PSV spot aanvallend buitenkansje in Ligue 1
Donderdag, 5 december 2019 om 21:30

Aan interesse in Bryan Linssen is geen gebrek. De aanvaller van Vitesse, die zijn vertrek al heeft aangekondigd, geniet belangstelling uit de Verenigde Staten en staat daarvoor open. (Omroep Gelderland)

Internazionale, AS Roma en AC Milan hebben interesse in Yanick Carrasco, die graag vanuit China terug wil naar Europa. Het salaris van de aanvaller van Dilian Yifang, elf miljoen euro per jaar, vormt nog wel een struikelblok voor de Italiaanse grootmachten. (Diverse Italiaanse media)

Arnaud Lusamba staat op een shortlist bij PSV. De aanvallende middenvelder van OGC Nice, die aankomende zomer transfervrij is, wordt ook gevolgd door TSG Hoffenheim en VfL Wolfsburg. (Foot Mercato)

Everton is nog niet klaar na het verlengen van het contract van Richarlison tot medio 2024. Ook Lucas Digne kan binnenkort een contractvoorstel verwachten. (Daily Mail)

Leicester City wil Brendan Rodgers onder geen beding kwijt. De nummer twee in de Premier League is van plan de Noord-Ierse manager een zeer lucratief contract aan te bieden. (Daily Record)

Connor Wickham mag Crystal Palace in januari op huurbasis verlaten. Watford, dat nog zoekt naar een extra spits, lijkt de belangrijkste gegadigde voor de Engelsman. (The Telegraph)

Meer nieuws
   
09:44
09:44
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
4
   
09:38
09:38
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
3
   
09:14
09:14
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
   
08:34
08:34
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
5
   
08:00
08:00
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (9)

 
MarcoVerratti
 
2
5 december 2019 om 21:41
Speelt Carrasco bij Belgiƫ niet als wingback? We kunnen namelijk nog wel een goede wingback op links gebruiken! Anders weet ik niet welke positie hij bij ons zou moeten invullen.
 
WouterSL
 
5
5 december 2019 om 23:37
Hoe o hoe gaat ome Toon ervoor zorgen dat PSV bij de beste 32 clubs van Europa behoort. Want daar gaat het binnenkort om. Daarbij wordt er gekeken naar de Europese prestaties van de afgelopen 5 jaren. Gerekend vanaf volgend seizoen. Daarbij maakt PSV gebruik van een volleyballer als AD een trainer/coach zonder ervaring. En een td zonder ervaring. Ik ben benieuwd naar het boek/plan waarin ome Toon beschrijft hoe hij dit met deze toppertjes wil gaan doen. Is het soms een fictie boek? PSV moet nu echt snel gaan schakelen voordat het overal naast piest. Even niet regeren met emoties. Leuk dat MVB en JDJ club iconen zijn maar het is echt 1 voor 12. PSV moet zich plaatsen voor de CL anders is het te laat. Dus een nieuwe coach een nieuwe td en tweede worden met een paar goede investeringen in minimaal 3 spelers. Voordat PSV straks een vaste EL klant is ipv CL. Een aanvaller hoort niet in dit plan. Daar is genoeg talent.
 
Japie_Krekel
 
11
5 december 2019 om 21:42
ik hoop dat die Linssen heel snel naar de MLS gaat voordat Feyenoord weer op het idee komt om hem te halen
 
Q-psv
 
5
5 december 2019 om 21:58
Ga anders nog meer aanvallers halen, top idee! Nee zonder grappen ik hoop echt dat de scouting zich focust op verdedigende versterking en een een spelverdeling voordat er weer aanvallers binnenegehaald wordenEdit: heb t over psv
 
II1II11I1II
 
15
5 december 2019 om 22:17
Nou, ik benieuwd. PSV heeft vooral versterking nodig in de achterste linie. Offtopic: gebruikt VZ erg veel donkere filters bij foto's? John de Jong ziet eruit als een Roetveeg Piet haha
 
USofDude
 
1
5 december 2019 om 22:28
Deze foto is vandaag gemaakt, vandaar. On: ik kan me herinneren dat deze jongen best een groot talent was, maar ik zie dat hij nauwelijks heeft gespeeld bij Nice. Lijkt me dan niet dat hij van het niveau is waar PSV naar wil/moet streven.
 
gomes1psv
 
2
6 december 2019 om 00:40
Dit kan niet waar zijn! PSV heeft aanvallende middenvelders in Doan, Ihattaren en Mauro Junior en dan wil weer 'een transfervrij buitenkansje' uit dezelfde leeftijdscategorie halen voor het middenveld terwijl het behoefte heeft aan ervaring en verdedigers? Hoe hardleers is De Jong; als-ie dit flikt is het echt niet meer uit te leggen. En kan Gerbrands persoonlijk een gebrek aan belangstelling voor zijn boekje tegemoet zien als hij niet ingrijpt.