Vertrek bij Paris Saint-Germain dreigt: 'Ik ben gefocust op mijn baan'
Vrijdag, 13 april 2018 om 18:43

Neymar hoeft zoals verwacht niet te vrezen dat hij het WK moet missen. De aanvaller raakte op 25 februari in de wedstrijd tegen Olympique Marseille geblesseerd; hij verstuikte zijn enkel en brak een middenvoetsbeentje. Unai Emery stelt vrijdag op de persconferentie dat de revalidatie van de Braziliaan 'excellent' verloopt.

Emery gaat ervan uit dat Neymar nog voor het einde van het seizoen in actie kan komen in de Ligue 1: "Hij kan nu starten met de rehabilitatie van zijn rechterenkel en kan geleidelijk aan beginnen met lopen. De snelheid van zijn herstel in de komende tien dagen zal de uiterlijke datum bepalen voor wanneer hij zonder beperking kan beginnen met trainen."

Emery vertelde eind maart ook al dat het 'goed' gaat met het herstel van Neymar en dat de aankoop van 222 miljoen euro 'binnen drie weken' terug zou keren in Parijs. De international werd op 3 maart geopereerd door dokter Rodrigo Lasmar en miste onder meer de return in de knock-outfase van de Champions League tegen Real Madrid.

Paris Saint-Germain neemt het zondag op tegen AS Monaco en heeft veertien punten minder. Ondanks dat PSG kampioen gaat worden wordt het contract van Emery waarschijnlijk niet verlengd. "Ik ben erg gefocust op iedere wedstrijd en op mijn baan", reageert de 46-jarige Spanjaard. "Als onze doelstellingen zijn behaald, dan kunnen we het erover hebben. Op dit moment is iedereen nog gefocust op de resterende wedstrijden."

Meer nieuws
   
07:40
07:40
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
0
   
07:22
07:22
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
10
   
06:51
06:51
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
   
01:00
01:00
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
   
00:00
00:00
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.