Tottenham moet weeksalaris van 67 duizend verdubbelen
Vrijdag, 10 juli 2020 om 11:30

Lars Veldwijk lijkt binnen Zuid-Korea van club te wisselen. De spits staat op het punt om Jeonbuk Hyundai in te ruilen voor het op het tweede niveau actieve Suwon FC. (Yonhap News)

John Stones denkt niet aan een vertrek bij Manchester City. De centrale verdediger wordt al langere tijd genoemd bij andere clubs, maar wil voor zijn kans bij the Citizens gaan. (Daily Mail)

Eric Dier zet hoog in tijdens de onderhandelingen met Tottenham Hotspur over een nieuw contract. De middenvelder gaat alleen akkoord met een nieuwe verbintenis als zijn huidige weeksalaris van 67 duizend euro meer dan verdubbeld wordt. (Daily Mail)

Fiorentina vraagt Juventus om zeventig miljoen euro voor Federico Chiesa. La Vecchia Signora kan deze prijs wat drukken door Gonzalo Higuaín en Cristian Romero in een eventuele deal te betrekken. (La Gazzetta dello Sport)

Fiorentina is eveneens bereid om afscheid te nemen van Erick Pulgar. La Viola verlangt vijftien miljoen euro voor de middenvelder, die wordt genoemd bij Sevilla, Atlético Madrid en West Ham United. (Diverse Italiaanse media)

Haydon Roberts is zeer gewild. De jonge centrale verdediger van Brighton & Hove Albion kan naar Leeds United, Brentford, Derby County, RB Leipzig en FSV Mainz 05. (The Telegraph)

Meer nieuws
   
22:53
22:53
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
1
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
13
   
21:55
21:55
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
   
21:09
21:09
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (7)

 
lucas1234
 
31
10 juli 2020 om 11:43
Die Dier heeft wel hoge verwachtingen van zichzelf. Ik vind het maar een middelmatige speler, die nu al teveel verdient. Ik verwacht niet dat hij bij een Norwich oid zou opvallen. Als Tottenham verstandig is laten ze hem gaan. En als Dier zijn salaris wilt verdubbelen kan hij beter naar China gaan.
 
FcGrun050
 
0
10 juli 2020 om 12:15
Is de Daily Mail he, dus ik denk dat dit meer een artikel is om reacties uit te lokken. Maar Dier speelde best sterk in de eerste paar seizoenen toen hij van Sporting kwam. Maar hij is steeds minder geworden en komt handelingssnelheid tekort om echt een aanval tegen te houden. Dus daarom zie je dat hij steeds te laat is om de angel uit het aanval te halen en maakt hij echt lompe overtredingen.
 
Gegenpressing
 
20
10 juli 2020 om 11:50
Die Dier is echt een waardeloze speler. Nog nooit een fatsoenlijke wedstrijd zien spelen. Als je daar als Tottenham zijnde 7 miljoen per jaar voor zou betalen dan heb je echt een klap van de molen gehad.
 
Donkers
 
1
10 juli 2020 om 12:07
Inderdaad en nu zag ik hem tegen Tottenham ook nog is de vrije trappen opeisen , terwijl Kane en Son ook nog eens in het veld stonden
 
BBL98
 
1
10 juli 2020 om 13:25
Toch is dat vrije trappen nemen wel iets wat hij goed kan (in het verleden in ieder geval). Verder vind ik het een waardeloze speler, maar wel echt een Mourinho speler. Fysiek heel groot, maar eigenlijk maar matig. 7 miljoen salaris, die is gek... Lekker naar China dan maar, mits dit waar is natuurlijk. Wat zou trouwens wel de beste aanval/middenveld zijn voor de spurs? Sissoko en Winks als blok en dan Lo Celso daarvoor met Son en Bergwijn op de wing en dan Kane daarvoor, en dan de wingers en Kane roteren met Moura?
 
RobTheGooner
 
2
10 juli 2020 om 13:47
Het liefst ndombele naast Sissoko maar dat lijkt niet meer goed te komen helaas,
 
Stijlvol
 
2
10 juli 2020 om 15:27
Dier, geen topspeler, wel een topsalaris eisen. Je kan het altijd proberen. In de voetbalwereld worden toch al krankzinnige salarissen uitgedeeld, ook aan spelers van zijn categorie.