Mourinho: 'Misschien kunnen ze de hele nacht voor zijn huis doorbrengen'
Maandag, 27 februari 2017 om 08:30

Met twee doelpunten, waaronder de beslissende treffer in minuut 87, had Zlatan Ibrahimovic zondagavond een groot aandeel in de EFL Cup-zege van Manchester United. The Red Devils waren met 3-2 te sterk voor Southampton en daardoor kon Ibrahimovic na de Community Shield zijn tweede prijs bijschrijven in Manchester. De vraag is echter of de 35-jarige Zweed bezig is aan zijn laatste maanden op Old Trafford.

Ibrahimovic tekende afgelopen zomer een eenjarig contract. Sindsdien was hij goed voor 26 doelpunten in 38 officiële wedstrijden. José Mourinho hoopt van harte dat Ibrahimovic besluit zijn contract te verlengen, maar rekent nergens op. "Ik zal nooit iemand smeken om een nieuw contract te tekenen of om voor mij te blijven spelen. Op een dag besloot Zlatan van Internazionale naar Barcelona te gaan en dat maakte me erg verdrietig. Maar ik heb niets gedaan om hem tegen te houden", blikt Mourinho terug op zijn tijd in Italië.

"Maar als het nodig is, kunnen Manchester United-supporters misschien naar zijn huis gaan en de hele nacht doorbrengen voor zijn deur", grapt de Portugees op de officiële website van Manchester United. "Ik denk dat ze daar zeker toe bereid zijn. We willen en geloven allemaal dat hij nog een seizoen wil blijven."

Meer nieuws
   
14:34
14:34
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
   
14:18
14:18
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
12
   
13:54
13:54
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
12
   
13:30
13:30
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
   
12:52
12:52
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
34
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
GraziaYes
 
3
27 februari 2017 om 08:36
Lijkt me een slecht plan, helemaal als ze Zlatan uit zijn slaap houden... want een nukkige Zlatan boos voor je zien staan hebben de meeste mensen denk ik toch niet.
 
Mazora
 
5
27 februari 2017 om 09:30
Denk dat Zlatan wel bijtekent als ze CL halen.
 
BalR20
 
6
27 februari 2017 om 09:42
Bij Zlatan heb ik totaal niet het geval dat hij is uitgevoetbald. In tegendeel zelf is hij een meerwaarde voor het team. Zijn teamspelers gaan nog net niet op hun knieen voor hem zag ik gisteren na de cupfinale. Iedereen mag hem ook gewoon dus die tekent wel een jaar extra. Ik neem aan dat hij het zelf ook naar zijn zin heeft.
 
Ypuh
 
1
27 februari 2017 om 09:56
Denk dat hij zeker nog wel een jaartje blijft, ongeacht ze CL halen of niet. Deze man ademt voetbal en zoals sommige al aangeven is hij nog lang niet klaar met het spelletje. Ook is hij bij elke club dat hij zat meerdere jaren gebleven, behalve Barca dan misschien maar dat had andere reden. Hij speelt, hij maakt goals en de fans houden van hem. Enige smetje is gebrek aan een titel en mogelijk lopen ze de CL nog mis, maar ik vraag me af of dat harde eisen zijn om bij te tekenen.