'AC Milan geeft voorkeur aan Depay en bereidt miljoenenbod voor'
Zondag, 4 maart 2018 om 12:40

Memphis Depay staat nog altijd op de radar van AC Milan. De aanvaller van Olympique Lyon werd eerder al in verband gebracht met een stap naar de Italiaanse club en Tuttosport meldt dat de Oranje-international het belangrijkste doelwit van i Rossoneri is. Ook Marco Reus en Leon Bailey staan op het lijstje.

De Italiaanse krant meldt dat sportief directeur Massimiliano Mirabelli aan verschillende aanvallende impulsen denkt voor volgend seizoen. De club denkt momenteel louter aan Depay, Reus en Bailey, maar eerstgenoemde speler zou favoriet zijn. Lyon betaalde Manchester United ongeveer 24 miljoen euro om Depay over te nemen, maar Tuttosport meldt dat de aanvaller tegenwoordig meer moet kosten.

Milan zou echter kunnen voldoen aan de hogere transferwaarde van Depay, zo klinkt het, en denkt aan dertig miljoen euro. Reus van Borussia Dortmund en Bailey van Bayer Leverkusen zijn naar verluidt duurdere opties, waarbij met name Bailey hoog wordt getaxeerd, namelijk op minimaal vijftig miljoen. Momenteel zou Milan een bod aan het voorbereiden zijn om Depay te strikken.

Meer nieuws
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
2
   
22:53
22:53
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
5
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
18
   
21:55
21:55
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (28)

 
Pantelic91
 
78
4 maart 2018 om 12:48
Depay zal ongetwijfeld een goede keuze maken.. God zal hem het juiste pad wijzen
 
cuco10
 
7
4 maart 2018 om 12:49
Tegen die keiharde verdedigers in de serie a zie ik hem niet veel spelers uitspelen tenzij hij veel ruimte krijgt. Zal wel veel tikken krijgen en daar is hij niet van gediend. Vraag me ook af of Milaan een stap vooruit is ten opzichte van lyon. Hopelijk maakt hij gebruik van de kwaliteiten die hij echt wel heeft want hij kan zeker wel de top halen.
 
kw91
 
3
4 maart 2018 om 13:30
Zeiden de meesten (inclusief ik) ook over Mertens. En is idd niet per definitie een stap omhoog.
 
Miquel16
 
7
4 maart 2018 om 13:52
Ac milaan is weer terug aan het komen, ik denk dat ze weer een club worden om rekening mee te houden in de toekomst... inter milaan trouwens ook, hoop het van harte want dat zou toch een stuk leuker zijn als italie weer ouderwets goeie competitie krijgt
 
Giodinho7
 
27
4 maart 2018 om 12:49
Als je de keuze hebt tussen Reus, Bailey en Depay en dan Depay als favoriet ziet gaat er toch wat fout. Ondanks dat Depay zijn belofte niet helemaal waar maakt zou hij dan toch voor prachtige clubs hebben gespeeld. Een rijtje van PSV, Man utd, Lyon en Ac Milan kan je wel mee thuis komen.
 
CoutihnoPSV
 
15
4 maart 2018 om 12:54
Financieel de beste optie, want zoals je in het stuk kunt lezen, zou Bailey minimal 50 miljoen moeten kosten en Reus nog zelfs meer waarschijnlijk.
 
Giodinho7
 
7
4 maart 2018 om 13:01
Er staat dat Depay 24 miljoen heeft gekost en nu hoger getaxeerd wordt. Dus dan zou ik denken aan een som van rond de 35 miljoen. Dan ga je toch eerder voor een iets duurdere investering die in een beter flow zit dan Depay.
 
Zytto34
 
4
4 maart 2018 om 13:03
Die Bailey is er wel 1 hoor.
 
liminho
 
6
4 maart 2018 om 13:25
Depay kost ongeveer 30 miljoen en Bailey minimaal 50 miljoen. Dat is een behoorlijk verschil en dan snap ik dat Depay op dit moment interessanter is. Hiernaast wie zegt dat Depay al op z'n top zit? Die jongen ligt altijd onder vergrootglas en dan je vaak niks meer goed doen.
 
Giodinho7
 
3
4 maart 2018 om 13:38
Niemand zegt dat Depay al aan zijn top zit. Als Ac Milan weer wil aanhaken bij de top moeten ze niet denken aan een centje meer of minder, maar gewoon kwalitatief de beste speler voor hun ploeg proberen te werven en in dat opzicht is Depay de minste van het eerder genoemde drietal.
 
Serieuzs
 
1
4 maart 2018 om 15:10
In een betere flow? Noem 1 speler in de ligue 1 die meer assists heeft gegeven dan depay sinds zijn komst naar Frankrijk? Als ik me niet vergis is die er niet... iemand die dit seizoen alweer bij 25 doelpunten direct betrokken is, en ontzettend veel gevaarlijke momenten creeert zit nou niet echt in een slechte flow. Bailey en depay zijn allebei (redelijk) jong, reus is 28 en altijd geblesseerd. Depay is dan weer eens tuk goedkoper dan Bailey.
 
Giodinho7
 
2
4 maart 2018 om 15:28
Haha als je wil lezen wat jij wil lezen moet je dan zelf weten. Ik zeg Bailey die in een betere flow zit en jij maakt er van dat ik zeg dat Depay in een slechte flow zit. De enige reden waar ik in kan meekomen om Depay boven Bailey te verkiezen is dat hij goedkoper is en ik geef juist net aan dat als Milan weer mee wil doen in de top dat ze niet alleen maar naar het prijskaartje moeten kijken.
 
I-Karel
 
10
4 maart 2018 om 12:56
Denk dat het nog wat te vroeg is om te zeggen dat Depay zijn belofte niet heeft waar gemaakt Toegegeven, zijn periode bij Manu was niet wat we er van gehoopt hadden, maar bijvoorbeeld Salah's eerste periode in Engeland was ook geen daverend succes and look at him now...
 
Giodinho7
 
3
4 maart 2018 om 13:13
Nou Depay werd na zijn laatste seizoen bij PSV gezien als de nieuwe Ronaldo en die zou even een legende worden bij Man utd. Die belofte heeft hij dus niet waargemaakt. Ik hoop dat hij net als een Salah sterk kan terugkomen en een lange neus kan maken naar alles en iedereen, maar tot nu toe is het toch verre van het niveau wat van hem verwacht werd.
 
liminho
 
2
4 maart 2018 om 13:29
En dat is dus heel het probleem in de voetballerij. Omgaan met de druk die door de media en fans worden gecreƫerd. Aan de andere kant denk je, "ja dat mag ook wel, kijk wat ze verdienen", maar toch zijn het ook nog steeds gewoon mensen..
 
FC_Twente_65
 
4
4 maart 2018 om 12:54
Dus dan gaan ze voor de goedkoopste optie, in mijn ogen ook de minste optie. Maar het is wel duidelijk dat Milan nog een goede linksbuiten nodig heeft, als je geld genoeg hebt, zou ik echt gaan voor Bailey. Wat een topper is dat, en nog zo jong. Die 50 miljoen haal je er echt wel weer uit in de loop der jaren.
 
grasveld7
 
3
4 maart 2018 om 13:04
Precies, duidelijk de minste van de 3, maar ook financieel, en daarom ook zeker begrijpelijk als Milan een poging gaat wagen, al denk ik dat Depay daar niet tot zijn recht gaat komen, met die bikkel harde verdedigers in de Serie A. Ik zou ook zeker voor Bailey gaan, geweldige speler!
 
SpeedyAFC
 
0
4 maart 2018 om 13:28
En dan te bedenken dat Ajax dacht Bailey al gestrikt te hebben enkele jaren terug. Hij ging zelfs op de foto met van der Sar en Overmars.
 
PerPSV
 
1
4 maart 2018 om 14:22
Idd kwalitatief de minste, maar geen vreemde keuze. Reus is veel geblesseerd en relatief oud, zie hem dan ook alleen een stap maken naar een absolute topclub, waar het niet allemaal van hem afhangt, maar waar dus dezelfde ruimte krijgt als bij BvB. Bailey is simpelweg enorm duur en de halve wereld zit achter hem aan. Depay is een goede voetballer, ook qua persoon past hij denk ik goed bij Milan en is, voor een voetballer van deze kwaliteit en prijs enorm marketable. Tuurlijk, als je Baily kan betalen, haal je hem, maar AC Milan heeft natuurlijk al enorme bedragen uitgegeven. Het houd ergens op
 
AbrahamBollegraf
 
2
4 maart 2018 om 13:02
Voorlopig zie ik Milan niet echt als een ondiscussieƫrbare verbetering tov Lyon, anderzijds lijkt me wel dat een overstap naar de Italiaanse of Spaanse competitie erg goed is voor zijn ontwikkeling om de `absolute`, welke die ook mogen zijn, eurotop te bereiken.Een goede ontwikkeling bij Depay is tevens ook een goede ontwikkeling voor Oranje!
 
JasperSJ
 
1
4 maart 2018 om 13:35
AC Milan blijft een club met een mooie naam. Op dit moment is echter de Italiaanse competitite minder aan het worden en de Franse competitie in een stijgende lijn. Ik geloof zelfs dat defranse competitie beter is dan de Italisaanse competitie. AC Milan is echter een Europa-league geworden die niet meer kan opboksen tegen Juventus.
 
Rossoneri27
 
3
4 maart 2018 om 15:19
Serie A is minder aant worden? Alles behalve, vorige jaren was Juve steevast kampioen maar nu zijn Lazio, Roma en Napoli veel sterker. Ook de Milanese clubs zijn niet niks. Kijk niet veel Frans voetbal maar durf toch te stellen dat de Serie A nog een maat groter is.
 
KusH
 
1
4 maart 2018 om 13:51
Hmm .. heb t idee dat Memphis wel tevreden was in Lyon? Zou hij weg willen? Geen idee. Denk Lyon momenteel toch eerder kans op Europees spelen en evt CL. ..
 
real8madrid
 
3
4 maart 2018 om 13:52
Hahahaha ik zou zo graag Depay bij Milan zien. Ik denk dat dat enkele hilarische momenten met Gattuso oplevert
 
SampaoliFeye
 
1
4 maart 2018 om 14:42
Haha nu je t zegt! Gattuso kan Depay op bepaalde vlakken echt beter maken. Conditie en harder werken, meeverdedigen, duels aangaan!
 
Pazzo
 
0
5 maart 2018 om 12:05
En als Depay vervelend verwend gaat lopen doen (niet ontdenkbaar) krijgt ie gigantisch op zijn donder. Liever geen Depay.