'Of Pogba een staande ovatie krijgt? Dat hoort alleen voor onze spelers'
Vrijdag, 2 november 2018 om 13:38

Massimiliano Allegri weigert Juventus een favorietenrol toe te kennen in de Champions League. De Italiaanse grootmacht won, net als Borussia Dortmund en Barcelona, de eerste drie groepswedstrijden en is al nagenoeg zeker van plaatsing voor de achtste finales Volgende week woensdag kan Juventus zich in de thuiswedstrijd tegen Manchester United definitief verzekeren van de volgende ronde.

Vrijdag, op de persconferentie voorafgaand aan de competitiewedstrijd tegen Cagliari van zaterdagavond werd Allegri alvast gevraagd naar de wedstrijd tegen Manchester United. Met name de rentree van Paul Pogba in Turijn wekte de interesse van het journaille. Allegri kon daar echter niet zoveel mee. "Het is zinloos om het over spelers van andere clubs te hebben. Wat wil je van me horen?", vroeg hij aan de pers. "Het is een geweldige speler die nog steeds beter kan worden. Hij heeft nog een hele carrière voor zich en moet het toppunt nog bereiken."

"Hij speelt nu voor Manchester United en helaas moeten wij het dus tegen hem opnemen. Het zou voor ons beter zijn geweest als hij er niet bij is", aldus Allegri. "Of hij een staande ovatie krijgt? De fans zouden dat moeten doen voor onze spelers, niet voor andere spelers." De oefenmeester werd ook gevraagd naar de kansen van Juventus in het miljardenbal. Om de Champions League te winnen is 'wat geluk' nodig, beseft hij. "Vorig jaar, toen ze twintig punten achter Barcelona stonden, zei ik dat ze de favoriet waren om de Champions League te winnen."

"Ze hadden wat mazzel, wij hadden wat pech en zij wonnen uiteindelijk. Dit jaar is Barcelona de voornaamste kandidaat. Je hoeft daarvoor alleen maar naar goed hun wedstrijden te kijken. Zij zijn de topkandidaat; wij ziftten bij de top vier kandidaten. Maar we moeten kalm blijven. Nu zijn we bezig met de wedstrijd tegen Cagliari", maakte Allegri duidelijk. Juventus won in de vorige Champions League-speelronde al met 0-1 van Manchester United en heeft daardoor vijf punten meer dan the Red Devils, die op de tweede plek staan.

Meer nieuws
   
17:58
17:58
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
0
   
17:52
17:52
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
1
   
17:41
17:41
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
   
17:08
17:08
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
18
   
16:26
16:26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
fc ramires
 
7
2 november 2018 om 14:08
Wat vond die van de staande ovatie voor ronaldo dan? Toch wel een van de redenen dat die naar juve is gegaan, misschien toch maar hetzelfde proberen bij pogba
 
barcalover123
 
3
2 november 2018 om 14:19
Geweldige spelers verdienen altijd ovaties maar zie het bij pogba niet gebeuren. Verder ben ik het het onees over Barça. Zie ze niet als top kandidaat. Misschien dat het na de winterstop goed begint te lopen maar tot nu toe valt et beetje tegen. Pique die alleen maar blundert hoewel et de laatste 2 weken beter gaat. Dembele moet beter en busi ook. Verder moet suarez zijn vorm vast houden. Dan zie ik barca pas in aamerking komen voor de cl
 
AlexDelPiero10
 
7
2 november 2018 om 14:43
Pogba verdient een warm welkom, heeft zich altijd netjes gedragen, zich goed ingezet voor de club en ons veel geld opgeleverd.
 
juvedeef
 
0
3 november 2018 om 08:32
En hopelijk komt hij ooit terug. Kan hij laten zien hoe goed hij eigenlijk is.
 
Titaantje
 
2
2 november 2018 om 15:13
Pogba verdient inderdaad een warm welkom, maar een staande ovatie krijg je enkel na fantastische prestaties. Schiet hij Juve aan flarden volgende week en maakt hij er 2 of rafelt hij het middenveld uiteen, of geeft hij enkele assists, dan kan je een staande ovatie overwegen. Niet al bij de start van de wedstrijd.