Pogba prijst aankoop: 'Hij scoort net zo makkelijk als dat hij water drinkt'
Woensdag, 7 november 2018 om 13:45

Manchester United neemt het woensdagavond in de Champions League op tegen Juventus en het duel in Italië betekent een tijdelijke terugkeer van Paul Pogba in Turijn. De Franse middenvelder ziet dat zijn voormalig werkgever ijzersterk begonnen is aan het nieuwe seizoen en prijst de aankoop van Cristiano Ronaldo.

"Ik vind dat het erg goed van Juventus is geweest om Ronaldo te halen", wordt de wereldkampioen, die vier seizoenen actief was bij la Vecchia Signora, geciteerd door Goal. De Portugese superster heeft dit seizoen in dertien wedstrijden voor de Italiaanse topclub reeds zeven keer gescoord en zes assists gegeven, iets wat Pogba niet is ontgaan.

"Het is natuurlijk altijd goed om spelers als Cristiano Ronaldo in de ploeg te hebben", vervolgt de 64-voudig international van Frankrijk. "Spelen naast geweldige spelers als bijvoorbeeld Ronaldo, Lionel Messi en Neymar is altijd een groot plezier. Ik denk dat hij heel erg gelukkig is dat hij zich bij Juventus heeft aangesloten."

"Het is ook geweldig voor Juventus. Het is een speler die net zo makkelijk scoort als dat hij water drinkt", besluit Pogba. Juventus gaat in Groep H van de Champions League fier aan kop met negen punten uit drie duels. The Red Devils staan met vier punten tweede, gevolgd door Valencia en Young Boys met respectievelijk twee en één punt.

Meer nieuws
   
23:55
23:55
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
1
   
23:39
23:39
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
2
   
23:04
23:04
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
   
23:00
23:00
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
   
22:54
22:54
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
50
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (9)

 
OnurUzum
 
15
7 november 2018 om 13:46
vandaag hattrick Ronaldo?? hahaha wie weet
 
Jackieboy10
 
7
7 november 2018 om 13:53
Overduidelijk een goede aankoop. Ik ben benieuwd vanavond. Ik heb zo'n gevoel dat Ronaldo gaat scoren. Denk sowieso dat United gaat verliezen, want ondanks de gewonnen potten in de competitie loopt het nog niet soepeltjes.
 
Free Eves
 
17
7 november 2018 om 13:56
Mocht hij Juventus dit jaar naar de CL schieten met veel rendement in met name de knockoutfase, met meer dan 30 goals in competitie- en bekerverband eindigen en de verkrachtingszaak met een sisser aflopen, dan zie ik hem op deze leeftijd eind 2019 gewoon weer kans maken op de Ballon d'Or. Te bizar. Dan kun je haast niet meer om hem heen als de grootste lijkt me. Maar laten we het verloop van dit seizoen lekker afwachten. Voor hetzelfde geld raakt hij geen pepernoot in de grote wedstrijden.
 
Perugia
 
14
7 november 2018 om 14:02
64 interlands alweer voor Pogba. Zo jong nog en zo veel nog te zien.
 
IKEA
 
7
7 november 2018 om 14:06
"hij scoort net zo makkelijk als dat hij water drinkt." Leuk verzonnen vergelijking van Pogba, scoren als water drinken. Mocht hij nog familie hebben in Guinee zal hij het vast nog even moeten herinterpreteren.