Update: NEC-middenvelder scoort enkele uren na verbanning twee keer
Maandag, 26 november 2018 om 21:14

Kevin Jansen hoeft voorlopig niet op minuten in de Keuken Kampioen Divisie te rekenen. Zijn werkgever NEC heeft maandagmiddag namelijk via de officiële kanalen bekendgemaakt dat de middenvelder uit de selectie is gezet. Welke oorzaak precies ten grondslag ligt aan de uitsluiting is niet duidelijk, maar NEC spreekt in een korte verklaring over 'disciplinaire gronden'.

Jansen liet afgelopen weekend in een interview met de Gelderlander wel weten niet blij te zijn met zijn rol bij de club. Hij kwam tijdens de met 1-0 verloren wedstrijd tegen RKC Waalwijk voor de tweede keer dit seizoen in actie en is niet tevreden over zijn geringe inbreng: "Dit is vervelend, een lastige situatie. Begrijp me niet verkeerd. Ik ben blij met elke wedstrijd. Maar ja, dan sta ik er de volgende keer weer naast", reageerde hij.

"Op deze manier heeft het geen zin in mijn ogen. Ik train wel met de groep, maar wedstrijden zijn anders. Als ik iedere keer zes weken moet wachten op een kans, dan ben ik er wel klaar mee", vervolgde Jansen, die mogelijk aanstuurt op een winters vertrek: "Ik kan wel elke keer met de trainer praten, maar dat heeft geen nut. Ik heb immers al aangegeven hoe ik erover denk. Als hij zegt dat hij me nodig heeft dan blijf ik, en anders niet." NEC laat nu weten dat de 26-jarige middenvelder voor onbepaalde tijd is teruggezet naar Jong NEC.

Update 26 november 21.14 uur - NEC-middenvelder scoort enkele uren na verbanning twee keer
Kevin Jansen heeft enkele uren nadat hij door NEC werd verbannen naar het tweede direct van zich laten horen. De middenvelder was maandagavond tweemaal trefferzeker voor Jong NEC in het duel met de beloften van Achilles (4-0 zege), zo meldt de Gelderlander. Jansen was vlak daarvoor vanwege disciplinaire redenen uit de selectie van trainer Jack de Gier gezet.

Meer nieuws
   
00:00
00:00
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
   
23:55
23:55
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
14
   
23:55
23:55
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
   
23:54
23:54
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
   
23:45
23:45
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
22
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (13)

 
Cyberize7x
 
27
26 november 2018 om 17:05
Tja, blijkbaar mag je tegenwoordig ook al niet recht voor zijn raap zijn en moet je continue politiek correct antwoorden. Tenzij hij intern natuurlijk buiten proportie heeft gereageerd, vind ik niet dat hij zoveel verkeerds zegt. Hij baalt gewoon flink van zijn rol en dat is logisch als je zo weinig speelt. Maar om hem dan terug te zetten naar Jong voor deze woorden dan kan het haast niet anders dat hij intern verkeerde dingen heeft geroepen, anders vind ik het echt een overdreven staf.
 
Formus
 
1
26 november 2018 om 17:24
Misschien idd iets anders woorden gebruikt intern. Of misschien wel iets anders gedaan!!! Gissen. Maar op basis hiervan zal het zeker niet zijn.
 
khalid3073wx
 
0
26 november 2018 om 18:04
Deze jonge was bij Feyenoord in de jeugd echt een talent ging des tijds als ruilmiddel onder andere voor Immers naar Ado begon daar sterk, maar is wel ver afgezakt jammer.
 
Nijmegennn
 
12
26 november 2018 om 18:18
Geweldig nieuws. Goede actie van Oversier en de Gier. Dit was namelijk waar het probleem lag (sarcasme). Oversier en de Gier zijn volledig de weg kwijt. Aan de reacties van de spelers in de pers kan je gewoon opmaken dat ze het niet zien zitten, en terecht. Coach kan zn spelers niet voor zich winnen en wil alleen zn spierballen laten zien. Met zo'n selectie zulke prestaties neerzetten is gewoon erg, erg slecht.
 
Ikweetalles07
 
4
26 november 2018 om 19:05
Alsof die selectie zo goed is, hou op zeg. De komende jaren kunnen ze de Eredivisie wel vergeten en dat is voor hun zelfvertrouwen denk ik maar goed ook
 
Nijmegennn
 
2
26 november 2018 om 19:14
V eijden, achabar, v/d berg, braken, darri. Clubs 14-18 ED zouden die jongens graag willen hebben. Voor de rest heb je goede inhoudelijke argumenten ikweetalles07...
 
adofc
 
3
26 november 2018 om 20:31
V eijden toch niet!...de rest oke! maar die man is ook niet best hoor! Waarom is Darri bij nec terecht gekomen vond dat inderdaad wel een eredivisie waardige speler! Achabar moet zich toch echt iets meer bewijzen vind ik voor dat die in de eredivisie terecht kan.
 
Nijmegennn
 
0
27 november 2018 om 10:10
@adofc Onder deze trainer niemand uit het genoemde rijtje. Als v Eijden zijn niveau haalt zou het normaliter wel een speler zijn die waarde toevoegt bij clubs 14-18 ED. Maar nogmaals, onder deze trainer haalt geen enkele speler het beste in zichzelf naar boven.
 
Keizerstad1994
 
9
26 november 2018 om 19:04
Flinke vent die De Gier hoor. Beetje spierballen tonen t.o.v. een achttienjarige en een speler die op zijn positie ongeveer als 4e/5e in de pikorde staat. Maar als Joey Van den Berg (terecht) opmerkt dat een wissel van De Gier zeer slecht uitpakt en voor onrust in het elftal zorgt gebeurt er niks. Consequent. Het is zeer frustrerend om deze club helemaal naar de klote te zien gaan aan de hand van types zoals Oversier en De Gier. Totaal geen idee waar ze mee bezig. Het is echt ongekend dat een trainer van een club die qua financiã«le mogelijkheden tot de top van de competitie behoort gewoon 10e(!!!) mag staan zonder dat er iets gebeurt. Gebeurt dat bij een van onze vaderlandse topclubs wordt de trainer in principe met pek en veren weggejaagd. Maar onze kabouter uit Waalwijk predikt de rust en laat de boel lekker aanmodderen, enkel en alleen omdat De Gier een clubicoon is. Trainers zoals Hyballa en Lijnders zijn voor veel minder ontslagen. Wat kan de voetbalwereld soms toch irrationeel zijn.
 
Nijmegennn
 
4
26 november 2018 om 19:20
Sluit ik me volledig bij aan. De Gier kan zich niet meer redden hieruit net als Oversier. De spelers zijn ze beu en ze zetten geen meter extra meer voor de Gier met zn rare acties. Pijnlijk om te zien wat je weet dat gaat komen.
 
TheRoscoe
 
3
26 november 2018 om 20:19
En accepteren de supporters dit nou? Bij NEC kunnen ze toch ook in actie komen als het tegenzit? 10e is shockerend. Dat kan niet lang goed blijven gaan.
 
hertog
 
3
26 november 2018 om 21:26
Rare actie van Oversier en de Gier. Ik vind de Gier sowieso niet geschikt als trainer voor een club van het niveau NEC. Krijgt de boel niet aan de praat in Nijmegen. Duurt veel te lang zo voordat NEC terug is in de eredivisie om de mooiste derby weer te spelen.