'Real Madrid denkt vooruit en belt al met opvolger van Lopetegui'
Donderdag, 18 oktober 2018 om 08:31

Antonio Conte is in beeld om Julen Lopetegui te vervangen. De momenteel clubloze trainer zit sinds zijn gedwongen vertrek bij Chelsea zonder werkgever en volgens Corriere dello Sport en Sky Italia heeft de clubleiding van de Koninklijke de telefoon gepakt om met de Italiaan te praten over een eventueel dienstverband.

Lopetegui staat zwaar onder druk door de slechte prestaties van Real de afgelopen tijd. Naar verluidt heeft de leiding van de Spaanse grootmacht al ingespeeld op een beëindiging van de samenwerking door maandag te bellen met Conte. De Italiaan is nog verwikkeld in een juridisch geschil met Chelsea aangaande de ontbinding van zijn contract in Londen.

Conte verlangt ongeveer tien miljoen euro van Chelsea vanwege zijn ontslag, maar het kan zijn dat de trainer het conflict achterwege wil laten als hij aan de slag gaat in Madrid. De Champions League-winnaar heeft de laatste vier wedstrijden niet weten te winnen en zodoende is de positie van Lopetegui zeer wankel, zo meldden diverse Spaanse media eerder al.

Lopetegui, voormalig bondscoach van Spanje, is sinds deze zomer eindverantwoordelijke bij Real, maar vooralsnog vallen de resultaten onder hem zwaar tegen. Real staat momenteel op de vierde plek in LaLiga met twee punten achterstand op koploper Sevilla. De volgende wedstrijden tegen Levante, Viktoria Plzen en Barcelona zijn naar verluidt cruciaal voor de positie van Lopetegui.

Meer nieuws
   
09:44
09:44
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
0
   
09:38
09:38
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
1
   
09:14
09:14
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
   
08:34
08:34
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
4
   
08:00
08:00
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (27)

 
khalid3073wx
 
21
18 oktober 2018 om 08:45
Hou dan maar Loptegui dat wordt anders terug naar het Mourinho tijdperk.
 
Marranr1
 
2
18 oktober 2018 om 09:26
Conte is inderdaad erg van de organisatie maar aan strijdlust zal het niet ontbreken. De keuze voor de coach was al onverklaarbaar. Mag je het leuk doen bij het nationaal team. Real Madrid coachen is van een heel ander orde. Denk niet dat Conte ook de aangewezen man is voor het lange termijn. Perez moet zelf in de spiegel kijken, door je beste speler te verkopen terwijl hij de grootste doelpuntenmachine is van de wereld. Heb je nu niks aan die 100 miljoen op je bank als je dit jaar gewoon naast alle prijzen zal grijpen. Wat missen zij hem. Daarnaast snap ik niet dat Caballos en dat soort B spelers soms in de basis staan. Er had allang verjongt moeten worden op cruciale plekken. Benzema etc is gewoon pase. Haal een topspits en nog een andere topspeler. Durf je toptalent meer minuten te geven anders had Vinicius ook in Brazilie kunne n blijven. Echt onbegrijpelijke keuzes. Asensio en Isco ten alle tijden laten spelen inplaats van Big mouth Caballos
 
Zermatt_Person
 
10
18 oktober 2018 om 08:46
Ik hoorde laatst reacties dat Perez van mooi voetbal houdt en dus een aanvallende coach wilt. Nou. Conte noem ik niet bepaald een aanvallende coach hoor. Ik vind Conte wel typeren bij het resultaat voetbal van Real Madrid, Het zal me niks verbazen als hij op z'n Conte's speelt, zoals hieronder:
 
LeonDH
 
3
18 oktober 2018 om 09:04
Bij Chelsea speelde hij zo. Bij Juventus speelde hij totaal ander soort voetbal. Dat zal hij bij Madrid ook wel doen.
 
D.costa9CFC
 
8
18 oktober 2018 om 09:30
Idd conte is een prima coach. Alleen iedereen denkt meteen terug aan zijn laatste seizoen bij chelsea. Bij juve en italie deed hij het prima en natuurlijk in zijn eerste seizoen bij chelsea.
 
koenwd
 
5
18 oktober 2018 om 09:24
Real speelt ook zeker geen resultaat voetbal
 
Madridista_010
 
1
18 oktober 2018 om 13:09
Onder mourinho was het idd resultaat gedreven en geen mooi voetbal. Maar onde Ancelotti, Zidane en nu Lope spelen ze toch wel mooi voetbal. Helaas ontbreekt de voorhoede met goals.
 
FutureBoss
 
5
18 oktober 2018 om 14:06
Ik vind anders het countervoetbal van Mourinho zijn hoogtij dagen bij Real nog altijd een van de mooiste alternatieve speelstijlen ooit.natuurlijk houdt iedereen van geweldig positiespel, maar de precisie en snelheid van de counters onder Mourinho waren van een ongekend niveau. Daar kon ik echt wel van genieten.
 
Yovo
 
18
18 oktober 2018 om 08:51
Zet dan Xabi Alonso voor de groep. Ik heb nog meer vertrouwen in hem die alleen nog maar jeugd getraind heeft dan in die dwaas van een Conte.
 
Dysentery Gary
 
5
18 oktober 2018 om 09:52
Zozo stoere boii, dwaas van een Conte? Welke coach ben jij fan van?
 
Yovo
 
6
18 oktober 2018 om 09:59
Ik ben voorstander van een coach die bij Real Madrid gevoetbald heeft. En niet een schreeuwende gek langste zijlijn die niks met Real heeft.
 
Mexicanooo
 
6
18 oktober 2018 om 11:32
@yovo: dan sluit je toch wel de grootheid Ancelotti uit. Volgens mij deed die het qua prijzen niet onaardig met Real. Bezorgde de club een Copa, een Champions League, een Supercup en een Wereldbeker voor clubteams. Of Leo Beenhakker met zijn 3 La Liga-titels. Of Jupp Heynckens met zijn CL. Ik snap dat je terugdenkt aan de grootste trainers van Real: Zidane en Del Bosque, maar niet elke goede voetballer (dat is de standaard op het niveau van RM sinds jaar en dag) levert een goede coach op. Kijk naar hoe slecht clubheld Di Stefano het deed in zijn eerste seizoen... (1982-1984).
 
voetbal54321
 
3
18 oktober 2018 om 08:56
Het gaat niet goed nee maar het is nu wel erg snel en ten tweede met Conte gaat het een hele verdedigende ploeg worden en dan word het er na mijn gevoel nie echt beter op misschien haal je wel resultaat maar dat voetbal wil je toch niet als Real zijnde
 
siepie
 
2
18 oktober 2018 om 11:33
Zou ook wel een tik zijn voor die Lopetegui zeg. Hij is een zeer kansrijk WK misgelopen voor deze baan en dan zou hij al zo snel weer op straat staan.
 
XAJAcfa
 
0
18 oktober 2018 om 08:58
Conte is bij uitstek geschikt om een slecht lopend team op een counterachtige wijze van uit de verdediging er weer boven op te krijgen maar dat spel wil Real toch niet? als je hem aansteld dan alleen voor dit jaar, volgend jaar heb je er weer spijt van bouwen kan hij niet
 
ElCapitan4
 
5
18 oktober 2018 om 09:04
Dit zou echt een schande zijn. Zoveel gezeik gehad met Mourinho, alle Socios die aanvallend voetbal willen en dan om je aanzetten met Conte? Ik weet niet hoe betrouwbaar deze Italiaanse kranten zijn, want Marca meldt alleen dat men dit in Italië zegt. Ik hoop echt dat dit een leugen is, zou het spel niet meer kunnen aanzien met deze man voor de groep. Sowieso zou ik nog even vertrouwen op Lopetegui en anders liever iemand als Guti voor de groep. Het seizoen zou dan toch al niet geslaagd zijn, dus hij zou niet veel fout kunnen doen.
 
Robinozaurus
 
3
18 oktober 2018 om 09:31
Perez heeft al eerder aangegeven, mooi, verzorgd en aanvallend voetbal te willen spelen. Ik denk niet dat we dit met Conte zullen gaan spelen dan. Overigens is Conte wel van een 3-4-3 (3-5-2 hoe je hem ook wilt invullen). Ikzelf ben niet tegen zo`n opstelling. Alleen zal Conte niet de juiste mensen op de juiste plek plaatsen ben ik bang. Overigens lijkt mij dit bericht niet geheel berust op de waarheid. Zodra Conte komt zal Hazard nooit komen en iedereen ziet liever Hazard arriveren dan Conte. Ik gun Julen nog wel het vertrouwen maar ik hoop met ziel en hart dat real uiteindelijk bij Machin gaat aankloppen.
 
wandering
 
0
18 oktober 2018 om 14:06
Iedereen, behalve de man die erover gaat, ik heb Perez nog nooit over horen praten dat Hazard een target voor Real is, nee ik verwacht ook niet dat die naar Real gaat. Maar ik betwijfel ook dat Lopetegui nu al op de schopstoel zou zitten, denk dat er niet veel zijn die direct prijzen verwacht, het wordt echter wel noodzakelijk dat de resultaten meer in overeenstemming met het getoonde spel komen
 
Naku
 
0
18 oktober 2018 om 09:51
Is Guti nog niet klaar voor het grote werk? Lijkt me veel mooier om weer een Real Madrid legende aan het roer te zien dan zo'n Conte..
 
ElCapitan4
 
3
18 oktober 2018 om 10:34
Guti was trainer van Juvenil A bij Real en wilde dit jaar graag Real Madrid Castilla trainen. Real besloot toch door te gaan met Scolari (jammer genoeg). Had Guti graag Castilla willen zien trainen, zodat hij over een aantal jaar het roer kan overnemen bij het eerste. Toch weet ik vrijwel zeker dat Guti ooit voor de groep zal staan.
 
Duke222
 
2
18 oktober 2018 om 10:14
Ja tuurlijk Real gaat Conte halen. Lijkt me niet dat fans en ook spelers op hem aan het wachten zijn. Past echt niet bij real die trainer, daarmee wil ik niet zeggen dta het een slechte trainer is natuurlijk. Lijkt me veel verstandiger het voor nu gewoon zo te houden dan al op zoek te gaan naar iemand anders. Volgensmij staat Real op een leuke plek nog in Laliga en CL is nog pril. Daarnaast vergeet men misschien dat Real bijna standaard op stoom moet komen , ook voorgaande seizoenen eindstand wonnen ze alsnog drie x Cl. Plus komt er nog bij dat alle top teams genoeg punten zullen verspelen dat zie je trouwens nu al. Atletico barca en real allen laten wat liggen. Er is niet zoveel aan de hand als men doet denken. maarjahoge bomen natuurlijk. Mensen maken dingen veel groter dan het is, ja het is nog niet ideaal ofzo maar men hoeft niet te denken dat dit hun top kunnen is. Ze gaan net als voorgaande jaren heus wel beter ingespeeld raken etc. Waar het eerder tijd voor is, is een aankoop of twee! Niet een trainerswissel :s
 
Real CF Madrid
 
0
18 oktober 2018 om 11:44
Goed gesproken Duke222!
 
Leicester
 
0
18 oktober 2018 om 12:12
Antonio Conté naar Real Madrid. Ik hoop het niet, past niet bij Conté. Die is geknipt voor een ploeg als AC Milan om het weer op de rails te krijgen. Daarnaast heb ik het gevoel dat hij niks aanpakt tot hij zijn gram op Chelsea heeft gehaald