Zaakwaarnemer Younes verschaft duidelijkheid: 'Zijn toekomst ligt daar'
Maandag, 4 juni 2018 om 14:07

Amin Younes is de afgelopen maanden het middelpunt van een transfersoap zonder weerga en de bij Ajax vertrekkende aanvaller heeft nog altijd geen duidelijkheid gegeven over zijn toekomst. De vijfvoudig Duits international, die niet meegaat naar het WK, werd de afgelopen tijd in verband gebracht met clubs als VfL Wolfsburg, Werder Bremen en Borussia Mönchengladbach, maar zijn toekomst lijkt toch echt in de Serie A te liggen.

Younes was in januari al dicht bij een overstap naar Italië, waar een transfer naar Napoli op het laatste moment niet doorging. In de afgelopen maanden werd er druk gespeculeerd over zijn toekomst en i Partenopei claimden dat de 24-jarige aanvaller al een contract had ondertekent in het Stadio San Paolo. Dit werd in eerste instantie door het kamp van Younes ontkend, maar zijn zaakwaarnemer Nicola Innocentin verschaft nu duidelijkheid tegenover Calciomercato.

Er werd namelijk onlangs gesproken van een eventuele huurdeal tussen Genoa en Napoli: "Ik kan uitsluiten dat Younes naar Genoa gaat. Ik heb nooit contact gehad met de club. Ik heb de kranten gelezen en daarna naar il Grifone gebeld om te zien of er interesse was, maar zij vertelden mij dat het anders zat. Amin is een speler van Napoli en zijn toekomst ligt daar."

"Ik dacht eerlijk gezegd al dat het heel moeilijk voor Genoa zou zijn om met Napoli te onderhandelen, ik denk niet dat zij een speler kwijt willen raken, zelfs als het een huurdeal betreft", sluit Innocentin af. Genoa is overigens niet de enige Italiaanse club die in de afgelopen week aan Younes werd gelinkt, aangezien ook Fiorentina geïnteresseerd zou zijn. De vleugelspits lijkt echter dus aan de slag te gaan bij Napoli.

Meer nieuws
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
0
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
   
22:53
22:53
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
5
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
18
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (22)

 
AlexDelPiero10
 
32
4 juni 2018 om 14:09
Wat is die knul zijn probleem eigenlijk? Het zou een eer moeten zijn om voor Napoli te spelen.
 
martijnr12
 
14
4 juni 2018 om 14:13
Ja hehe, als hij aan spelen toe zou komen dan wil hij natuurlijk dolgraag daarheen. Maar nadat hij, waarschijnlijk in zijn enthousiasme, dat contract ondertekende, werd hem duidelijk dat Napoli hem alleen wil om hem meteen door te verkopen. Er gingen ook wilde geruchten dat de maffia hem zou hebben bedreigd o.i.d., maar het lijkt mij geloofwaardiger dat hij simpelweg doorkreeg dat hij helemaal niet aan spelen toe zou komen daar. Hij dacht een opening te zien om onder dat contract uit te komen zodat hij zelf kon kiezen waar hij dan wel zou spelen. Maar dat kan dus niet.
 
Ampie
 
4
4 juni 2018 om 15:51
meteen doorverkopen? is dat ergens te lezen of is dat alleen op basis van vage geruchten?
 
Ajax/barca2014
 
16
4 juni 2018 om 14:13
Ik zie het niet als een eer, maar hij heeft wel bewust een contract getekend. Ik denk dat Youness een beetje blind was geworden door de dollartekens en pas na het tekenen zich afvroeg of Napoli wel de juiste club en stad was. Daarnaast sluit ik ook niet uit dat Napoli gewoon even ordinair geld aan hem dacht te verdienen door hem weer meteen te verkopen. Overigens vind ik Forentina wel de ideale club voor hem. Zou mooi zijn als hij daar terecht kan komen. Lekker in de subtop.
 
Wally_
 
7
4 juni 2018 om 14:26
@ajax/barca2014 Je onderschat het niveau van Fiorentina nogal Younes komt met alle respect te kort voor dat niveau.
 
Ajax/barca2014
 
7
4 juni 2018 om 16:17
Dat het een hoog niveau is ben ik met je eens. Maar daar dient een volgende stap toch voor? En met alle respect, Youness kon ook meedraaien met het niveau van het Duits nationaal elftal en liet het ook zien tegen respectabele ploegen als Lyon en Shalke. Of vergelijk hem anders met Traore? Die vond ik bij ajax ook niet echt best en kijk waar hij nu is. Vaste basisspeler bij Lyon en 13 competitiedoelpunten.
 
Fave
 
6
4 juni 2018 om 14:14
Volgens (onbevestigde) geruchten was hij erg geschrokken van de stad Napels, waardoor hij op andere gedachten is gekomen.
 
kw91
 
2
4 juni 2018 om 14:16
Klopt. Bovendien zou hij veel kunnen leren van Insigne. Alleen weinig speeltijd, verder mag hij wel in zijn handjes wrijven om in Napels te mogen spelen.
 
protheus
 
1
4 juni 2018 om 14:49
Het is nu toch sowieso al een lastig verhaal om binnen te stappen bij napoli. Iedereen weet nu dat hij er liever niet wilde komen en dan staat die daar ineens binnenkort op de trainingsvelden.
 
 
0
4 juni 2018 om 14:52
Die eer mag hij nu wel op zijn buik schrijven denk ik. Na dit goede zal Napoli hem meteen weer op de transferlijst plaatsen en ik kan me niet voor stellen dat er nog een fatsoenlijke club op hem zit te wachten.
 
Sirius
 
5
4 juni 2018 om 14:12
Tja, een basisplaats was sowieso al ver weg en ik denk dat hij zich nu al onmogelijk heeft gemaakt in Napels. Nu is duidelijk dat Younes toch naar Napoli moet en dan komt de zaakwaarnemer met een verhaal om de boel een beetje te sussen. Ik denk niet dat hij ook maar een officiele minuut gaat spelen en snel verhuurd of verkocht word. Ook een plaats op de tribune sluit ik niet uit.
 
Fave
 
2
4 juni 2018 om 14:12
Nou dat huwelijk is al mislukt voordat hij 1 minuut heeft gespeeld. Ik had al mijn twijfels of hij het niveau aankan(denk het niet), maar na al dit gedoe wil niemand hem toch nog bij Napoli zien spelen. Beter gaat hij gewoon naar een middenmoter in de Bundesliga.
 
Balenciaga
 
4
4 juni 2018 om 14:13
Zolang Insigne daar nog rondloopt zal Younes hooguit 10 wedstrijdjes spelen waarvan nauwelijks in de basis. Ik gok toch zomaar dat de fans van Napoli hem ook wel uit zullen kotsen als hij niet direct overtuigend speelt. Komt toch met een hoop bombarie binnen, terwijl hij zelf zijn handtekening heeft gezet. Ben benieuwd wat er van hem terecht komt.
 
Benzema20
 
0
4 juni 2018 om 14:15
Hahah alsof napoli hem nog wilt . Eerst een contract tekenen om vervolgens in je broek je schijten ? Napoli gaat hem gewoom lekker verkopem en maakt dan nog winst op hem ook
 
Wally_
 
0
4 juni 2018 om 14:22
Wolfsburg zou hem toch overkopen? Ach ja het feit dat het nog steeds over deze dwerg gaat zegt wel wat.
 
Marchello020
 
0
4 juni 2018 om 14:31
Ik wil eigenlijk niets meer over dit mannetje horen Heeft genoeg schade aangericht met zijn rare escapades, aan Ajax, aan Napoli en aan hem zelf Zullen we afpreken dat we vanaf nu elk nieuws rond deze afvallige negeren? Veel soeps zal het toch niet meer worden
 
Furrr
 
1
4 juni 2018 om 14:49
Younes heeft zijn kansen op een bezoekje van de maffia alleen maar vergroot met zijn gezeur in de media. Goed gedaan!
 
Riuajax
 
0
4 juni 2018 om 14:53
Tja ik vraag me af wie er op Younes zit te wachten. Ik denk dat hij zichzelf toch wel het meest genaaid heeft. Deze jongen gaat bij Napoli lekker zijn contractje uitdienen heb ik het gevoel...