United trekt 48 miljoen uit en blijft met geld smijten
Zondag, 23 april 2017 om 18:00

Het huis van David de Gea in Engeland staat momenteel te koop. Dat wijst erop dat de Spaanse doelman komende zomer dan echt de overstap naar Real Madrid gaat maken. (The Sun)

In navolging van Chelsea en Manchester United heeft ook Paris Saint-Germain zich gemengd in de strijd om Kylian Mbappé. De club uit Parijs heeft veertig miljoen euro over voor het goudhaantje van AS Monaco. (The Sun)

Manchester United gaat komende zomer 48 miljoen euro op tafel leggen om Eric Dier van Tottenham Hotspur te halen. The Spurs halen dan Michael Keane van Burnley als vervanger. (Sunday Telegraph)

Ronald Koeman sprak persoonlijk met Marko Arnautovic teneinde hem te overtuigen van een transfer naar Everton. De Oostenrijker opteerde uiteindelijk voor een langer verblijf bij Stoke City. (The Sun)

Liverpool wil zijn defensie van een kwaliteitsinjectie voorzien en heeft zijn oog nu laten vallen op Andrew Robertson. De stopper van Hull City moet zo'n tien miljoen euro kosten. (Scottish Mail)

Federico Bernardeschi staat voor een fraaie transfer. De vleugelspeler van Fiorentina wordt nauwlettend in de gaten gehouden Chelsea, dat vijf miljoen euro over heeft voor zijn diensten. (Sunday Express)

Meer nieuws
   
00:00
00:00
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
   
23:55
23:55
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
   
23:55
23:55
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
   
23:54
23:54
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
   
23:45
23:45
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
Heldbalotelli
 
14
23 april 2017 om 18:05
Tuurlijk, 5 miljoen voor Bernadeschi....Daar haal je vast en zeker 1 van de grootste talenten van Italie mee binnen.
 
real8madrid
 
3
23 april 2017 om 18:39
Hahaha 40 miljoen om het grootste talent in Europa, een van de topscorers in de top 5 competities naar een directe concurrent te laten vertrekken. Lijkt me een goede deal hoor
 
Les Gones
 
6
23 april 2017 om 19:52
1 april was alweer een tijdje geleden The Sun en de Sunday Express. Gelukkig heet dit de wandelgangen want deze twee berichten hoeven we totaal niet serieus te nemen. 5 miljoen voor Bernardeschi? Ik denk dat er een nulletje wordt vergeten want dit is Ãâ©ã£â©n van de grootste Italiaanse talenten op het moment en presteert prima bij Fiorentina. En dan nog het bericht over Mbappe... als Martial voor 70 miljoen wordt verkocht door Monaco dan levert Mbappe nog wel ietsje meer op. Daarnaast is Monaco echt niet van plan om hun directe concurrent te voorzien van de parel van de talenten die nota bene ook nog eens Frans is.