'Joan Laporta doet Ronald Koeman opmerkelijk nieuw aanbod'
Dinsdag, 1 juni 2021 om 13:30

Elke dag die verstrijkt wordt de kans groter dat Ronald Koeman aanblijft als trainer van Barcelona, zo claimt Sport. De Catalaanse krant meldt dinsdag dat president Joan Laporta opmerkelijk genoeg overweegt om Koeman een nieuw contract aan te bieden. De Nederlander kan verlengen tegen een lager basissalaris, maar strijkt hogere bonussen op bij het winnen van prijzen.

Koeman heeft een contract tot medio 2022 en leek vanwege de slechte resultaten aan het einde van het seizoen te moeten vrezen voor ontslag. Barcelona lijkt echter niet over de financiële middelen te beschikkelen om een ontslagpremie te betalen. Laporta zou nu dus overwegen om Koeman een ander type contract aan te bieden. Daarmee zou de oefenmeester een extra contractjaar kunnen afdwingen door het behalen van bepaalde doelstellingen.

Om te besparen op de loonlasten wordt het basissalaris van Koeman daarbij verlaagd en de te verdienen bonussen verhoogd. De oefenmeester zou positief tegenover het voorstel staan en de komende dagen een beslissing nemen. Koeman was de afgelopen dagen in Nederland, maar is dinsdag teruggekeerd in Barcelona. Prestatiegerichte contracten waren volgens Sport overigens al gebruikelijk in de tijd dat Johan Cruijff trainer was van Barcelona. De Spaanse grootmacht biedt momenteel nieuwe spelers vergelijkbare contracten aan.

Laporta en het kamp-Koeman leken afgelopen week op ramkoers te liggen. De president van Barça zou de coach hebben medegedeeld de komende twee weken op zoek te gaan naar een vervanger. Bovendien maakte Laporta openbaar dat Koeman met spoed zou zijn opgenomen in het ziekenhuis. Dat bleek overdreven: Koeman was alleen voor controle kortstondig in het ziekenhuis. Wasserman, het management van de trainer, verklaarde in een tweet oorlog aan Laporta. "Stel je voor: ik wil met je trouwen, maar ik twijfel. Geef me twee weken om een betere partner te vinden... Als ik de juiste persoon niet kan vinden, gaan we toch trouwen!", zo werd de vergelijking getrokken met de situatie van Koeman bij Barcelona.

Maandag liet Laporta een ander geluid klinken, toen de president bij de presentatie van Sergio Agüero werd gevraagd naar de situatie van Koeman. "Ik heb gezegd dat we een bezinningsperiode met Koeman hebben besproken", aldus de voorzitter. "We moeten evalueren wat er het afgelopen seizoen goed ging en wat niet. We hadden deze rustperiode nodig en binnen een week of tien dagen zien we elkaar weer, maar er is contact. De intentie is om het lopende contract te respecteren. De gesprekken verlopen heel goed. De periode van bezinning was nodig."

Meer nieuws
   
00:00
00:00
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
   
23:55
23:55
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
   
23:55
23:55
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
   
23:54
23:54
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
   
23:45
23:45
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (51)

 
maurootje
 
59
1 juni 2021 om 13:30
Dit moet Koeman toch niet meer willen? “Barcelona lijkt niet over de financiële middelen te beschikken om een ontslag vergoeding te betalen...” bij je droomclub coachen is leuk, maar niet op deze manier lijkt mij..“Ja we willen eigenlijk van je af, maar dat is helaas te moeilijk... nou succes komende seizoen hé, we geloven (niet) in je!”....
 
InkeMontana
 
59
1 juni 2021 om 13:40
mmaurootje. Hoe meer spelletjes er gespeeld zouden worden, hoe meer zin ik zou krijgen om dit juist wel te willen. Er lijkt op zijn zachtst gezegd niet chique met Koeman om te worden gegaan, dus dan zou ik als Koeman zijnde ze ook helemaal leeg trekken op moment dat ze daadwerkelijk van je af willen en vooral niet toegeven aan die spelletjes.
 
myvision
 
48
1 juni 2021 om 14:04
Haha precies! En ik zou een (nieuw) boek schrijven als ik Koeman was: Floquet de Neu no s’inclina davant de ning㺠- Dit sneeuwvlokje buigt voor niemand
 
100% Meijer
 
30
1 juni 2021 om 16:19
Ik zou inderdaad verlengen tegen een lager salaris. Zo lang de ontslagvergoeding iig maar niet naar beneden gaat
 
nuanceman
 
29
1 juni 2021 om 14:03
Het is gewoon een spel. Dit gaat helemaal niet om verlenging maar om het creeren van een conflict en een ander (negatief) beeld in de media. Wat als Koeman nee zegt? Hoe komt dat over. Allemaal zo doorzichtig dit. Laporte trekt de hele truckendoos open om Koeman te laten reageren. Slim en onfatsoenlijk tegelijk. Koeman moet zich gedwongen afvragen waar hij staat en of hij mee wil in dit vuile spel, ook weer precies wat el presidente graag wil.
 
toss
 
24
1 juni 2021 om 14:09
Ik ben (ook) bang dat er alleen maar vuile spelletjes gespeeld worden. Tja ik geef het Koeman te doen, sterkte ermee, wat een toestand daar in Barcalona
 
dewaterdrager
 
24
1 juni 2021 om 15:19
Als ik het allemaal zo mee krijg de afgelopen weken is er maar 1 iemand die moet vertrekken. En dat is die misselijk makende vent Laporta. Wat een ongelofelijk zielig en dieptreurig figuur. Ze zouden hem de laan uit moeten sturen. Wat ontzettend vervelend dat dit soort personen over de meeste macht beschikken, al helemaal als het gaat om misschien wel de allergrootste voetbalclub van de wereld.
 
PietvdPennen
 
22
1 juni 2021 om 13:30
dit worden nog lange lange lange weken
 
consy
 
30
1 juni 2021 om 13:32
Slim spelletje van Laporta. Die zal dan nu ook wel graag een lagere afkoopsom van het contract willen laten opnemen zodat het toch wat makkelijker wordt hem de deur te wijzen wanneer het toch even een maandje niet zo lekker loopt.
 
siepie
 
14
1 juni 2021 om 13:39
Bij het afkopen van zo'n contract moet je volgens mij het resterende salaris betalen. Dus als het basissalaris laag is, wordt de afkoopsom ook laag. Als kamp koeman daarmee akkoord gaat, moet hij zo snel mogelijk afscheid nemen van zijn zaakwaarnemer
 
Lierse1997
 
37
1 juni 2021 om 13:42
Als er een contractverlenging bij hoort dan zal dat elkaar wel uitvlakken niet? Het lijkt me namelijk sterk dat hij minder zal verdienen op 2 jaar met dat nieuwe contract dan hij nu op 1 jaar zou doen.
 
siepie
 
14
1 juni 2021 om 13:56
"daarmee zou de oefenmeester een extra contractjaar kunnen afdwingen door het behalen van bepaalde doelstellingen." Dus als hij voortijdig wordt ontslagen, behaalt hij de doelstellingen niet en gaat dat extra jaar niet in werking.
 
XIII
 
12
1 juni 2021 om 13:32
Lagere salaris en zeer waarschijnlijk een veel lager ontslagvergoeding. En dan na verloop van tijd toch de laan uitsturen. Als ik Koeman was zou ik lekker dit contract uitdienen en volgend jaar nogmaals bekijken. De kans dat hij er voortijdig uit wordt gestuurd is zeer groot, dus waarom nu verlengen?. Gewoon lekker dit contract houden met de lekkere ontslagvergoeding.
 
LW88
 
35
1 juni 2021 om 13:32
Los van het hele belachelijke gebeuren rondom Koeman, vind ik zo’n constructie dan wel te begrijpen en vraag ik me af waarom dit niet bij veel meer clubs zo gaat.
 
nederland79
 
9
1 juni 2021 om 13:42
V Basten deed het ook bij Ajax. De spelers kregen eerst een winstpremie voor elke wedstrijd. Toen heeft hij gezegd: wat boeit het nou als je als Ajax zijnde van RKC of Sparta wint, je moet prijzen pakken en dan krijg je pas een premie. Is idd hartstikke logisch. Ik heb alleen hier het idee dat Laporte het basissalaris omlaag wil doen, zodat de ontslag vergoeding automatisch ook lager wordt. Dus dat zou ik wel even in het contract laten opnemen als ik Koeman was.
 
AFC-BusbyBabe
 
6
1 juni 2021 om 13:49
Valt wat over te zeggen. Balletje op de paal of onderkant lat kan dus bepalend worden voor Koeman.
 
Deenb
 
17
1 juni 2021 om 13:32
Koeman gaat dit gewoon accepteren, als het aan hem ligt betaald hij om coach van Barcalona te zijn. Het is zijn droom.
 
PAOK4religion
 
9
1 juni 2021 om 14:48
Ook mijn gevoel ja, die ziet zo'n prestatie-contract alleen maar meer als motivatie. Ben dan ook niet verrast als tie het aanneemt... En met een shitgevoel eindigt, als dit avontuur mislukt..
 
dribbelaar28
 
11
1 juni 2021 om 13:33
Belachelijk. Als Koeman een beetje eigenwaarde heeft bedankt hij vriendelijk. Barcelona wordt met het jaar een triestere club.
 
Origami
 
8
1 juni 2021 om 13:51
En daarom blijft hij dus. Hij wilt Barce helpen er weer bovenop te komen. Kan ik enigszins wel respecteren. Gelijk je biezen pakken wanneer niet loopt is ook makkelijk.
 
dribbelaar28
 
7
1 juni 2021 om 13:55
In het geval van Koeman is het niet zijn biezen pakken. Koeman heeft Barca er juist bovenop geholpen na die dramatische start van het seizoen. Hij heeft er weer een strijdbaar team van gemaakt en hele goede wedstrijden gespeeld. Om die reden is het gewoon diep triest hoe Barcelona met Koeman om gaat. Met als toppunt fake news naar buiten brengen over zijn ziekenhuisopname. Daarom moet hij de eer aan zichzelf houden en vriendelijk bedanken voor een langere verbintenis in mijn ogen.
 
Origami
 
4
1 juni 2021 om 14:09
Waarom eer? Koemand houdt de club gescheiden van Laporte. Koeman wilt de club die hij een warm hart toedraagt verder vooruit helpen. Vanuit Nederland gaat dat niet lukken.
 
dribbelaar28
 
6
1 juni 2021 om 14:26
Dus als jouw baas fake news over jou loopt rond te bazuinen en al op zoek is naar een vervanger blijf jij ook daar werken tegen een minder salaris, omdat je het bedrijf een warm hart toedraagt?
 
Origami
 
10
1 juni 2021 om 14:40
Als ik een managersfunctie bekleed en ik de steun geniet van mn werknemers en die willen dat ik blijf en mijn baas staat voor paal omdat de wereld onderhand weet hoe de vork in de steel zit, en dit een bedrijf is waar ik m`n beste jaren in mn carriere heb beleefd, en toch al genoeg op m'n bankrekening heb dan ja misschien wel.
 
FCBInsider1899
 
15
1 juni 2021 om 13:34
Ik weet niet meer wat te geloven, de kranten schrijven ook maar wat de laatste dagen/weken sinds Laporta voorzitter is. Mocht dit waar zijn, dan is dit natuurlijk de juiste beslissing. Je moet hem de kans geven om met een betere selectie te presteren. Ik vond ons vorig jaar in de topmatchen inderdaad te zwak (alleen op PSG en op Juventus niet), maar hij heeft toch iets teweeg gebracht binnen die selectie. Je zag gewoon dat er een ander Barça op de mat stond dan in de voorbije jaren. Ik vind dat hij de kans heeft verdiend om daarop te mogen voortborduren.
 
AjaxxxLove
 
6
1 juni 2021 om 13:39
Dat is natuurlijk niet de achterliggende gedachte van dit (mogelijke) aanbod.
 
FCBInsider1899
 
4
1 juni 2021 om 13:49
@ajaxxxlove Dat weet enkel Laporta helaas.
 
AjaxxxLove
 
5
1 juni 2021 om 14:27
Lijkt me dat iedereen die de gang van zaken heeft gevolgd en een beetje logisch beredeneert tot dezelfde conclusie komt. Laporta is niet ineens dolblij met Koeman.
 
DieGelbeReds
 
12
1 juni 2021 om 13:35
Doe het salaris van Messi nou maar eens een keer door de helft, dát levert je pas een forse besparing op.
 
ViscaCatalunya
 
6
1 juni 2021 om 13:40
Dat gaat al gebeuren. Er is een uigebreide analyse gemaakt van de waarde van Messi voor de club. Op de lange termijn blijft deze immens. Hij krijgt straks een soort contract voor de lange termijn ook als hij al is gestopt als voetballer.
 
FCBInsider1899
 
6
1 juni 2021 om 13:48
@viscacatalunya Had begrepen dat hij ipv 100 miljoen * 5 jaar , 50 miljoen * 10 jaar zou krijgen. Dus idd een halvering van zijn salaris maar wel op langere termijn.
 
Medellin
 
3
1 juni 2021 om 13:49
Dat waren geruchten. En wat Barcelona probeert te doen is, is dat ze hem bv. 600 miljoen aanbieden over 10 jaar, en dan hopen ze dat ze na 2023 terug op een pre-corona niveau zitten. Wanneer dat niet is, dan zit je in de shit. Belachelijk groot risico weer. Daarnaast, wat als hij niet blijft? Ik hoop nog altijd dat hij vertrekt.
 
ViscaCatalunya
 
1
1 juni 2021 om 14:04
Dat risico zullen ze nooit nemen. Hij krijgt na zijn pensioen als voetballer logischerwijs een lager bedrag.
 
nederland79
 
8
1 juni 2021 om 13:40
moet ie wel zorgen dat de ontslag vergoeding hetzelfde blijft, anders leidt een lager salaris tot een lagere oprot premie en dan vliegt ie 2 dagen na het tekenen van zn contract alsnog de deur uit XD
 
mitchajax020
 
3
1 juni 2021 om 13:44
Waardeloze bende daar,eerst 2 weken rondkijken en als ze wat vinden lam Koeman weg en nu dit.Mijn broek zakt echt af van deze club, ik zou als ik Koeman was de eer aan mezelf laten en weg gaan en laten ze hem maar flink betalen daarvoor
 
jeron
 
1
1 juni 2021 om 13:58
Situatie is heel lastig. Laporta eerst met gestrekt been erin en groot praat Toen geschrokken door de grote afkoopsom. Koeman zit bij Barcelona echt niet voor het geld, maar puur omdat het zijn club is. En dan nu proberen een nieuw contract te laten tekenen waarin hij op prestatiebasis meer kan verdienen maar wel een jaar erbij krijgt. Wat is nu het doel wat Laporta wil? Wil je van Koeman af, of wil je saneren!? Ik denk dat Koeman echt wel wil inleveren als hij langer kan blijven. Maar ik denk dat Koeman niet gek is om een contract te tekenen wat voor hem alleen maar minder is
 
Siemjo
 
4
1 juni 2021 om 14:15
Vast houden aan het contract. Laporta heeft niet de middelen om hem te ontslaan wegens te hoge afkoopsom. Nu je contract laten verlagen met eventueel een jaar extra en een bonus voor behaalde resultaten. De ontslag premie wordt dan ook verlaagd en na een maand mag je opzouten en wordt je als nog ontslagen tegen een veel lagere afkoopsom. Laporta is een onbetrouwbaar persoon. Heb met het huidige contract wel de beoogde resultaten dan kan je met een gerust hart de deur achter je dicht trekken en staan de clubs in de rij
 
marton3103
 
2
1 juni 2021 om 14:31
Laporte wil natuurlijk geen nieuwe hartklachten bij Koeman op zn geweten hebben. En Koeman moet daar niet meer willen werken. Nee, de waarheid zal ergens in het midden liggen lijkt me. De scheidslijn tussen een bezinningsperiode en 2 weken zoeken naar een betere kandidaat is natuurlijk erg dun. En of je een betere in huis haalt weten ze ook pas achteraf. Dus lijkt me verstandige praat van Laporte en ook zo'n contract niks mis mee. In t ergste geval wordt er niet gepresteerd, hoef je geen bonussen uit te keren, alleen een hogere ontslagvergoeding (mits hij er een jaar bij krijgt). Veel meer viel er overigens niet te halen dit seizoen, al hebben ze de laatste weken toch wel enigszins het kampioenschap weg gegooid. Mede door Koeman.
 
Real-fan
 
10
1 juni 2021 om 14:33
En mensen die om laporta vroegen vorige jaar kijk wat hij nu allemaal uitspookt de voorzitter is geen haar beter dan de vorige
 
theo uphus
 
1
1 juni 2021 om 14:55
Kennelijk kan Laporta zich niet veroorloven wat zijn eigenlijke plan was; Koeman buiten zetten. En uit zichzelf gaat Koeman kennelijk ook niet. Ik denk dat hij nu vooral geen contract gaat tekenen dat Laporta het alsnog gemakkelijk gaat maken om Koeman voortijdig weg te sturen. Eén ding is mij ondertussen wel duidelijk. Mijn ooit aanwezige sympathie voor Barcelona is volledig verdwenen.
 
anfield YNWA
 
1
1 juni 2021 om 15:26
Koeman moet hier lekker voor bedanken en hopen op ontslag. Dan heel snel de KNVB bellen en zich aanbieden als Bondscoach. Frank de boer kan dan verder als Assistent dat is een prima baan voor hem
 
FCBCruyffista
 
2
1 juni 2021 om 15:38
Als dit waar is, dan is dit niet de ideale situatie om in te werken voor Koeman, die imo veel meer krediet en vertrouwen verdient. Maar het is wat het is, op deze manier zou hij nog steeds kunnen bewijzen dat hij wel degelijk de juiste man op het juiste moment is om het nieuwe project te leiden. Als hij nu zelf zijn selectie een beetje kan samenstellen met de beperkte middelen die er zijn, dan moet hij gewoon met volle moed en energie er alles aan doen om er het maximale uit te halen en ik twijfel er niet aan dat hij deze mindset zal behouden. En er is ook wel perspectief, er ligt een sterke basis van jonge toptalenten met een Barça-profiel en er worden nu gerichte, transfervrije versterkingen gedaan. Met enkele verkopen (wat niet gemakkelijk zal verlopen) of spelersruilen, zal het misschien ook mogelijk zijn om een topspeler nog aan te trekken die in zijn prime zit (i.t.t. een aguero bv). Ik zou iconische elite-spelers zoals Pique, Busquets en Alba wel op de meest eervolle manier laten gaan om de groepsdynamiek en de spelershierarchie/verantwoordelijkheden te wijzigen. Deze 3 zouden op zich nog wel een jaartje voortkunnen, maar imo is dit het juiste moment om het proces van doorselecteren te voltooien die vorige zomer deels werd ingezet. Dit zowel vanuit sportieve als financiele gronden, door te besparen op deze salarissen en alle nieuwkomers prestatiegerichte contracten te geven.Het wordt niet gemakkelijk om een grote renovatie te realiseren, maar ik zou proberen afscheid te nemen van deze spelers: Neto, Pique, Lenglet, Umtiti, Alba, Firpo, S. Roberto, Busquets, Fernandes, Pjanic, Coutinho, Alena en Braithwaite.Vraagtekens: Dembele en Griezmann.Ingaande transfers: E. Garcia, Emerson, Wijnaldum, Aguero, Depay en proberen om een nieuwe LB (Gaya), een CV (Laporte, Pao Torres) en mss nog een topaanvaller erbij als Dembele en/of Griezmann vertrekken.Daarnaast nog jeugdspelers laten doorstromen zoals Inaki Pena, Balde en Nico Gonzales.De selectie zou er dan ongeveer zo moeten uitzien:Keepers: Ter Stegen, Inaki PenaVerdedigers: Emerson, Dest, Araujo, Mingueza, E. Garcia, Laporte/P Torres, Gaya, BaldeMiddenveld: De Jong, Wijnaldum, Pedri, Puig, Nico Gonzales, MoribaAanval: Messi, Aguero, Depay, Fati, Trincao en Dembele/Griezmann/aankoop?Nieuwe hierarchie en dynamiek in de kleedkamer betekent ook nieuwe captains: Messi, Ter Stegen en De Jong als 3 captains.Koeman moet wel terugkeren naar het 4-3-3 systeem en de Cruijff filosofie toepassen zonder enige pragmatische afwijking. De kwaliteit is er nog niet om het tiki-taka voetbal van weeleer op de mat te brengen, maar op deze manier ga je er wel naartoe bouwen en dat kan soms sneller gaan dan verwacht. Barça kent in elk geval enkel succes en aanzien volgens deze filosofie en aan Koeman de taak om hieraan vast te houden, zonder de korte termijn sportieve ambities bij te stellen. Geen gemakkelijke uitdaging, maar dat maakt het daarom nog spannender en boeiender. Een proces waar Koeman ook van moet genieten, ondanks alle stress die erbij komt kijken. Enig realisme is uiteraard wel noodzakelijk aangezien dit Barça geen top 3 favoriet zal zijn voor de CL van volg jaar, maar dat was Chelsea dit jaar ook niet en Ajax al helemaal niet 2 jaar geleden. Met vertrouwen vasthouden aan de spelprincipes is de sleutel tot succes bij Barça en dat is de primaire taak van Koeman. Succes volgt dan wel van zelf. Zeker in La Liga is er geen uitgesproken favoriet en is alles mogelijk volgend jaar.
 
Stijlvol
 
5
1 juni 2021 om 16:12
Lastige en wat vreemde situatie voor Ronald zelf. Hij zal ook wel aanblijven. Dit is zijn project. Dat wilt hij graag met verve afronden. Nu met Sergio Kun en Eric als kersverse versterkingen erbij. Daarnaast de verwachting dat er ook een hoop spelers uitgezwaaid worden, Georginio en wellicht Memphis ook nog eens aansluiten, verwacht ik een veel sterker Barcelona voor aankomend seizoen. En o ja, wie weet tovert -geen idee hoe- Laporta nog een absolute ster uit de hoge hoed. Erling Braut Haaland?
 
wrsma
 
5
1 juni 2021 om 16:18
Heel raar hoe je als Laporta zijnde, een Barcalona icoon (Dat is Koeman mij of meer) zo erg wilt naaien. Koeman moet nergens genoegen mee nemen, lekker aanblijven en de afkoopsom opeisen als hij daar recht op heeft. Laporta wilt dat Koeman hetzeltde gaat doen als Zidane en de handdoek in de ring gooit maar Zidane zit er al lang genoeg en van hem snap ik het ook wel meer. Even iets anders na al het succes. Koeman zit er pas en wilt nergens heen en gelijk heeft ie.
 
Ryjuu
 
2
1 juni 2021 om 16:20
Klinkt als een contract met een lager ontslagvergoeding en bonusregeling die never nooit behaald gaan worden. Ik hoop voor Koeman dat hij en zijn zaakwaarnemer niet zo dom is als dat Laporta denkt dat ze zijn.
 
Arsenallz
 
0
1 juni 2021 om 16:44
Bizar dat zoveel Barcelona supporters weglopen met Laporta. Misselijkmakende kwal is het. Heeft totaal geen respect voor mensen die in alles groter zijn dan hij ooit is of zal worden. Maarja, het is al tijden chaos bij Barcelona en dat gaat niet verander onder Laporta. Gekozen vanwege sentiment en nostalgie, meer niet.
 
misseva88
 
1
1 juni 2021 om 17:49
Ik zie hier absoluut geen probleem in, ik snap de kritiek niet zo goed. Het is voor een club veel logischer om lage salarissen en hoge bonussen uit te keren. Een groot deel van de sportieve inkomsten komen ook voort uit prestaties die geleverd worden. Door je uitgaven daar op aan te passen loop je als club veel minder financieel risico op de lange termijn. Die bonussen zullen wel af hangen van Europese prestaties en nationale prijzen. Niks mis mee.
 
Bossie
 
0
1 juni 2021 om 18:03
Ook aan het begin van het seizoen waren de resultaten slecht . Volgens mij was daar Messi mede verantwoordelijk voor. Koeman heeft een mooie reeks neergezet uiteindelijk toen het er om ging , waren de resultaten slecht. Als ik Koeman was zou ik goed nadenken . Veel zal afhangen van de aankopen en of dat Messi blijft en hoe lang die blijft
 
mcgregor
 
0
1 juni 2021 om 18:22
Koeman word helemaal gek van die Laporta. Wat een onduidelijkheid allemaal. Hopelijk komt er snel duidelijkheid voor Ronald en zijn staf.
 
wiezie
 
0
2 juni 2021 om 20:38
Koeman blijft en de media hebben echt dit sooo erg opgeblazen. Woorden gebruikt die niet zijn gebruikt door een voorzitter of trainer echte onzin wat ik allemaal las in de media ze kunnne echt van een muis een opgeblazen olifant maken. Laporte heeft het beste met Barca, Koeman doet het beste met Barca dus nogmaals hij blijft