PSV sprak met zeven clubs en wacht op reactie op miljoenenbiedingen
Vrijdag, 1 juni 2018 om 07:00

Sam Lammers is een van de meest gewilde spelers van PSV. Volgens het Eindhovens Dagblad hebben zeven clubs concrete interesse getoond in de spits, die de regerend landskampioen van Nederland op huurbasis mag verlaten. Lammers maakt in overleg met PSV en zijn zaakwaarnemer over enige tijd zijn keuze.

Lammers speelde de afgelopen seizoenen vooral bij Jong PSV, maar maakte ook al zijn debuut in de Eredivisie. Het lukte de all time-topscorer van Jong PSV, met dertig goals, nog niet om een plek te veroveren in PSV 1. Of hij in de zomer ook daadwerkelijk mag gaan, is ook nog maar de vraag. Dat hangt af van de optredens van Maximiliano Romero in de voorbereiding en een eventuele transfer van de eveneens gewilde Luuk de Jong.

PSV wacht na het neerleggen van het verhoogde bod op Denzel Dumfries, maximaal 5,5 miljoen euro, nog steeds op een definitieve reactie van sc Heerenveen. Marcel Brands gaf voor zijn vertrek naar Everton nog wel aan dat PSV 'geen ongewenste precedenten in de markt gaat scheppen'. Volgens het regionale dagblad wil de de club de gemiddelde prijs voor een nationale transfer niet nog verder omhoogduwen.

Ook is het nog altijd niet duidelijk of Angeliño haalbaar is. Binnen PSV was er enig optimisme dat de komst van de linksback van Manchester City voor ongeveer vijf miljoen euro kon lukken, maar nu is gebleken dat de Engelsen het idee hebben dat er iets meer uit te halen valt. De Premier League-club heeft nog geen ja gezegd tegen het voorstel van PSV. Mogelijk moet PSV een terugkoopclausule toestaan.

Meer nieuws
   
13:24
13:24
Van Bommel niet naar Milan; onderhandelingen met andere trainer al vergevorderd
1
   
12:58
12:58
Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
7
   
12:30
12:30
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
7
   
12:23
12:23
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
23
   
11:44
11:44
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
3
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (26)

 
Jonas15
 
26
1 juni 2018 om 07:15
Misschien is Lamers wel goed om een jaartje naar Tilburg te komen. Zou een prima vervanger zijn voor Sol. On Topic zou PSV echt die Angelino binnen moeten halen, dat is een topper in wording
 
100% Meijer
 
6
1 juni 2018 om 07:40
Willem 2 eens, Angelino niet. Hij is imo te licht als verdediger.
 
pronaldinho80
 
1
1 juni 2018 om 11:04
Hoe zou het zijn als hij als Middenvelder speelt? Cocu zet wel vaker verdedigers in het middenveld en Angelino kan beter aanvallen dan verdedigen.
 
TILBURG013
 
2
1 juni 2018 om 12:04
Zou ik ook wel een goede vinden. Jongen met veel talent!
 
Thermisol
 
13
1 juni 2018 om 07:16
Wat betreft dumfries, take it or leave it. 5,5 miljoen vind ik aan de hoge kant, al is het Heerenveens goedrecht om daar niet mee akkoord te gaan. Lammers moet verhuurd worden, na het vertrek van Locadia werd hij nog steeds maar zelden opgesteld, toen Romero nog geblesseerd was. Ik verwacht niet dat daar verandering in komt dus kan hij beter elders ervaring opdoen.
 
mayarood
 
7
1 juni 2018 om 07:40
Toch idioot dat ze bang voor een ongewenst precedent zijn, want Ajax betaalt dergelijke bedragen wel. Dat betekent op den duur dat Nederlandse clubs hun spelers liever aan Ajax gaan verkopen. PSV zal daarin echt wel mee moeten.....
 
Quirento
 
29
1 juni 2018 om 07:52
Wat is daar idioot aan? Aan wie betaalde Ajax wel gelijk de vraagprijs dan? Sulejmani?.. Ik geloof er helemaal niets van dat Ajax maar betaald wat er gevraagd wordt, die willen ook zo goedkoop mogelijk uit zijn.
 
JasonRhijn
 
3
1 juni 2018 om 08:31
Iedereen wilt een product of iets zo goedkoop mogelijk hebben. Ben het met je eens.
 
Ajax/barca2014
 
3
1 juni 2018 om 08:46
Sinkgraven en Zyech zijn voor redelijk grote bedragen van andere eredivisieploegen gekocht.
 
Quirento
 
7
1 juni 2018 om 09:02
Sinkgraven heeft Ajax idd gretig voor betaald maar bij Ziyech wist je zeker dat hij iedere euro dubbel en dwars waard is.
 
thucan
 
3
1 juni 2018 om 11:24
Dat dacht ik eerlijk gezegd bij Maher ook. Ziyech heeft uiteraard laten zien dat hij het wel waard is, maar toch. Voetballen bij ajax / psv is qua prestatie druk echt wezenlijk anders en dat trekt niet iedereen.
 
The-Jump
 
10
1 juni 2018 om 07:54
PSV moet dat helemaal niet. Ze kunnen voor dat geld ook 3 spelers uit kleinere competities kopen als gok en als er 1 slaagt heb je net zo veel winst. Met jong PSV komen die spelers nog op enig niveau te spelen.
 
Bastabas
 
1
1 juni 2018 om 07:54
Niet voor binnenlandse transfers
 
Capis
 
3
1 juni 2018 om 08:53
@mayarood: Na Suljemani heeft Ajax daar ook flink van geleerd. Voor Hakim werd nog aardig betaald ja, maar die had bewezen een directe versterking te zijn. Maar met alle respect voor een back van Heerenveen die ik zelf niet eens zo geweldig vind zou Ajax bijv ook niet meer betalen dan dit. Enige speler die niet in bij de top 3 zit waar je de max voor zou kunnen betalen is jahanbakhsh
 
Boris19
 
4
1 juni 2018 om 09:07
@mayarood Ajax heeft wel eens meer betaald voor middenvelders of aanvallers, maar toch niet voor een back? Als ik hoor dat Propper en Ramselaar maar 4,5 miljoen hebben gekost, dan zou ik voor deze speler geen 5,5 miljoen betalen. Laat staan nog meer. Ze hadden hem gewoon bij Sparta op moeten pikken. Ik vind nou niet dat hij dit seizoen zoveel beter is als toen.
 
parramang
 
2
1 juni 2018 om 10:48
@mayarood Dus omdat ajax het doet, dan moet psv dat ook maar doen? Psv heeft zn eigen beleid en visie, daarnaast is grappig hoe ajaxcieden als jij. helemaal achter het uitgeven van geld zijn, gezien jullie psv op een negatieve manier als koopclub zagen! Nu moet psv daarin mee volgens jou?, haha is lachwekkend en hypocriet van je om zo te denken gab!
 
baradona
 
6
1 juni 2018 om 07:47
Toch mis ik iets bij Lammers , technisch een goede spits maar het is geen winnaar en fysiek houd het ook niet over.
 
Quirento
 
3
1 juni 2018 om 07:54
Als die jongen nou een voorbeeld neemt aan Luuk... Elk duel inkleumen en vlieguren maken in de sportschool. In principe heeft hij al een hele mooie basis om eerste spits van PSV te worden. Ritme en fysiek zijn dingen die hij (nog) mist.
 
Meppie
 
4
1 juni 2018 om 08:30
Ik snap niet dat clubs dik betalen voor spelers die 1 seizoen hebben gepresteerd. Het is toch wel gebleken dat hier zo ontzettend vaak inschattingsfouten in zijn gemaakt dat je dit als club gewoon niet meer moet doen? 5 miljoen voor Angelino die 1 seizoen bij Nac heeft gepresteerd is in mijn ogen zo risicovol. Even zo maar wat voorbeelden van spelers die 1 seizoen goed waren, werden gekocht voor veel geld en daarna niks meer waren: Suljemani, Maher, Bilal. Dumfries is in mijn ogen veel meer zekerheid. Bij Sparta uitblinker, transfer naar Heerenveen ook uitblinker.
 
SavedByTheBell
 
8
1 juni 2018 om 09:13
Maar bijna iedere speler is een gok natuurlijk. Bij binnenlandse transfers is het de vraag of ze aan kunnen haken bij het niveau wat in de Nederlandse top wordt verwacht. Hiervan zijn goede voorbeelden (wijnaldum, Mertens, Strootman, Propper, Ziyech) maar natuurlijk ook slechte voorbeelden (maher, Sulejmani, Matavz, Derijck). Strootman speelde pas een half jaar bij Utrecht, bijvoorbeeld. Alleen welke garantie heb je als je over de grens kijkt? Niet iedere Zuid Amerikaan is een Davinson Sanchez of een Santiago Arias, maar er zitten ook Orujuela's tussen natuurlijk. Ik denk juist dat Angelino meer zekerheid biedt dan Dumfries. Er zit zoveel voetbal, snelheid en techniek in die jongen dat hij hier altijd op terug kan vallen.
 
ODV
 
1
1 juni 2018 om 09:39
Terugvallen op techniek en snelheid? Terugvallen doe je op werklust en dat kan Dumfries juist met zijn enorme drive.
 
SavedByTheBell
 
0
1 juni 2018 om 09:55
Tuurlijk val je ook terug op werklust en drive, maar dat heeft Angelino ook. Echter heeft Angelino een bepaalde basistechniek wat flink in zijn voordeel werkt, tov Dumfries.
 
falonso
 
2
1 juni 2018 om 10:32
Haal die Dumfries nou niet. Haal voor iets meer geld een speler uit een andere competitie, dan heb je gelijk een sterkhouder erbij. Angelino zou een fantastische aankoop zijn voor PSV. En Lammers verhuren lijkt mij ook het beste. Ben benieuwd of hij überhaupt nog door gaat breken bij PSV, want volgens mij is Piroe niet zo heel veel jonger en Romero niet zo heel veel ouder.
 
gomes1psv
 
3
1 juni 2018 om 10:58
Laat SC Heerenveen lekker met een teleurgestelde Dumfries het seizoen in gaan. 5,5 miljoen is al te veel voor een speler die twee seizoenen Sparta en een seizoen Heerenveen achter de rug heeft. PSV heeft de laatste jaren met Adam Maher, Bart Ramselaar en Derrick Luckassen zelf ondervonden hoe groot het afbreukrisico van een investering in spelers uit de subtop is. Die 5,5 miljoen komt vooral voort uit de contracttermijn van Dumfries in Friesland, geen noodzakelijkheid van de Friezen om te verkopen en hun eigen overschatting van hun spelers. Voor 5,5 miljoen trek je ook buiten de grenzen een goeie back aan - zie Tagliafico, die Ajax 4,5 kostte. Valt me wederom tegen dat PSV voor deze positie maar op een paard werd; gooi gewoon eens drie visjes uit voor 4,5 miljoen en zie welke club hapt.
 
thucan
 
0
1 juni 2018 om 11:27
Ik ben persoonlijk nog altijd gecharmeerd van Ramselaar. Het loopvermogen en ‘gaten trekken’ vind ik naast zijn technische vernuft een genot. Ik zie dat het er niet helemaal uitkomt, maar werken en kleunen vind ik af en toe ook prima.
 
Sander79
 
0
2 juni 2018 om 08:30
Ja Heerenveen wil Lammers kopen. Met de tarieven die hun hanteren mogen ze hem ophalen voor 20 miljoen.