab weg en je haalt daar Lato, Bruma en een verdediger voor terug. Mag toch hopen dat voor de PSV fans dat het niet hierbij blijft want de selectie van PSV is echt heel veel zwakker dan die van Ajax en zie ze zo ook geen CL halen..
 
Johnnyvan Diest
 
0
15 juli 2019 om 16:24
Vergeten dat bij ajax de ligt weg is en de jong?.....de jong angelino en swaab zijn makkelijk op te vangen.ik durf zelfs te zeggen dat psv sterker is geworden en ajax juist zwakker.de ligt en de jong zijn onvervangbaar.psv in iedergeval niet zwakker geworden.tis dat psv het heeft weggegeven...anders gewoon kampioen hoor!!!.