Mbappé neemt in Santiago Bernabéu 'gewoon' plaats in superaanval PSG
Woensdag, 9 maart 2022 om 18:59

De opstellingen van Paris Saint-Germain en Real Madrid voor de return in de achtste finale van de Champions League zijn bekend. Kylian Mbappé blijkt fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen namens de bezoekers. De aanvaller moest maandag de training geblesseerd verlaten nadat Idrissa Gueye hard op zijn voet stond. Georginio Wijnaldum zit op de bank bij PSG. Real Madrid moet tijdens de return, die om 21.00 uur begint in het Santiago Bernabéu, een 1-0 nederlaag van drie weken geleden proberen goed te maken.

Mauricio Pochettino heeft ervoor gekozen om Mbappé in de basis te posteren. PSG liet maandagavond al weten dat uit de eerste medische tests was gebleken dat Mbappé niets gebroken had en 'gewoon' deel uitmaakt van de selectie. Sergio Ramos en Layvin Kurzawa zijn er vanwege blessureleed niet bij. Onder de lat krijgt Gianluigi Donnarumma de voorkeur boven Keylor Navas. De twee keepers wisselen elkaar dit seizoen voortdurend af.

Meer: Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen | Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan zaterdag kampioen worden

Real Madrid moet het tijdens de return in de achtste finale van de Champions League stellen zonder Ferland Mendy en Casemiro. Beide spelers liepen tijdens de heenwedstrijd in Parijs tegen een gele kaart aan en zijn daardoor geschorst. Bij de Madrilenen stond er vooral een vraagteken achter de naam van Toni Kroos. De Duitse middenvelder miste de wedstrijd tegen Real Sociedad vanwege een hamstringblessure, maar is fit genoeg bevonden om tegen PSG in de basis te beginnen.

Opstelling Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militão, Alaba, Nacho; Valverde, Kroos, Modric; Asensio, Benzema, Vinicius.

Opstelling Paris Saint-Germain: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes; Danilo, Verratti, Paredes; Messi, Mbappé, Neymar.

Meer nieuws
   
17:58
17:58
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
5
   
17:52
17:52
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
   
17:41
17:41
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
   
17:08
17:08
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
23
   
16:26
16:26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (67)

 
SWNH14
 
2
9 maart 2022 om 19:23
Kijk geweldig nieuws en eigenlijk wel verwacht toch? Ben benieuwd of ie beslissend kan zijn vanavond!
 
Aqua1
 
6
9 maart 2022 om 19:24
Iets wat ik graag zag met Mbappe, als we Paris uitschakelen niet wordt gezegd ja de beste speler van paris deed niet mee...
 
SWNH14
 
1
9 maart 2022 om 19:27
Haha ja zal je altijd zien! Maar gelukkig is hij er bij. Vermoed dat Real de betere ploeg gaat zijn dus extra lekker voor PSG dat mbappe er dan wel is, hij gaat de doorslag geven denk ik!
 
Aqua1
 
1
9 maart 2022 om 19:36
Kroos speelt, zie ons wel winnen maar het wordt wel heel moeilijk met kroos erbij van mij part gelijk Carlito ontslaan...
 
skes14
 
4
9 maart 2022 om 19:38
En wat hoop ik dat Real PSG uitschakelt. En dat komt niet omdat ik Real zo een warm hart toedraag.
 
mcgregor
 
3
9 maart 2022 om 19:25
Het word een zware avond voor ons Madrid maar er zijn gekkere dingen gebeurd .. alles is mogelijk in het voetbal. Ik had alleen Rodrigo laten spelen ipv asensio. Mendy en Casemiro helaas dus afwezig door die gele kaarten. Hala Madrid.
 
basistribune
 
1
9 maart 2022 om 19:28
Één doelpunt en je staat alweer gelijk, het is voor Real Madrid zaak om vroegtijdig het tempo te bepalen want dan krijgt PSG het heel lastig.
 
PSVMANUNITED
 
1
9 maart 2022 om 19:38
Juist niet lijkt me. Poch vindt het prima om op de counter te spelen en zal Real Madrid wel laten komen, tenslotte hoeft hij ook niet direct en met de snelheid van Mbappé en het wegsteken van Messi en Neymar gaat er echt wel een goal vallen op de counter. Als PSG Real de bal laat kan Real het wel eens heel lastig gaan krijgen. Aan de opstelling te zien lijkt dat echter wel het plan met Ancelotti, dit zijn op Vinicius na allemaal geen countervoetballers.
 
R.madridista
 
2
9 maart 2022 om 19:55
Emery probeerde dat ook en kreeg toen 6-1 pak slaag tegen Barca. Ik zou als PSG zijnde mijn eigen spel proberen te spelen maar nu zijn er wel snellere betere spelers. De vraag is of het supertrio hun verdedigende taken gaan uitvoeren
 
lubaldo
 
1
9 maart 2022 om 19:25
Super! Hoop op een spannende kraker vanavond.
 
JoshuaK_
 
6
9 maart 2022 om 19:27
Zoals verwacht speelt Mbappe, waarschijnlijk met wat pijnstillers. Wat is Ancelotti toch een vervelende vent soms; Camavinga speelde uitstekend afgelopen weekend en heeft in het verleden al goed gepresteerd tegen PSG, maar nee vooral een niet-fitte Kroos opstellen zonder loopvermogen. Het plan om met meer pressing te spelen kan daarmee gelijk de prullenbak in, want Kroos kan dat helemaal niet aan. Verder de verwachte namen, hoop dat Real er snel een weet te maken en PSG deze keer niet aan de bal laat.
 
SosuhSZ
 
9
9 maart 2022 om 19:32
Zelfs een peuter ziet dat Real er vanaf de eerste minuut vol op moet gaan en hoog druk moet zetten net als afgelopen zaterdag. Maar wat doet Ancelotti? Het traagst mogelijke middenveld en de traagst mogelijke aanval. Als ik voor PSG was geweest dan ging de champagnefles open. Echt waar hoe dom kan je zijn
 
ModricMagic
 
12
9 maart 2022 om 19:36
Snap er niks van. Je stelt een Kroos op die 1x heeft getraind dit seizoen. Ongelofelijk en snap er niks van nadat Camavinga het prima deed en ook eerder tegen PSG heeft gespeeld. Had ook Rodrygo opgesteld omdat hij verdedigende arbeid kan leveren in tegenstelling tot Asensio.
 
RealXIIImadrid
 
1
9 maart 2022 om 19:50
Dus we moeten tegenwoordig een rechtsbuiten opstellen omdat hij meekan verdedigen…
 
SosuhSZ
 
2
9 maart 2022 om 19:54
Rodrygo kan druk zetten en meeverdedigen. Het enige wat Asensio kan is een afstandsschot als je het strafschopgebied belegert wat sws niet gaat gebeuren
 
R.madridista
 
4
9 maart 2022 om 19:57
RealXIIIMadrid, je bent geen liefhebber van Rodrygo, dat snap ik. Maar simpel gezegd gingnhet drukzetten met Rodrygo zaterdag erg soepel en snel. Meerdere keren de bal gewonnen vlak voor hun eigen 16 door aan die rechterkant druk te zetten met Rodrygo. Maar goed, ik hoop dat ik ongelijk krijg en Asensio zijn waarde kan bewijzen vandaag
 
ModricMagic
 
1
9 maart 2022 om 19:57
Heb je Carvajal gezien tegen PSG of niet? Want die was constant alleen. Asensio kan alleen leuk schieten maar helpt verdedigend totaal niet mee waardoor Carvajal constant alleen stond tegen Mbappé. Beide hebben aanvallend niet het niveau waar Real naar streeft maar de 1 levert wel verdedigende arbeid in tegenstelling tot de ander.
 
JoshuaK_
 
1
9 maart 2022 om 19:59
Ben met jullie beiden eens Sosuh en Modric, voor vandaag hoefde het helemaal niet moeilijk te zijn met de opstelling maar gaat Ancelotti toch weer de mist in. Dat hij ook alleen maar roteert vanwege schorsingen is misschien wel nog erger.
 
RealXIIImadrid
 
0
9 maart 2022 om 19:47
Wat dacht je dat je net zo makkelijk kan pressen als tegen Sociedad? Sociedad was echt barslecht en wij waren niet eens zo goed. En dan nog cama boven kroos preferen haha, opportunistischer wordt het niet.
 
SosuhSZ
 
2
9 maart 2022 om 19:55
Ja? PSG is echt een middelmatig team wat Ancelotti met zijn schandalige instelling op een super team deed lijken
 
JoshuaK_
 
1
9 maart 2022 om 19:56
Het willen spelen met pressing komt vanuit de spelersgroep he? Dat zijn de woorden van Ancelotti, en is een reactie vanuit de spelersgroep na die vernedering in Parijs. Daar hebben de laatste weken in het teken van gestaan, om in de weken tot en met vandaag meer te pressen om het in deze pot tot uiting te laten komen. En laten we nou ook niet doen alsof dit PSG een prime-Barcelona is wat zich met speels gemak onder de druk uit kan voetballen, met de juiste tactiek kun je ze echt pijn doen. In die tactiek heb je meer aan Camavinga dan aan Kroos.
 
blink182
 
0
9 maart 2022 om 19:48
Ik had liever Camavinga gezien, maarja. Laten we hopen dat Kroos anders zal spelen op de plek van Casemiro.
 
Aqua1
 
0
9 maart 2022 om 19:53
Op de plek van casemiro dat kan kroos al helemaal niet. Tactisch had ik voor camavinga gekozen al was kroos fit, maar een halve geblesseerde Kroos opstellen is bizar.
 
blink182
 
1
9 maart 2022 om 19:58
Ik denk dat ie wel 100 procent is, anders zou hij niet spelen. Of was Ancelotti gewoon aan het liegen? Toen ie zei dat Kroos alleen zou spelen als hij 1100 procent fit is? Maar fit of niet had ik idd ook voor Camavinga gekozen. Modric kan prima op de plek van Casemiro (cama is tactisch nog niet zo goed om daar te spelen). Maar laten we het afwachten.. Wie weet doet hij het goed op de plek van Casemiro.. hij heeft Valverde, een km vreter, voor zich.
 
JoshuaK_
 
1
9 maart 2022 om 20:01
Nadat Ancelotti in een recente persco had aangegeven dat Kroos PSG zou halen wist ik al genoeg. Ergens had ik toch nog hoop dat hij een keer iets verrassends zou doen in zo'n grote pot, maar nee het is weer same old same old. Ik verwacht trouwens dat Modric op 6 zal staan vandaag, en dan Kroos + Fede op 8.
 
ConchaEspina
 
1
9 maart 2022 om 19:56
Heel frustrerend. Als Casemiro en Mendy niet geschorst waren, had Ancelotti gewoon met dezelfde elf gestart die het zo dramatisch deden in de heenwedstrijd. Ik kan nog snappen dat je het niet aandurft met Cama ipv Kroos, maar zet dan Rodry of Cama erbij die beiden toch meer druk en energie brengen dan Asensio. Verder is de afgelopen jaren toch al gebleken dat nipt fitte spelers forceren nooit goed uitpakt. Had ijdele hoop dat Ancelotti niet zo koppig was geweest voor vanavond gezien de prestatie vorige keer vs afgelopen weekend. Ineens veel minder vertrouwen in.
 
JoshuaK_
 
0
9 maart 2022 om 20:03
Precies wat je zegt inderdaad, als Case & Mendy niet geschorst waren had Ancelotti ze er nooit uit gehaald vandaag. Een versterkt middenveld was ook een mooie optie geweest. Ik zie zowel Rodrygo als Asensio niets klaarspelen vandaag, dus dan had je indien je per se met Kroos wil spelen net zo goed Camavinga erbij kunnen doen om meters voor Kroos te maken die dat niet kan/wil.
 
ConchaEspina
 
0
9 maart 2022 om 20:16
Volledig mee eens. Ik hoop dat het goed uitpakt, maar ik zie niet wat er anders kan zijn aan de spelopvatting aangezien je met dezelfde spelers speelt die het zo moeilijk hadden. Valverde op rechts, met infiltraties en gaten dichtlopen, hadden we veel meer aan gehad dan Asensio. Leuk dat die een goede trap heeft, maar betwijfel of die vandaag uberhaupt in (goede) schietpositie komt.
 
Noano
 
1
9 maart 2022 om 19:27
Toch wel een heerlijke wedstrijd om te gaan kijken, persoonlijk zie ik Real wel doorgaan. 3 Goals van Benzema voor Real. en 1 Goal van Marquinhos voor PSG, 3-1 dus voor Real.
 
SWNH14
 
1
9 maart 2022 om 19:31
Zeker heerlijk potje zo op woensdag avond! Ik vermoed zelf PSG op individuele klasse maar tegelijkertijd denk ik dat real wel de overhand gaat hebben. Veel kijkplezier iig!
 
Noano
 
0
9 maart 2022 om 19:36
@swnh14 Hey man, jij ook veel kijkplezier.
 
XaviFCB
 
0
9 maart 2022 om 20:02
Iedereen veel kijkplezier gewenst! Moge Madrid winnen (al hoeft je plezier niet af te hangen van het resultaat ??)
 
PSVMANUNITED
 
1
9 maart 2022 om 19:41
Ik weet niet of je de eerste wedstrijd PSG-Real gekeken hebt (geen insinuatie ofzo, gewoon voor de beeldvorming), maar ik heb echt niet het gevoel dat Real doorgaat hier. De vorige wedstrijd waren nagenoeg dezelfde opstellingen en beide zijn ze niet echt in een andere flow terechtgekomen dan toen. Real had toen echter helemaal niks te vertellen; het is weliswaar maar 1-0 geworden diep in blessuretijd. Door het anti-wisselbeleid van Ancelotti is Real hooguit vermoeider geworden, dus 3-1 lijkt me geen gerechtvaardigde uitslag, zie het eerder een 0-0'tje of 1-1 ofzo worden
 
Noano
 
2
9 maart 2022 om 19:43
Ik heb gewoon meer met Real dan met PSG dat is het denk ik meer.
 
PSVMANUNITED
 
0
9 maart 2022 om 19:51
Oh dat kan ik wel begrijpen idd, heb met beide clubs niet heel veel om eerlijk te zijn, maar ik heb ook wel een lichte voorkeur voor Real Madrid denk ik, gegeven de andere clubs kom ik liever Real tegen dan PSG en dan is PSG ook meteen geëlimineerd. Juich natuurlijk voor Man Utd, maar die winnen sowieso de CL niet, dus dan gaat mijn voorkeur uit naar Bayern denk ik; maar die maken een grotere kans als PSG eruit ligt, daar loopt Bayern zo in het mes met hun aanvallende voetbal zonder verdedigende zekerheid.
 
Noano
 
2
9 maart 2022 om 22:49
Haha en lijkt 3-1 je nu wel een gerechtvaardige uitslag?. 3x benzema nog goed ook
 
SosuhSZ
 
4
9 maart 2022 om 19:27
Ancelotti ik hou van je maar je bent compleet seniel geworden. Hoe kan je nou met diesel tractor Toni Kroos beginnen die ook nog eens half geblesseerd is tegen dit middenveld van PSG??? Complete waanzin gewoon weer met Modric en Kroos. Je hebt fysiek en snelheid nodig tegen dit PSG om hoog druk te zetten en dan komt Carlito aan met Kroos en schildpad Asensio. Gefeliciteerd aan alle antimadridistas hier jullie zullen een mooie avond hebben. Dit wordt Chelsea uit 2.0
 
BR-7
 
1
9 maart 2022 om 19:49
Negativiteit voert weer de boventoon hier op VZ onder alle zogenaamde Madridista’s. Als jullie het allemaal zo goed weten, waarom zitten jullie dan niet op de plek van Ancelotti? Voetbal speel je met je hoofd. En laat Toni Kroos nou net een van de beste middenvelders aller tijden zijn, en dat met een gebrek aan snelheid en kracht!! Hou toch eens op met dat gezeur en moedig je ploeg aan.
 
SosuhSZ
 
1
9 maart 2022 om 19:56
Je kan veel over mij zeggen maar een zogenaamde madridista ben ik niet. Waren mensen die Ancelotti bekritiseerden na die schandalige eerste wedstrijd ook 'zogenaamde madridistas'? En nu doet ie precies hetzelfde...
 
real8madrid
 
2
9 maart 2022 om 19:57
Gek dat dat hoofd van Kroos in de heenwedstrijd niet was opgewassen tegen het loopvermogen van Paredes en Verratti dan
 
R.madridista
 
0
9 maart 2022 om 20:01
Sosuh, Kroos is niet zo slecht in het drukzetten als je insinueert. Begin dit seizoen werkte het duo Kroos-Valverde juist erg goed in het drukzetten en ook in de Clasico wist Kroos erg goed druk te zetten op het middenveld van Barca. Wel was Camavinga met zijn energie een betere optie geweest naar mijn mening. En ik geloof dat Kroos ook niet helemaal op zijn top zit. Wel kan Kroos in een dominerende ploeg een enorm belangrijke asset zijn in balbezit. En met Valverde erbij heb ik er nog meer vertrouwen in! Kroos zou volgens Mario Cortegana als DM gaan spelen met voor hem Valverde en Modric. Hala Madrid!
 
BR-7
 
0
9 maart 2022 om 20:31
Ik doel dan ook niet specifiek op jou Sosuh, ik weet dat je al tijden hier op topics van Real aanwezig bent en het beste voor de club wilt. Echter wil ik de nadruk leggen op m’n laatste zin. Kroos is een van de beste middenvelders aller tijden en heeft alles gewonnen met ons. Ook deze wedstrijd, met hopelijk meer dominantie van Real, zal hij samen met Modric de lakens gaan uitdelen. Het loopvermogen van Valverde, de creativiteit van Modric en het inzicht/passzuiverheid van Kroos zullen samen zorgen dat Real hoog kan spelen. Het middenveld van PSG is voornamelijk gefixeerd op fysiek natuurlijk, met Verratti als uitzondering. Hopen dat voetbal in deze gaat winnen van het werken.
 
ZLuuk
 
1
9 maart 2022 om 19:29
Onverstandig om met Kroos te starten imo, geloof er niet in dat hij 100 procent is en toch al niet per se geschikt voor deze wedstrijd. Had veel liever Camavinga gezien, kan fysiek veel beter meekomen. Rechtsbuiten blijft sowieso een zwakke plek voor Real, zowel Rodrygo als Asensio vind ik te zwak. Misschien Bale als invaller met wat impact. Weinig vertrouwen in, denk dat het een gelijkspel gaat worden.
 
Aqua1
 
0
9 maart 2022 om 19:34
Ramos geval dus, aan fitte kroos heb je weinig aan in deze wedstrijd laat staan als hij niet fit is. Camavinga en Valverde moeten zeker spelen in de basis
 
ModricMagic
 
4
9 maart 2022 om 19:30
Godver had echt zin in Camavinga, Valverde en Modric op een middenveld. Tja toch kiest Ancelotti voor Kroos, die 1x met de groep heeft meegetraind. Had ook persoonlijk voor Rodrygo gekozen omdat hij wel mee terug verdedigt in tegenstelling tot Asensio. Maar goed we moeten het hier maar meedoen. Hopelijk kunnen we dit keer wel overtuigen!
 
Aqua1
 
1
9 maart 2022 om 19:37
Ben echt klaar met Carlito van mij part gelijk ontslagen worden, wat bezielt hem met zijn kroos pfff.
 
CMG-
 
3
9 maart 2022 om 19:38
Nu ik de opstelling heb gezien, aub verlies en ontsla Ancelotti. Het maakt niet eens uit wie in vorm is, Ancelotti stelt toch op wie hij zelf wilt. Camavinga speelde fantastisch tegen Sociedad!
 
Joga_Bonito10
 
4
9 maart 2022 om 19:43
Wauw, Madridista’s janken nu al voor er een minuut gespeeld is. En ook zo tegenstrijdig hahaha. Dan lees je ja liever speelt Mbappe dan als we winnen kunnen ze niet zeggen dat hij er niet bij was. Dan dan lees je ow Kroos speelt gefeliciteerd alle anti madridista’s. Man man man, ga eens achter je club staan en geniet van het prachtige affiche !! Als die supporters in het stadion zo kansloos daar het team gaan “toejuichen” dan heeft het elftal er helemaal niets aan.
 
ModricMagic
 
3
9 maart 2022 om 19:46
Er is daar een reden voor. Vorig jaar had je precies hetzelfde met Ramos, Mendy en Hazard. Dus het komt niet uit het niets. Een speler die 1x heeft meegetraind is gewoon niet handig. Iedereen wil liever een Camavinga die wel fit is gezien. Dat is toch niet zo moeilijk om te begrijpen. Ik steun gewoon mijn ploeg maar mensen zijn terecht kritisch op de keuze van Kroos.
 
Joga_Bonito10
 
0
9 maart 2022 om 20:26
Veel succes ModricMagic, Je bent 1 van de weinige correcte Madridista’s hier op het forum. Jou gun ik het zeker om PSG uit te schakelen. Maar als Neymar, Messi of Mbappe er een show van maken zul je me ook niet horen klagen. Prachtig affice!
 
real8madrid
 
3
9 maart 2022 om 19:55
Ah kijk, is het aan jou om fans van Madrid te zeggen wat ze moeten denken? Heb jij een beter oordeel over de selectie van Madrid ja? Dat je van het sterkste psg wil winnen maar ook met je eigen sterkst mogelijke team wil aantreden is helemaal niets tegenstrijdig aan.
 
SilverFront
 
0
9 maart 2022 om 19:45
Ik heb Real even al niet meer live in actie gezien, maar waarom is iedereen plots zo tegen Kroos? Eerlijke vraag.
 
ModricMagic
 
4
9 maart 2022 om 19:51
Omdat hij de hele week maar 1x met de groep heeft meegetraind en echt niet op 100% is. En dan speel je zo'n belangrijke wedstrijd en Kroos staat op de plaats van Casemiro. Camavinga speelde een prima pot tegen Sociedad en iedereen heeft liever een fitte en energieke Camavinga dan een Kroos die half fit is en amper heeft getraind.
 
real8madrid
 
2
9 maart 2022 om 19:53
Is men niet. Kroos blijft een fantastische middenvelder. Echter is hij wel gewoon enorm sloom (geworden). Madrid speelde afgelopen weekend met een heerlijk intense druk op de bal terwijl men al het hele seizoen afwachtend en op de counter speelt dus de Madrid-fans hadden graag gezien dat Madrid vandaag ook met hoge druk zou spelen. Zeker aangezien die afwachtende stijl een hopeloos drama was in de heenwedstrijd. Dat is echter heel moeilijk met een 36-jarige Modric en een half fitte, slome Kroos. Men had liever de jonge middenvelders Camavinga en Valverde naast Modric gezien omdat zijn meer dynamiek, kracht een loopvermogen brengen. Ik hou van Kroos maar ook ik vind dit een onbegrijpelijke beslissing. Eentje die ons volgens mij de kop gaat kosten.
 
blink182
 
3
9 maart 2022 om 19:54
Niks tegen Kroos. We houden van Kroos, maar Kroos kan niet hoog druk zetten. Wie weet zal hij het beter doen vandaag, op de plek van Casemiro. Maar tegen Sociedad zag je al gelijk dat hij het probleem was.. Of Modric of Kroos op de bank maar niet allebei. Maar goed wat ik zei, mens speelt hij anders op de plek van Case.
 
ylr87
 
1
9 maart 2022 om 19:50
Ik zie veel als en maar voorbij komen en veel gelul over Ancelotti van de Madridistas. Alsof Pochettino een meesterbrein is. Niet alvast smoesjes gaan verzinnen en wacht de wedstrijd gewoon af. May the best win.
 
real8madrid
 
2
9 maart 2022 om 19:54
smoesjes gaan verzinnen? mijn kleuteralarm gaat af bij jou hoor.
 
ylr87
 
0
9 maart 2022 om 20:06
Is toch zo? Lees maar de reacties over Ancelotti over kroos en over Mbappe.
 
barryballs
 
2
9 maart 2022 om 19:55
Beter wordt Real compleet ingemaakt, go psg!!!
 
Bossie
 
0
9 maart 2022 om 19:56
Dat was toch te verwachten, zo erg was het allemaal niet. Wat veel erger is dat waren de bedreigingen die zijn ploeggenoot kreeg die het deed
 
madrid8484
 
0
9 maart 2022 om 20:00
Letterlijk elk seizoen van real madrid “real gaat verliezen” wat real ook doet is nooit goed??????
 
vastrekuh22
 
0
9 maart 2022 om 20:16
Geweldig nieuws voor PSG, maar ook voor Mbappe zelf. Kan hij meteen aan het publiek zijn kwaliteiten tonen
 
Nielsk39
 
0
9 maart 2022 om 21:16
Had al niks anders verwacht dat mbappe zou spelen