'NAC Breda gaat overbodige Kali losweken bij FC Utrecht'
Zaterdag, 4 augustus 2018 om 07:47

NAC Breda wil Anouar Kali aan de selectie toevoegen, zo meldt BN DeStem zaterdag. De middenvelder moet het elftal van Mitchell van der Gaag volgens het regionale dagblad van 'meer power' voorzien, zo klinkt het. De 27-jarige controlerende middenvelder staat nog tot volgend jaar zomer op de loonlijst van FC Utrecht.

Kali is bezig aan zijn derde periode in de Domstad en verdedigde eveneens de clubkleuren van Roda JC Kerkrade en Willem II. Met laatstgenoemde club hield de middenvelder in de play-offs saillant NAC uit de Eredivisie. Kali kwam afgelopen seizoen tot acht duels voor FC Utrecht en heeft in de komende voetbaljaargang weinig uitzicht op speeltijd.

NAC zal het contract van Kali met FC Utrecht moeten afkopen, maar onder technisch directeur Hans Smulders betaalt de club weer relatief lage transfersommen. Met de eventuele komst van Kali zal de overbevolking op het middenveld alleen maar toenemen. Van der Gaag kan al beschikken over Gianluca Nijholt, Arno Verschueren, Mounir El Allouchi, Grad Damen, Robbie Haemhouts, Paolo Fernandes en Luka Ilic.

Meer nieuws
   
23:55
23:55
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
   
23:39
23:39
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
   
23:04
23:04
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
5
   
23:00
23:00
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
   
22:54
22:54
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (9)

 
Albuquerque
 
3
4 augustus 2018 om 08:20
Met de eventuele komst van Kali zal de overbevolking op het middenveld alleen maar toenemen. Van der Gaag kan al beschikken over Gianluca Nijholt, Arno Verschueren, Mounir El Allouchi, Grad Damen, Robbie Haemhouts, Paolo Fernandes en Luka Ilic. Met uitzondering van die laatste twee heeft NAC wel een behoorlijk aantal middelmatige middenvelders. Van de concurrentie zal Kali in ieder geval niet wakker liggen, met Verschueren als enige middenvelder die enigszins bij zijn profiel in de buurt komt. Fernandes is een aanvallende middenvelder, die ook op de vleugels kan spelen. De anderen staan ook hoger op het middenveld dan Anouar. Grad Damen ken ik niet goed genoeg. Kali is een uitstekende verdedigende middenvelder voor een middenmotor als Breda, mits zijn mentaliteit geen parten gaat spelen. Heeft zich in het verleden bij zowel Utrecht als Roda JC onmogelijk gemaakt op trainingen en in de kleedkamer. Sinds zijn Willem II-tijd lijkt hij echter volwassener te zijn geworden. De tijd zal het leren.
 
Noud91
 
1
4 augustus 2018 om 08:34
Hmm weet het niet. Kan inderdaad prima uit de voeten als verdedigende middenvelder op niveau NAC, maar je haalt wel een lastig typetje in huis.
 
bartmonsieurs
 
5
4 augustus 2018 om 08:40
Deze man is toch perfect voor een club als nac! Knokken tegen degradatie en kan redelijk voetballen. Lijkt me prima versterking
 
Jaimy87
 
1
4 augustus 2018 om 09:01
Zuidam is vooralsnog lekker bezig met het puin van ten Hag te ruimen. Robin vd Meer, Anouar Kali. Als ie Görtler en Dessers ook nog weet te slijten is het een koning.
 
Aardbei80
 
4
4 augustus 2018 om 09:11
Idd! Zou mooi zijn als ze Dessers meteen kunnen mee verkopen of verhuren aan Nac! Ik weet niet of hij het niveau niet aan kan, of dat de speelwijze totaal niet bij hem past. Maar een echte kans heeft hij in ieder geval niet gehad vind ik. En bij Nac heeft hij het meer dan prima gedaan. Win win situatie
 
Emilie1
 
1
4 augustus 2018 om 09:24
Doe Dessers er maar bij hoor. Die kunnen we in Breda wel gebruiken. Dessers heeft in Utrecht toch best veel doelpunten gemaakt in de minuten die hij gespeeld heeft? Heeft wel een neusje voor de goal.
 
Aardbei80
 
2
4 augustus 2018 om 10:08
Heeft zeker een neusje voor de goal. En zeker genoeg doelpunten gemaakt in de minuten waar hij wel in heeft gespeeld! Maar op de één of andere manier komt het er bij Utrecht niet uit. Heeft ook zelden een basisplaats.
 
santosutr
 
1
4 augustus 2018 om 10:10
Dessers was in het begin van zijn carriere bij Utrecht een leuke speler, echter ging het algauw bergafwaarts met Dessers. Hij miste te veel kansen en oogte erg lui. Ook een paar dagen geleden in een oefen wedstrijd, miste Dessers weer 2 , 1 op 1 kansen. Utrecht z goed doen Dessers een draai om zijn oren geven of lozen.
 
Aardbei80
 
1
4 augustus 2018 om 10:16
Je kan je ook afvragen of hij wel in dit systeem past! Het is een afmaker pur sang, en moet bij ons teveel verdedigend werk opknappen. Ik denk dat het meer een spits is die beter tot zijn recht komt in de punt met 2 buitenspelers.