Stijn Vreven laat rentree in Nederland schieten
Maandag, 25 mei 2020 om 09:00

Dat Southampton financieel opzicht in zwaar weer zit, betekent goed nieuws voor Celtic. The Hoops hopen daardoor de huurlingen Fraser Forster en Mohamed Elyounoussi te kunnen behouden. (Scottish Sun)

Arsenal zit in de maag met Henrikh Mkhitaryan. The Gunners moeten mogelijk zijn contract verlengen om nog een transfersom aan hem over te houden, doordat de onderhandelingen over een definitieve overgang naar AS Roma niet soepel lopen. (Daily Mirror)

Niet Roda JC Kerkrade, maar AS Trencín lijkt de nieuwe club van Stijn Vreven te worden. De Belgische oefenmeester onderhandelt momenteel met de Slowaakse club en een rentree in Nederland is niet aan de orde. (Gazet van Antwerpen)

Mattia De Sciglio staat open voor een vertrek bij Juventus. Zowel Paris Saint-Germain als Barcelona is in de markt voor de vleugelverdediger, die mogelijk wordt betrokken in een ruildeal. (La Gazzetta dello Sport)

Shanghai Shenhua heeft een aanbod van Manchester United om Odion Ighalo definitief over te nemen naast zich neergelegd. De huurperiode van de spits op Old Trafford verloopt op korte termijn. (Daily Mail)

Paris Saint-Germain is overtuigd van succes in de strijd om Sergej Milinkovic-Savic. De middenvelder van Lazio wordt begeerd door verschillende clubs, maar les Parisiens denken geen enkel probleem te hebben met zijn financiële eisen. (Le10Sport)

Meer nieuws
   
17:58
17:58
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
0
   
17:52
17:52
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
2
   
17:41
17:41
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
   
17:08
17:08
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
19
   
16:26
16:26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.