Mahrez pakt fan aan op Twitter: 'Betalen voor vinkje geeft je bs geen waarde!'
Zondag, 4 juni 2023 om 16:56

Riyad Mahrez slaat op Twitter ongenadig terug naar een supporter van Manchester City die hem aanviel op zijn houding na het winnen van de FA Cup tegen Manchester United (2-1). De aanvaller zou gefrustreerd zijn over het gebrek aan speeltijd in de finale en daarom het feest op het veld met zijn ploeggenoten nauwelijks mee hebben gevierd. "Bullshit", reageert Mahrez.

Hoewel Mahrez ook dit seizoen vaak in de basis start bij City, kiest Josep Guardiola de laatste maanden in de allerbelangrijkste wedstrijden steevast voor Bernardo Silva als rechteraanvaller. Meestal valt Mahrez dan aan het eind van het duel in, maar dat zat er zaterdag op Wembley niet in voor de Algerijn. Dankzij twee doelpunten van Ilkay Gündogan pakte City tegen aartsrivaal United zijn tweede prijs van het seizoen.

Na de wedstrijd deelde een geverifieerd fanaccount op Twitter een video van de spelers die feest vierden. De meerderheid van de ploeg springt samen op en neer in een groep, terwijl Mahrez wegloopt van de groep. "Hou Mahrez in de gaten", schreef de supporter. "Duidelijk gefrustreerd dat hij vandaag niet speelde. Niet geïnteresseerd in uitbundig feestvieren met zijn teamgenoten."

Mahrez kreeg de tweet onder ogen en aarzelde niet om te reageren. "Nog een goed voorbeeld van waarom betalen voor verificatie je bs (bullshit, red.) geen waarde geeft", schrijft de rechtsbuiten, gevolgd door een lach-huil-smiley. Sinds Twitter werd overgenomen door Elon Musk, kunnen gebruikers een verificatievinkje kopen voor ongeveer acht euro per maand. Mahrez vervolgt: "Dat ik de tijd neem om je tweet te beantwoorden zou je meer over de situatie moeten vertellen dan dat ik niet aan het springen ben op een video, lol. Ga de volgende keer gewoon achterover zitten en geniet ervan."

De tweet werd snel van het fanaccount afgehaald, gevolgd door een welgemeende spijtbetuiging. "Mijn oprechte excuses aan Riyad Mahrez. Ik raakte verstrikt in geruchten in de media en heb de video uit zijn verband getrokken. De tweet is verwijderd, lesje geleerd."

Meer nieuws
   
13:45
13:45
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
0
   
13:24
13:24
Van Bommel niet naar Milan; onderhandelingen met andere trainer al vergevorderd
8
   
12:58
12:58
Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
8
   
12:30
12:30
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
10
   
12:23
12:23
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
32
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (4)

 
MrKrillin
 
9
4 juni 2023 om 17:12
Waaaaaaaaaaaaaaaarom reageren... Dit is juist wat die gasten willen en gaan door. Als prof speler moet je toch boven staan en niet op alle reacties reageren. Sta er boven
 
Goregrind-FCDH
 
10
4 juni 2023 om 17:28
Zeker weten. Al is dit een van de unieke gevallen dat iemand zn tweet verwijdert en zn excuses aanbiedt. Is toch ook relatief uniek
 
Fossen
 
4
4 juni 2023 om 18:14
Wel beetje makkelijk gezegd toch?