Real Madrid bindt strijd aan met Napoli en Juve
Zaterdag, 12 oktober 2019 om 00:30

Timo Werner wordt een steeds belangrijke doelwit voor Manchester United. The Red Devils zijn op zoek naar aanvallende opties en melden zich in januari mogelijk bij RB Leipzig. (Diverse Engelse media)

Sinan Gümüs kan Genoa op korte termijn achter zich laten. De voormalig aanvaller van Galatasaray heeft zich in de kijker gespeeld bij Atalanta, Bologna, Sassuolo en Torino. (Diverse Italiaanse media)

Ook Real Madrid heeft Erling Braut Haland in het vizier. De Noorse spits van Red Bull Salzburg, die verbazingwekkend goed aan het seizoen begonnen is, werd al gelinkt aan Juventus en Napoli. (AS)

Er zijn problemen ontstaan in de contractonderhandelingen tussen AC Milan en Davide Calabria. De verdediger wil graag een salarisverhoging, maar i Rossoneri twijfelen daar voorlopig over. (Corriere dello Sport)

Bij Juventus is men uitermate content over Wojciech Szczesny. La Vecchia Signora gaat een poging wagen om de Poolse doelman voor de langere termijn aan zich te binden. (Diverse Italiaanse media)

AS Roma en Lorenzo Pellegrini zijn grotendeels akkoord over een nieuw contract. De Romeinen hebben ervoor gezorgd dat de relatief goedkope afkoopclausule van dertig miljoen euro uit de verbintenis is verdwenen. (La Gazzetta dello Sport)

Meer nieuws
   
23:55
23:55
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
   
23:39
23:39
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
   
23:04
23:04
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
   
23:00
23:00
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
   
22:54
22:54
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
63
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
Aguerooo
 
2
12 oktober 2019 om 01:14
Haland, voor de CL kende bijna niemand hem in Europa, na zijn 2 wedstrijden in de CL is hij ineens wereldbekend geworden. Geweldig toch voor deze jongen? Voetballen kan hij zeker en talent heeft hij ook zeker, maar kan hij ook met de druk omgaan? Ben wel benieuwd waar deze jongen over 3 jaar speelt.
 
SMH09
 
18
12 oktober 2019 om 01:46
Hij was daarvoor al bekend geworden door zijn 9 doelpunten in een internationale wedstrijd.