Unibet Uitblinker: een hoge odd voor een goal van Giménez tegen AS Roma!
Donderdag, 20 april 2023 om 19:30

Voor Feyenoord staat de tweede ontmoeting met AS Roma in de kwartfinale van de Europa League op het programma. Lukt het de ploeg van trainer Arne Slot om donderdagavond te overleven in het Stadio Olimpico en de halve finale te bereiken? Unibet heeft voor deze absolute Europa League-kraker een 'Unibet Uitblinker' geselecteerd, een weddenschap die je niet links kunt laten liggen.

Voor AS Roma - Feyenoord is dit een speciale odd voor een doelpunt van Santiago Giménez. De reguliere quotering is 3.30. Als 'Uitblinker' heeft Unibet de odd verhoogd naar 6.00! Deze UniBoost is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande klanten van achttien jaar en ouder. Giménez scoorde in De Kuip niet tegen AS Roma, maar dankzij een treffer van Mats Wieffer stapten de Rotterdammers toch met een belangrijke 1-0 overwinning van het veld.

Meer: De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen | Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord

Log nu in bij Unibet en maak gebruik van de UniBoost Uitblinker!

De onder de Feyenoord-aanhang mateloos populaire Giménez staat met vijf doelpunten op de derde plaats van de topscorerslijst van de Europa League. Alleen Marcus Rashford (Manchester United) en Victor Boniface (Union Sint-Gillis) deden het met zes doelpunten nóg beter dan de Feyenoord-spits. Giménez en zijn ploeggenoten beginnen donderdag om 21.00 uur aan de tweede confrontatie met de ploeg van trainer José Mourinho.

Meer nieuws
   
14:34
14:34
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
   
14:18
14:18
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
5
   
13:54
13:54
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
8
   
13:30
13:30
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
   
12:52
12:52
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
31
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.