'Nieuwe deal Pogba brengt transfer Eriksen naar Real Madrid dichterbij'
Maandag, 9 september 2019 om 16:43

Een eventuele transfer van Christian Eriksen van Tottenham Hotspur naar Real Madrid lijkt weer dichterbij te zijn gekomen, nu alles erop wijst dat Paul Pogba een nieuw contract bij Manchester United gaat ondertekenen. Beide spelers worden al langere tijd in verband gebracht met Real, maar volgens AS heeft Eriksen de beste papieren om volgend jaar naar Spanje te verhuizen.

Eriksen, die zijn laatste contractjaar bij the Spurs is ingegaan, voelt er naar verluidt weinig voor om zijn verblijf in Noord-Londen te verlengen. De voormalige Ajacied mag derhalve vanaf januari met andere clubs praten over een contract elders. Eriksen heeft er nooit een geheim van gemaakt dat Real tot zijn favoriete clubs behoort, al blijft een concreet bod van de Koninklijke voorlopig uit.

Tottenham geeft volgens AS echter niet zomaar op, daar de verliezend Champions League-finalist van afgelopen seizoen Eriksen een nieuw vierjarig contract wil aanbieden met een jaarsalaris van zes miljoen euro. De spelbepaler strijkt met zijn huidige overeenkomst in het Tottenham Hotspur Stadium vier miljoen euro per jaar op. Alleen aanvoerder Harry Kane, met een geschat jaarsalaris van 8,8 miljoen euro, wordt nóg beter beloond door Tottenham.

Pogba beschikt bij Manchester United over een contract tot medio 2021, met de optie om er nog een extra seizoen op Old Trafford aan vast te plakken. In de Engelse media zijn verhalen verschenen dat vicevoorzitter Ed Woodward achter de schermen gesprekken voert met Pogba en zijn entourage over een nieuwe overeenkomst van de Franse middenvelder bij the Red Devils. Hierdoor lijkt Real achter het net te vissen inzake een eventuele deal voor de wereldkampioen uit Frankrijk.

Meer nieuws
   
11:02
11:02
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
3
   
10:51
10:51
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
   
10:26
10:26
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
14
   
09:50
09:50
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
29
   
09:14
09:14
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (20)

 
arsenal890
 
7
9 september 2019 om 16:59
6 miljoen per jaar is gelijk aan ongeveer 116 duizend per week. En dat bij de CL finalist. Eriksen kan beter ergens anders heen dan kun je het minstens verdubbelen en prijzen pakken. Ik zie eriksen best naar real gaan maar als Zidane er nog is zie ik ze ook pogba wel halen.
 
arsenal890
 
1
9 september 2019 om 17:37
Geen idee, staat in de tekst. Vandaar dat ik de 6 miljoen (nieuwe contractaanbieding van spurs) als vergelijking inzet.
 
navidos
 
4
9 september 2019 om 17:08
wat is dit voor lose berichtgeving? allereerst is het een gerucht dat United Pogba een nieuw deal gaat voorstellen en ten tweede is het maar afwachten of Pogba die deal gaat ondertekenen. Het lijkt me toch stug dat je aangeeft weg te willen en een nieuwe uitdaging zoekt en vervolgens een contract gaat ondertekenen. Ook al zou hij akkoord gaan met een nieuw contract dan zal United een zeer hoog salaris moeten aanbieden waardoor weer scheefgroei ontstaat binnen selectie. David de wilt Gea wilt ook een hoger salaris maar Woodward niet meer in buidel tasten dan 350.000 pond per week. Ik denk dat het schijn is van Pogba en raiola om united te gebruiken zodat Real komt aankloppen.
 
Dante
 
6
9 september 2019 om 17:27
Ik vind Martial ook wel aardig, en Wan Bissaka vind ik heel indrukwekkend tot nu toe. Voor de rest wel helemaal met je eens. Het team wordt zwakker ipv sterker. Kunnen we wel blijven roepen dat Pogba zelf ook niet altijd geweldig speelt, maar het een heeft eigenlijk niets met het ander te maken.
 
Balbatros
 
4
9 september 2019 om 19:42
Ja want Maguire is zo een topspeler hou toch op
 
Dante
 
0
9 september 2019 om 21:12
@hangover Betwijfel idd ook of dat gaat gebeuren. Bedoelde alleen dat ik die 2 spelers ook wel kan indenken in een aanzienlijk sterker elftal.
 
R9Neymar
 
3
9 september 2019 om 19:35
Ooit van Rooney gehoord? Die zei dit om De zomer, telkens een nieuw en vooral dikker contract.. ZOU kunnen dat Paul deze tactiek ook gebruikt. Hoop het wel mooie speler bij mooie club, hoop dat ze snel weer bij de top horen
 
Stijlvol
 
2
9 september 2019 om 17:14
Puur voor Christian zou het awesome zijn. Het is in principe een stap naar de absolute top van het voetbal. Voetballend gezien het hoogst haalbare wat er als profvoetballer te halen valt. Ik hoop het voor hem!
 
Discpriest
 
3
9 september 2019 om 17:23
Het ontbreek nog steeds aan visie bij United. Het zou veel beter zijn om Pogba te verkopen en Eriksen te kopen. Met Maguire en Lindelof heb je twee uitstekende voetballende centrum verdedigers die naar voren kunnen met de bal om zodoende de voorste linie van de tegenpartij naar hun toe te trekken. Zodoende krijg je meer ruimte op het middenveld. Als je daar een Eriksen hebt lopen kan hij de bal goed kwijt aan de lopende (buiten)spelers die United heeft. Ik denk dat een Mata op het middenveld met de Zweed en een verdedigende middenvelder zoals Mctominay beter zou werken dan wat er nu staat. Scott is goed in luchtduels en dat heb je wel nodig zoals een Fabinho dat doet. Zodoende hoeven de niet al te snelle Lindelof/maguire niet te hoog te spelen.
 
Discpriest
 
2
9 september 2019 om 18:28
Dat zou ook prima kunnen inderdaad en is eigenlijk een betere oplossing. Maar of United dit zou aandurven? Denk het niet, because that would make too much sense.
 
Dante
 
3
9 september 2019 om 21:15
Schijnt dat ze het vd zomer al hebben geprobeerd maar afgewezen zijn. Het moet van 3 kanten komen bij een transfer he. Daar denken veel mensen voor het gemak altijd even overheen. Sense.
 
JoshuaK_
 
2
9 september 2019 om 17:32
Het zegt lijkt mij genoeg dat Real ondanks de broodnodige komst van een middenvelder niet concreet voor Eriksen wordt, die hebben hem waarschijnlijk als niet goed genoeg geclassificeerd. Ik ben wel benieuwd waar hij uiteindelijk terechtkomt, zou wel een typische Juventus aankoop zijn om een prima voetballer transfervrij op te kunnen pikken. Het zou wel echt lekker zijn als Eriksen, Alderweireld en Vertonghen alledrie uit hun contract lopen en Tottenham transfervrij verlaten, dan leert die gierige Levy dat zijn onderhandelingsmethoden belachelijk zijn.
 
JoshuaK_
 
1
9 september 2019 om 18:34
Het is nog afwachten wat er met Dybala gebeurd, hij zou zomaar nog kunnen vertrekken bij Juve indien hij een toekomst als bankzitter tegemoetgaat. Daarnaast denk ik dat Eriksen als spelmaker van een hoger niveau is dan Rabiot en Ramsey, en dus wel iets kan toevoegen aan dit Juventus. Ik verwacht dat David Silva's naamgenoot Bernardo Silva hem zal opvolgen, die kan namelijk ook uitstekend op het middenveld uit de voeten.
 
Raulista
 
1
9 september 2019 om 19:07
Eriksen is zeker welkom gezien Kroos en Modric volgend jaar naar alle waarschijnlijkheid zullen vertrekken. Denk ook dat Bruno Fernandes komt en dan hoop ik nog dat er een vervanger komt voor Casemiro, dan zit het middenveld wel goed. Voorbeeld is Verratti, geen idee of hij haalbaar is als Real ook voor Mbappe wilt gaan volgend jaar.andere prioriteit is een vervanger voor Ramos uiteindelijk, die gaat nog wel mee maar Varane is niet de leider die hem gaat vervanger. Militao is juist de vervanger van Varane en hopelijk komt Skriniar. Zou een top XI zijn, eventueel Mbappe naar de flank en dan Benz of Jovic in de spits.