Van Persie moet vrezen voor Diego Costa
Donderdag, 7 september 2017 om 15:00

Internazionale wil voorkomen dat Ivan Perisic snel wordt weggekocht. De Italiaanse club is bereid de Kroaat 4,5 miljoen euro per jaar te bieden, maar gaat geen ontsnappingsclausule in het vernieuwde contract opnemen. (La Gazzetta dello Sport)

Isco staat nog tot volgend jaar zomer onder contract bij Real Madrid, maar fans van 'de Koninklijke' hoeven niet te vrezen. De Spanjaard geeft aan nog vele jaren bij de club te willen voetballen. (Cadena Ser)

Niet Besiktas, maar Fenerbahçe gaat Diego Costa huren. De spits mag van Chelsea uitkijken naar een nieuwe club en onderhandelingen met Atlético Madrid zijn op niets uitgelopen. (Hürriyet)

Ashley Young wil José Mourinho overtuigen van zijn kwaliteiten. De Engelsman gaat binnenkort om de tafel met de manager van Manchester United over zijn toekomstplannen. (The Sun)

Walter Zenga is een van de kanshebbers om bondscoach van Roemenië te worden. Christoph Daum zit op de schopstoel en de voormalig keeper krijgt voor de mogelijke vacature concurrentie van Cosmin Contra. (Calciomercato)

Philippe Coutinho is donderdag weer op de training verschenen bij Liverpool. De Braziliaan, die volgens de club kampte met een blessure, gaat binnenkort om de tafel met manager Jürgen Klopp. (Daily Mirror)

Meer nieuws
   
18:42
18:42
Verweij raadt Ajax en Feyenoord aan toe te slaan: 'Hij kan een sensatie worden'
0
   
17:58
17:58
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
   
17:52
17:52
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
7
   
17:41
17:41
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
   
17:08
17:08
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (4)

 
Zermatt_Person
 
2
7 september 2017 om 15:21
Weet iemand of het klopt dat Coutinho weer op de training is verschenen? Ik zie dat Daily Mirror het nu meldt, maar ik weet niet of ik dat moet geloven... Ik hoop dat Coutinho gemotiveerd is om voor Liverpool te spelen, want een Coutinho in topvorm is ongelofelijk belangrijk voor Liverpool.
 
Solo18
 
0
7 september 2017 om 15:52
Coutinho moet wel weer gaan trainen en wedstrijden spelen. Barcelona verwacht ook een fitte Coutinho als ze hem aankomende transferperiode of in de zomer willen overnemen. Niemand heeft er wat aan als hij blijft staken.
 
nwa27
 
0
7 september 2017 om 16:42
Oww dacht even dat v.persie wat slechts over Costa had gezegd. Costa is een geweldige spits, jammer van zijn ruzie met conte
 
RobinRuiter
 
0
7 september 2017 om 17:43
Het wordt heel lastig nu, maar de coach gaf wel aan dat ze idd bezig zijn met Costa. Hopelijk komt die voor een jaartje naar Fener en kan hij volgend jaar naar Atletico verkassen. 5 miljoen per jaar is niet verkeerd.