45-voudig international beschuldigd van poging tot moord: 'Hij wurgde me'
Vrijdag, 15 december 2017 om 19:33

Lucho González wordt door zijn vrouw beschuldigd van poging tot moord. De ex-middenvelder van onder meer FC Porto, Olympique Marseille en River Plate, die donderdag te horen kreeg van zijn werkgever Atlético Paranaense dat hij na de jaarwisseling transfervrij is, zou op 8 december zijn vrouw op gruwelijke wijze hebben proberen te vermoorden.

"We hadden een discussie en toen gooide hij me op bed. Hij greep me met beide handen bij mijn nek en hals en schreeuwde: 'Ik ga je vermoorden!'", aldus Andreia Marques in gesprek met Correio da Manha. "Nadat hij me uit het raam had laten hangen, riep hij onze twee kleine kinderen in de slaapkamer en zei tegen hen: 'Kom en zie hoe jullie gekke moeder doodgaat.'"

"Matteo (zeven jaar, red.) probeerde hem nog te stoppen. Maar Lucho misbruikte hem ook. Ik kwam bewusteloos aan in het ziekenhuis. Ik was bijna dood. Hij heeft daarna het huis leeggeruimd en alle juwelen en andere waardevolle spullen meegenomen. Ook al het geld is verdwenen van onze rekeningen. Al mijn creditcards zijn geblokkeerd", aldus de vrouw van de middenvelder.

"Hij wurgde me en probeerde mijn polsen door te snijden. Ons personeel heeft de politie gebeld." De vrouw geeft aan dat zijn club hem heeft ontslagen nadat Atlético kennis had genomen van het wangedrag van de 45-voudig international van Argentinië. González heeft een gebiedsverbod gekregen en de politie heeft bevestigd dat het incident wordt onderzocht. González mag in ieder geval de komende negentig dagen geen contact hebben met zijn vrouw en kinderen.

Meer nieuws
   
17:58
17:58
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
4
   
17:52
17:52
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
   
17:41
17:41
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
   
17:08
17:08
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
21
   
16:26
16:26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
DannieAlberts
 
12
15 december 2017 om 20:24
Ik hoop toch dat het een broodje aap verhaal is, en dat mevrouw een sla-tje uit de relatie wil slaan.. zo niet, wat erg dan :s.