Liverpool haalt opgelucht adem na uitvallen Salah: 'We steunen hem'
Zaterdag, 13 oktober 2018 om 07:46

Mohamed Salah ging vrijdagavond de wereld over toen hij een corner rechtstreeks binnen schoot tegen Swaziland, maar de vedette van Egypte haalde het einde van het met 4-1 gewonnen duel niet. De aanvaller moest zich voortijdig laten vervangen en hinkte vervolgens de catacomben van het Al-Salam Stadion binnen. De kwetsuur bij Salah lijkt echter mee te vallen.

"Een eerste diagnosis heeft bevestigd dat de blessure een spierverrekking is en dat er geen kans is op een scheur in de spier", reageerde assistent-bondscoach Hanzy Ramzy na afloop van het duel op de hamstringblessure van Salah. "Het is geen ernstige blessure. Wij steunen hem met alle energie die we in ons hebben en we hopen dat hij zo snel mogelijk weer terug zal keren."

Een ernstige blessure voor Salah zou voor zijn club Liverpool op een slecht moment komen, aangezien the Reds momenteel verwikkeld zijn in een felle strijd om de koppositie in de Premier League. In de aankomende weken staat onder meer de kraker tegen Arsenal op het programma, terwijl er in de Champions League ook gespeeld wordt tegen Rode Ster Belgrado en Paris Saint-Germain.

Meer nieuws
   
18:42
18:42
Verweij raadt Ajax en Feyenoord aan toe te slaan: 'Hij kan een sensatie worden'
0
   
17:58
17:58
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
   
17:52
17:52
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
7
   
17:41
17:41
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
   
17:08
17:08
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.