Salaris van zeven miljoen euro lonkt voor Cavani in Italië
Dinsdag, 7 april 2020 om 09:00

Lazio hoopt Pedro Rodríguez transfervrij naar Italië te kunnen halen. De Romeinen hebben concurrentie van het Al-Sadd van Xavi, dat tevens de contractsituatie van de aanvaller bij Chelsea in de gaten houdt. (La Gazzetta dello Sport)

Junior Firpo staat er goed op in Italië. De vleugelverdediger, die bij Barcelona nog niet aan de verwachtingen voldoet, kan eventueel de overstap naar Napoli of Internazionale maken. (Corriere dello Sport)

Napoli heeft Edinson Cavani een aantrekkelijke aanbieding gedaan. De bijna transfervrije spits van Paris Saint-Germain kan zeven miljoen euro per jaar gaan verdienen als hij terugkeert naar Napels. (Sky Italia)

Lucas Torreira kan op korte termijn terugkeren naar de Serie A. De Uruguayaanse middenvelder van Arsenal staat op het verlanglijstje van AC Milan, dat overigens wel diep in de buidel moet tasten voor zijn komst. (El Observador)

Chelsea en Manchester City gaan ver om Lautaro Martinez aan te trekken. Beide clubs stellen de aanvaller een jaarsalaris van tien miljoen euro in het vooruitzicht; het dubbele van wat Internazionale voorstelt. (The Sun)

Arsenal heeft de vraagprijs van Pierre-Emerick Aubameyang flink laten zakken. De club uit Londen neemt genoegen met 35 miljoen euro voor het afkopen van het nog een jaar doorlopende contract. (Daily Mail)

Meer nieuws
   
22:53
22:53
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
0
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
13
   
21:55
21:55
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
   
21:09
21:09
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (4)

 
GoonerNsumbu
 
0
7 april 2020 om 09:34
Dan zie ik liever Auba nog 1 jaartje blijven, hij is tenslotte een speler die ons naar de CL kan brengen met al zijn doelpunten. gewoon alle Deadwood spelers verkopen, paar gerichte aankopen doen en vol op, op die top 4 focussen. ik denk dat je dan er veel meer winst uit haalt dan uw topschutter nu verkopen.is idd een gok maar ik zou het wagen :D
 
ArsenalFanehv
 
0
7 april 2020 om 10:01
Inderdaad, voor 35 miljoen ga je echt geen vervanger kunnen kopen die 20 goals per seizoen maakt. Auba gewoon houden en wie weet hebben we een CL plek volgend jaar en wilt hij alsnog blijven.
 
maurootje
 
3
7 april 2020 om 10:14
Zou mooi zijn als Cavani terugkeert op het oude nest
 
martijnovic
 
3
7 april 2020 om 10:39
Ieri,Oggi e Domani Segna Sempre Matador Cavani. Zou schitterend zijn voor de napolitana als de verloren zoon terug komt. Kan niet wachten tot die tekst weer van de tribune rolt.