Zidane spreekt zich uit over City-doelwit: 'Hij is speler van Real en blijft'
Vrijdag, 30 maart 2018 om 16:13

Isco wordt de laatste tijd geregeld in verband gebracht met een vertrek bij Real Madrid en Manchester City zou een bedrag van 83 miljoen voor hem over hebben. Daarnaast gaf de Spanjaard onlangs te kennen dat hij het vertrouwen van trainer Zinédine Zidane mist bij de Koninklijke. De Franse oefenmeester wil de uitspraken van zijn pupil graag nuanceren.

"Ik denk dat ik geen oneerlijk persoon ben. Bovendien kan je zijn uitspraken op verschillende manieren interpreteren. Misschien heeft hij bij Real Madrid een andere rol dan bij Spanje, maar hij is nog steeds belangrijk. Ik heb altijd het gevoel gehad dat Isco een belangrijke speler is voor ons en het is logisch dat hij vaker wil spelen. Het is mijn werk om elf spelers op te stellen", wordt Zidane tijdens de wekelijkse persconferentie geciteerd door verschillende Spaanse media.

"Het is een belangrijke speler en zal dat blijven. Zoals ik zei, kan je zijn uitspraken op verschillende manieren interpreteren en ik ben dan ook niet boos op hem", vervolgt de Fransman. "Ik ben blij met zijn prestaties en ben onder de indruk van zijn spel tegen Argentinië (Spanje won met 6-1, red.). Isco is een speler van Real Madrid en hij zal hier blijven. That's it. Wanneer Isco speelt, geeft hij honderd procent en blaast hij zichzelf op. Dat is niet zijn fout."

"Soms komen dingen los en soms gebeurt dat niet. Ik denk dat er geen probleem is met Isco. Het probleem is dat ik 25 spelers heb en dat er maar 11 kunnen spelen. Ik ben blij met Isco, dus wat mij betreft is er niks aan de hand", besluit Zidane. Isco is zaterdag niet van de partij als Real Madrid het opneemt tegen Las Palmas. De middenvelder is, evenals Sergio Ramos, met een lichte blessure teruggekeerd van de Spaanse ploeg.

Meer nieuws
   
00:00
00:00
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
   
23:55
23:55
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
   
23:55
23:55
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
   
23:54
23:54
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
3
   
23:45
23:45
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (7)

 
Gooner4
 
10
30 maart 2018 om 16:24
Isco is een geweldenaar, maar het is gewoon een feit dat hij een tijd minder presteert. Logisch dat je dan niet tevreden bent met je minuten, maar daar ben je toch echt zelf bij. Hij heeft genoeg kansen gehad en zeker bij een club als Real moet je er gewoon staan. Denk wel dat die jongen blijft, zeker omdat het een Spanjaard is en hij in heel Spanje enorm wordt gewaardeerd. Lijkt me niet dat de fans van Real een vertrek kunnen waarderen, zal de club wel op veel commentaar komen te staan.
 
ledenis
 
6
30 maart 2018 om 16:27
Hij kon een jaar of 3 geleden naar City. Maar koos er voor om de nieuwe bankzitter van Real te worden. Inmiddels is hij dat nog steeds. Best jammer want het is echt een fantastische speler. En een absolute lust voor het oog.
 
SocioFan1
 
10
30 maart 2018 om 17:06
Heerlijk hoe Zizou zulke kwesties pareert op een wijze manier. De spelers en ook Isco zullen het begrijpen. En besef Zizou heeft als trainer van Real niemand zelf gehaald. Hij heeft het gedaan met de spelers die er zijn en gaat daar gewoon goed mee om. Ik denk dat hij straks in de zomer vast spelers gaat halen (vooral aanvallers) die meer in een bepaalde speelstijl passen waarbij ook een Isco een belangrijke sleutelrol zal spelen. Ik denk dat hij gewoon geduld moet hebben. Bij dit Real heb je eenmaal toppers en als je even minder bent, ben je zo je plek kwijt.
 
Bergy
 
0
30 maart 2018 om 18:09
Volgens mij heeft Isco genoeg geduld opgebracht. Ik vind Zidane geweldig maar een speler als Isco moet gewoon elke wedstrijd spelen. Als dat niet bij Real kan dan mag die ook wel naar Barcelona komen.
 
AJ_14
 
8
30 maart 2018 om 18:51
Dit zijn uitspraken van mensen die Real amper volgen. Het is niet meer dan logisch dat Isco op de bank is gezet door Zidane. De beste man bleef maar balverlies leiden, we hebben het hier over Real Madrid en niet Ajax. Als je niet presteert is het de normaalste zaak van de wereld dat je der even naast komt te staan. Het is dan weer aan Isco, zoals afgelopen interland periode, om te laten zien dat hij wel degelijk in de basis hoort te staan.
 
SocioFan1
 
3
30 maart 2018 om 19:25
Precies, en spelers zoals Modric, Kroos e.d. zijn enorm constant waardoor zij bijna altijd gewoon een zekerheidje zijn. Als jezelf dan ups en downs hebt, dan wordt het lastig, daarbij is ook het speelstijl van dit Real ook niet erg voordelig voor een speler als Isco. Maar we gaan het zien of dat allemaal gaat veranderen en of Isco daadwerkelijk constant kan presteren om in aanraking te komen voor een basisplek voor een langere periode.
 
real8madrid
 
4
30 maart 2018 om 17:17
Ik vind dat dat interview van Isco wel heel erg overtrokken wordt. Hij zei namelijk gewoon dat dat gebrek aan 'vertrouwen' voor een groot deel aan hemzelf ligt. Hij snapt dus zelf ook dat hij niet genoeg laten zien heeft, of niet consequent genoeg is om een basisplaats te rechtvaardigen. Dat is ook zeker zo imo. Desondanks blijft hij een belangrijke speler in de selectie en ik denk niet dat hij weg wil