Klopp niet zeker: 'Niemand weet wat er in januari gaat gebeuren'
Dinsdag, 5 december 2017 om 23:00

Liverpool slaagde er afgelopen zomer in om Philippe Coutinho ondanks aanhoudende interesse van Barcelona aan boord te houden, maar met de naderende winterse transferperiode beginnen de geruchten over een vertrek van de Braziliaan naar Catalonië weer toe te nemen. Jürgen Klopp durft een vertrek van de spelmaker dan ook niet volledig uit te sluiten.

"Niets, maar ik denk er niet aan, ik denk aan de wedstrijd tegen Spartak Moskou", antwoordde hij tijdens een persconferentie op de vraag wat hem er zeker van maakt dat Coutinho in februari nog op Anfield speelt. "Tot nu toe heb ik er geen seconde aan gedacht. Ik ben niet zeker, ik ben niet onzeker, ik denk er niet aan."

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp | Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool

"Ik moet mijn team voorbereiden op woensdagavond en niemand weet wat er gaat gebeuren in de mooie en kalme transferperiode in januari. Van de buitenkant is het mooi, maar ik heb niets te zeggen." Liverpool gaat momenteel met een punt meer dan Sevilla aan de leiding in Groep E en is bij een zege op Spartak Moskou hoe dan ook zeker van de volgende ronde in de Champions League.

"Het is een thuiswedstrijd en als we winnen, zijn we door. Dat is cool. Ik weet dat veel mensen denken dat we al door hadden kunnen zijn, maar zo is het leven niet. Het gaat om het moment. Spartak kan hetzelfde zeggen. Zij hebben vier punten weggegeven tegen Maribor. Ik kijk er erg naar uit. We zijn sterker dan de vorige keer dat we tegen ze speelden (een 1-1 gelijkspel in Moskou, red.), maar zij zijn ook sterker. Het wordt een spannende wedstrijd en zo hoort het ook in de Champions League."

Meer nieuws
   
00:00
00:00
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
   
23:55
23:55
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
   
23:55
23:55
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
   
23:54
23:54
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
   
23:45
23:45
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (6)

 
Scouserper
 
5
5 december 2017 om 19:12
Maak er een mooi seizoen van (wat nog rest,ik zeg dus niet kampioen want dat gaat niet gebeuren) en laat em in de zomer gaan.barca wordt ook wel kampioen zonder hem en met Liverpool kan hij dan nog de CL winnen.(okee...dit laatste was een kwinkslag haha)
 
KEIZER!
 
0
5 december 2017 om 23:55
Liverpool had stijf boven aan moeten staan met minimaal 13 punten. De afgelopen wedstrijd tegen Sevilla en Spartak uit had je niet mogen verliezen. Typisch Liverpool om morgen te verliezen en uit de CL te vliegen.
 
Zermatt_Person
 
0
6 december 2017 om 07:47
Ik hoop het echt niet. Het wel echt zuur zijn als Liverpool dan toch wordt uitgeschakeld.. Won Liverpool 1 van deze 4 wedstrijden (Sevilla thuis en uit, Spartak thuis en uit), dan was Liverpool gewoon 1ste.. Het zou dan ook vrij zuur zijn als Liverpool vanavond niet wint, omdat het al lang 1ste had moeten zijn.
 
PeterVermeuIen
 
0
6 december 2017 om 05:38
"Ik moet mijn team voorbereiden op woensdagavond en niemand weet wat er gaat gebeuren in de mooie en kalme transferperiode in januari."Dat is nou wat ik vervelend vind in de winter. Schaf de winterse tranafer af en richt dan de jeugdopleiding. Want juist in de winter loopt de competitie nog...Ik ben alleen voor de zomerse transfer over de periode van 1 juni tot en met 30 juni.VIER weken de tijd om transfer af te ronden...
 
Mancunian10_
 
0
6 december 2017 om 11:45
Dan zou ik alleen in de zomer 2 maanden nemen, want met een wk bijvoorbeeld is het bijna onmogelijk om transfers te regelen binnen 4 weken.
 
PeterVermeuIen
 
0
6 december 2017 om 14:23
Je hebt 11 maanden de tijd om te voorbereiden, 4 weken tijd zat om transfers af te ronden.