Voormalig NAC'er kan Manchester City verlaten
Zondag, 1 augustus 2021 om 14:30

Lille OSC is in de zoektocht naar een nieuwe tweede doelman uitgekomen bij Atlético Madrid. De Fransen hopen zich te versterken met Ivo Grbic, die op huurbasis mag vertrekken. (Sky Sports)

Josep Ilicic speelt komend seizoen niet meer in het shirt van Atalanta. De aanvaller is toe aan een nieuwe uitdaging en heeft trainer Gian Piero Gasperini te kennen gegeven te zullen vertrekken deze zomer. (Goal)

Erik Palmer-Brown heeft de mogelijkheid om zijn carrière voort te zetten in de Serie A. De centrumverdediger van Manchester City, die een verleden heeft bij NAC Breda, wordt begeerd door promovendus Venezia. (GIanluca Di Marzio)

Norwich City is niet bereid om Todd Cantwell zomaar te laten gaan. De middenvelder, die op de radar is verschenen bij Aston Villa, moet 46 miljoen euro in het laatje brengen bij de promovendus. (Diverse Engelse media)

FC Twente hoopt maandag de komst van Denilho Cleonise af te ronden. De Tukkers, die de aanvaller al enige tijd op proef hebben, willen echter de garantie dat er geen vergoeding betaald hoeft te worden aan Genoa. (TC Tubantia)

Napoli heeft zich bij Liverpool gemeld in de zoektocht naar een nieuwe linksback. De Italiaanse club loert op een huurconstructie met Kostas Tsimikas, die tot op heden geen indruk wist te maken op Jürgen Klopp. (Corriere dello Sport)

Meer nieuws
   
21:36
21:36
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
0
   
20:41
20:41
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
27
   
20:32
20:32
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
4
   
20:15
20:15
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
   
20:00
20:00
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
74
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.