Misser Milik komt Napoli duur te staan tegen Atlético op Audi Cup
Dinsdag, 1 augustus 2017 om 19:40

In de strijd om de Audi Cup heeft Atlético Madrid dinsdagavond het duel met Napoli winnend afgesloten. In de Allianz Arena van gastheer Bayern München werden de Italianen met 1-2 verslagen. Napoli kwam na rust nog wel op voorsprong, maar wist geen stand te houden tegen de aanvalsdrang van de ploeg van trainer Diego Simeone. Ex-Ajacied Arek Milik miste in de eerste helft nog vanaf elf meter.

Er was een half uur gespeeld toen scheidsrechter Benjamin Brand niet anders kon dan de bal op de stip leggen. Milik nam plaats achter de bal en schoot niet al te sterk op doel. Atlético-doelman Jan Oblak koos voor de goede hoek en hield zijn doel schoon. Na rust moest de doelman van de Spanjaarden alsnog vissen. José Callejón kreeg een voorzet vanaf de linkerflank van Faouzi Ghoulam en schoot de bal vanuit de volley via een stuit tegen de touwen: 0-1.

Atlético liet het er niet bij zitten en maakte jacht op de gelijkmaker. Deze viel twintig minuten voor tijd en kwam op naam van Fernando Torres. Het was Antoine Griezmann die de bal met een gelukje mee het strafschopgebied in kreeg, teruglegde op zijn Spaanse collega, die de bal achter keeper Pepe Reina schoot. Laatstgenoemde was tien minuten voor tijd kansloos toen Luciano Vietto van dichtbij raak kopte vanuit een hoekschop: 2-1.

In de slotfase sloeg de vlam nog lichtelijk in de pan. Diego Godin kwam onbesuisd in op zijn tegenstander en kon met zijn tweede gele kaart vertrekken. Reina kwam nog even verhaal halen, maar daar bleef het bij. Atlético neemt het in de finale op tegen de winnaar van het duel tussen Bayern en Liverpool.

Meer nieuws
   
10:46
10:46
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
0
   
10:00
10:00
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
13
   
09:44
09:44
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
23
   
09:38
09:38
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
5
   
09:14
09:14
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
1
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (6)

 
arsenal1250
 
5
1 augustus 2017 om 20:19
Voor mij mag Godin een schorsing verwachten; wat een belachelijke overtredingen en dat ook nog in een vriendschappelijke wedstrijd. Hoop dat zijn tegenstander snel weer op te been is, die moest er met flink wat pijn vanaf. Vond het publiek trouwens wel leuk reageren op de TV-schermen bij elke acties/gebeurtenissen. :D
 
Los Canario
 
4
1 augustus 2017 om 20:24
Napoli vond ik de eerste 30 minuten heerlijk tikken op het middenveld, al resulteerde het niet in veel dreiging omdat Atlético erg compact stond. Hamsik speelde als een baas. Maar mooi dat we de wedstrijd weten om te turnen. De doelpunten zullen hopelijk goed zijn voor het vertrouwen van zowel Torres als Vietto. Godin speelde als een idioot, veel te agressief voor een vriendschappelijke wedstrijd, werd terecht uitgeloften.
 
KEIZER!
 
0
1 augustus 2017 om 21:50
Zou ook terecht zijn als die ff 10 wedstrijden op de blaren mag zitten. Is dan aanvoerder, wat een imbeciel
 
Los Canario
 
2
1 augustus 2017 om 22:06
Het ergste vind ik nog dat hij die jonge gozer geblesseerd het veld uit heeft geschopt.
 
Giodinho7
 
6
1 augustus 2017 om 20:31
Het begrip 'oefen' wedstrijd komt volgens mij niet voor in het woordenboek van Godin. Wat een idioot. Eerst een seizoen eindigende tackle op Mertens om vervolgens in de 90e minuut even die nieuwe speler van Napoli uit de wedstrijd te schoppen. Dan nog durven te protesteren voor iets wat eerder is gebeurd.
 
fcoldambt
 
3
1 augustus 2017 om 21:36
Napoli starte anders goed.die Godin is een smeerlap uitdelen kan ie en als hij zelf een tikje krijgt ligt ie te rollen op het veld .on; slechte penalty van Milik.