Tadic 'geshockeerd': 'Ik had zoiets niet van hem verwacht, ik was verbaasd'
Maandag, 1 januari 2018 om 12:24

Ashley Young is de komende drie wedstrijden niet inzetbaar bij Manchester United. De verdediger deelde in het duel met Southampton een elleboog uit aan Dusan Tadic en werd daarom geschorst door de Engelse voetbalbond (FA). De vleugelaanvaller was naar eigen zeggen geshockeerd door de actie van Young.

"Hij gaf me een elleboog en ik vroeg: waarom deed je dat? Ik begreep het niet. Het kwam echt uit het niets, want ik had zoiets niet van hem verwacht", wordt Tadic geciteerd door de Daily Mail. Hij zegt Young niet geprovoceerd te hebben. "Nee, absoluut niet. Ik was verbaasd en vroeg hem bij de volgende corner: waarom moest je dit doen? Hij antwoordde: Ik heb niks gedaan. Ik zei: je hebt niks gedaan? Je gaf me een elleboog in mijn maag zonder aanleiding."

"Als hij me wil duwen, oké. Maar een elleboog is een ander verhaal. Hij had eraf gestuurd moeten worden, maar zoiets kan je niet gemakkelijk zien. Ik ben teleurgesteld, want dit had ik niet van hem verwacht. Hij is een ervaren speler en dan kan je zoiets niet maken, denk ik", stelt de Serviër. Southampton hield Manchester United zaterdag op een 0-0 gelijkspel op Old Trafford.

Meer nieuws
   
00:00
00:00
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
   
23:55
23:55
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
   
23:55
23:55
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
   
23:54
23:54
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
   
23:45
23:45
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (7)

 
ledenis
 
20
1 januari 2018 om 13:57
Young is sowieso 1 van de walgelijkste spelers van de premier league. Toen hij nog als vleugelaanvaller functioneerde maakte hij de ene swalbe naar de ander. En nu weer even achterbaks iemand een tik uitdelen. Ja het is contact sport en het mag ook zeker fysiek er hard aan toe gaan. Maar er zijn grenzen natuurlijk.
 
TheRoscoe
 
4
1 januari 2018 om 14:50
Tsja, Young trapte laatst uit pure frustratie Sterling onderuit. Zo geschokt ben ik dan weer niet. Ik denk dat hij denkt dit gif nodig te hebben om te kunnen spelen voor Manchester United.
 
KEIZER!
 
2
1 januari 2018 om 14:55
Nou Tadic zou wat vaker naar Young moeten kijken, wat een walchelijk persoon is dat zeg. Meester in kaarten naaien en voor het vak onsportiviteit scoort die minstens een 9.5