Klopp bevestigde interesse voor verdediger met selfie: 'Ik geloofde het niet'
Donderdag, 23 november 2017 om 11:41

Ragnar Klavan speelde in de Eredivisie voor Heracles Almelo en AZ, alvorens hij in 2012 de overstap maakte naar FC Augsburg. Bij de Bundesliga-club groeide de verdediger uit Estland uit tot een steunpilaar, wat hem vorig jaar een fraaie transfer naar Liverpool opleverde. Klavan geeft toe dat de interesse van the Reds voor hem als een verrassing kwam.

De 32-jarige stopper werd vorig jaar door manager Jürgen Klopp benaderd per telefoon. Klavan dacht in eerste instantie echter dat het om een grap ging. "Ik geloofde het niet, dus ik vroeg om enige vorm van bevestiging", haalt hij terug in gesprek met BT Sport. "Jürgen stuurde mij uiteindelijk een selfie."

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp | Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool

Klavan kostte Liverpool uiteindelijk circa vijf miljoen euro. Hij diende in zijn debuutjaar voornamelijk als selectiespeler: in totaal speelde hij in de Premier League twintig wedstrijden, waarvan vijftien als basisspeler. Dit seizoen staat de teller voor hem op tien duels in alle competities.

Meer nieuws
   
16:00
16:00
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
3
   
16:00
16:00
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
74
   
15:30
15:30
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
   
15:00
15:00
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
   
14:53
14:53
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
15
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
SmackRebel
 
2
23 november 2017 om 11:55
Heeft mij positief verrast. Is natuurlijk niet een topverdediger. Maar kan vooralsnog goed mee
 
afcavosje
 
5
23 november 2017 om 12:28
Erg knap. Was bij Heracles een modale verdediger maar sprong er absoluut niet tussenuit. Als je dan uiteindelijk bij Liverpoool terecht komt heb je wel alles uit je carriere gehaald.
 
Schop1989
 
1
23 november 2017 om 13:45
Ik verwachtte een aantal grappen, maar het valt nog mee. Ik ben niet ontevreden over hem. Hij is aangenomen als routinier achter de 2 vaste cv's wat sinds afgelopen zomer 3 cv's hadden moeten zijn en hij is beter dan Toure, waar hij de vervanger voor was. Iemand die bereid is om de bank warm te houden en altijd klaar en gemotiveerd is om in te vallen. Toure was beter met de rug tegen de goal en Klavan kan iets beter het spel dicteren en met meer ruimte achter zich.
 
SantiArsenal
 
0
23 november 2017 om 14:09
Zou inderdaad de perfecte derde man zijn, de verwachtingen over hem waren natuurlijk ook niet heel hoog. Daarnaast komt hij bij mij wel over als een leider, iets wat Liverpool verdedigend wel nodig heeft.