Schone lei: strijd met maximaal vijf Fantasy-teams om de volgende voetbalreis!
Vrijdag, 8 september 2017 om 16:10

Nu de interlandperiode erop zit, verschuift het vizier van voetbalminnend Nederland naar de Eredivisie. Veel voetballers hebben even de tijd gekregen om tot rust te komen en ook jij kunt met een schone lei beginnen. Als je nog geen account hebt op onze Fantasy Football App (te downloaden in de App Store en de Google Play Store), maak er dan vóór de eerste wedstrijd van zaterdagavond één en je strijdt meteen mee om de maandprijs van september: een toffe voetbalreis naar een buitenlandse topwedstrijd!

Maximaal vijf teams
Wat niet iedereen weet, is dat je in onze app vijf verschillende teams kunt samenstellen. Op die manier kun je dus op meerdere paarden wedden en vergroot je je kans op succes! Met elk team dat je hebt, kun je deelnemen aan één Minileague. Dat kan dus tot een maximum van vijf. Als je vertrouwen hebt in je spelers en je de Minileagues van je voetbalteam, school en familie allemaal wilt winnen, kun je ervoor kiezen om steeds hetzelfde team op te stellen. Maar als je echt gaat voor de voetbalreis, kan het lonen om verschillende teams samen te stellen. Als je een nieuw team wilt maken, ga dan naar de homepage van de app en zie rechtsboven de knop met 'Team' en twee pijlen.

Meer: Clubicoon Bram van Polen zwaait na zeventien seizoenen af bij PEC Zwolle

Waardes
Morten Thorsby is opnieuw flink in waarde gestegen. De Noor stond absoluut niet bekend als doelpuntenmaker, maar prikte er in de vorige speelronde twee in tegen ADO Den Haag en bezorgde sc Heerenveen daarmee een 1-2 overwinning. Hij deelt zijn koppositie echter met Bram van Polen, die de beste week had van alle spelers tot dusver in de app. De verdediger van PEC Zwolle gaf een assist, maakte een doelpunt en hield de nul tegen FC Twente (2-0), waarmee hij zeventien punten verzamelde. Kevin Diks lijkt geen last meer te hebben van Kuipvrees en was met twee assists belangrijk tegen Willem II (5-0), wat de rechtsback van Feyenoord een grote waardestijging oplevert.

Willem II is 'goed' vertegenwoordigd in de lijst met grote waardedalingen en dat is uiteraard het gevolg van de vele tegendoelpunten in Rotterdam. Darryl Lachman, Jordens Peters en Freek Heerkens zijn de voornaamste 'slachtoffers' en zijn nu een stuk goedkoper op te halen. Anouar Hadouir pakte in de blessuretijd tegen Heracles Almelo (2-2) een rode kaart na een smerige charge en dat komt hem duur te staan: de middenvelder van Excelsior ziet zijn waarde afnemen met 1,8 procent.

Week 3
Pas zaterdag gaat de nieuwe speelronde van start. Landskampioen Feyenoord gaat op bezoek bij Heracles Almelo, waarvan het slechts een van de laatste drie uitduels won. Ajax kruist diezelfde avond voor eigen publiek de degens met PEC Zwolle, terwijl PSV een dag later op bezoek gaat bij sc Heerenveen. Daar wisten de Eindhovenaren al vijf keer op rij niet te winnen.

Prijzen
Eindig je bovenaan het klassement, dan mag je samen met een persoon naar keuze naar Camp Nou in het seizoen 2018/19, om El Clásico van dichtbij mee te maken. Bovendien biedt Number 1 Voetbalreizen iedere maand een maandprijs aan voor de beste speler van de maand. Het gaat daarbij onder meer om het bezoeken van wedstrijden in de Premier League, inclusief vlucht en overnachting!

De app is gratis in de App Store en de Google Play Store te vinden onder de naam Voetbalzone Fantasy Football!

Meer nieuws
   
17:58
17:58
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
2
   
17:52
17:52
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
   
17:41
17:41
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
   
17:08
17:08
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
21
   
16:26
16:26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (4)

 
Dessers FCU
 
1
8 september 2017 om 10:25
Labyad is eigenlijk te goed voor Utrecht. Met spelers als Urby, Ayoub en Strieder heeft Utrecht een meer dan capabel middenveld dat zeker niet onderdoet voor de top 3. Labyad heeft in Utrecht de juiste club op het juiste moment gevonden. Dat hij niet alles geeft is ook ontkracht. Kan mij herinneren dat hij na 120 minuten tegen AZ kokshalsend op het veld stond om dat hij helemaal leeg was.
 
R9delimanr1
 
1
8 september 2017 om 10:32
Labyad te goed? Kon niet imponeren bij Vitesse en die andere clubs. Talent heeft die dat moet uitkomen en Utrecht is misschien het opstapje of zijn niveau. Verloor Utrecht niet van Az? Ze hebben een heel leuk team dit seizoen maar niet zo goed als jij zegt.
 
Dessers FCU
 
0
8 september 2017 om 10:56
Utrecht verloor de eerste wedstrijd maar won daarna met 3-0 en zo na strafschoppen de play offs te winnen.
 
dutchgunner
 
0
8 september 2017 om 17:54
Ik heb een Windows Phone kan ik meedoen?