Ajax wordt gewaarschuwd: 'Karim Benzema is de beste spits ter wereld'
Dinsdag, 12 februari 2019 om 13:29

Real Madrid hoopt woensdagavond in de Champions League-wedstrijd tegen Ajax een beroep te kunnen doen op Karim Benzema. De aanvaller liet de training van maandag uit voorzorg lopen vanwege nekklachten, maar lijkt de heenwedstrijd te kunnen halen. Real-voorzitter Florentino Pérez is blij met Benzema.

De roep om een nieuwe spits wordt dan ook steeds minder luid. De Fransman is de laatste weken goed in vorm, ziet ook Pérez. "We gaan geen geld uitgeven om het uitgeven", zegt de sportbestuurder tegenover France Football. "Waarom zouden we een nieuwe aanvaller halen, als we al de beste spits ter wereld hebben", doelt hij op de Fransman. De 31-jarige Benzema wist dit seizoen 18 doelpunten te maken in 37 wedstrijden. Dit kalenderjaar vond hij al zeven keer het net.

Pérez is zich ervan bewust dat verschillende media roepen om een nieuwe aanvaller om Benzema te vervangen. "Ik lees en hoor al jaren dat we een goede spits moeten halen, terwijl de realiteit duidelijk laat zien dat Karim de beste is". De namen van Tottenham Hotspur-spits Harry Kane en Internationale-aanvaller Mauro Icardi worden bijvoorbeeld genoemd als mogelijke opvolgers van de Fransman.

De voorzitter is verder van mening dat Real Madrid de beste selectie ter wereld heeft. Dat wil hij graag zo houden, mede door grote talenten naar de club te halen. "We proberen altijd hele jonge, talentvolle spelers aan onze club te binden. Kijk bijvoorbeeld naar Vinícius Júnior of Rodrygo. Dat zijn de sterren van de toekomst", zegt de voorzitter. "Niet voor niets was laatstgenoemde een kandidaat voor de Kopa Trophy", doelt Pérez op de prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste voetballer onder 21 jaar oud.

Meer nieuws
   
07:36
07:36
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
1
   
06:41
06:41
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
19
   
06:30
06:30
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
11
   
00:00
00:00
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
   
23:55
23:55
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (56)

 
RealMadrid-96
 
10
12 februari 2019 om 13:38
In de huidige vorm is Benzema een stuk beter als Suarez. Vind Benzema ook niet de beste spits op dit moment, maar denk dan eerder aan Kane of Icardi en niet aan een Suarez of Aguero.
 
leevvzz
 
11
12 februari 2019 om 13:45
Aguero is op dit moment in deze vorm, niet alleen afgelopen weekend, niet minder dan kane of icardi naar mijn mening
 
RealMadrid-96
 
8
12 februari 2019 om 13:37
Vind het wel intressant om te zien waar Perez nu mee bezig is. Geeft veel geld uit aan jonge spelers maar als Real Madrid echt gelooft dat het grote spelers gaan worden ziet de toekomst er rooskleurig uit met Vinicius, Rodrygo en Brahim Diaz. Dat Benzema de beste spits is van de wereld durf ik niet te zeggen. Speelt heel erg sterk maar hoop wel dat die het kan vasthouden. Als ze nog een jaar met Benzema doorgaan zie ik graag een Jovic komen als stand-in, Icardi zal met deze rol niet akkoord gaan.
 
JrNeymar
 
1
12 februari 2019 om 13:53
Wat doen met Mariano Diaz ?
 
bpreal
 
5
12 februari 2019 om 14:05
Puur voor de Home grown gedoe Haha gewoon een aanvulling voor de bank die mariano. Benz is zeker niet de beste spits, maar wel onze beste spits die in onze systeem past.
 
Bertos
 
4
12 februari 2019 om 14:22
Mariano is al op een dusdanige leeftijd dat je die maar gewoon moet verkopen. Hij kan zeker scoren maar verder lijkt hij in alles zo onhandig als een gemiddelde amateur. Zijn eerste balcontact die hij zo verschrikkelijk mist sinds na zijn blessure. Balaannames die zo slecht zijn. Tja, het is gewoon niet genoeg voor een Nederlandse topclub op de bank. Laat staan Real Madrid. Verkopen. Zijn inzet, snelheid en afwerking zijn wel uitstekend. Het is overigens inderdaad interessant dat dit vanuit Perez zelf komt. Zijn beleid is echt veranderd en hij staat er met deze uitspraak dan ook achter. Dat hij Vinicius en Rodrygo noemt getuige van zijn vertrouwen in hen. Als er een spits komt moeten ze vol voor Mbappé gaan en je hebt een aanvalstrio die 10 jaar mee kan. (vinicius - Mbappé - Rodrygo) Het zou goed zijn als ze daarmee vanaf komend jaar al mee starten en dus een grote schoonmaak houden. Bale, Isco, Kovacic, James, Lucas Silva, Mariano en Vallejo verkopen. Daarna een goed gesprek met Marcelo en Navas (wil hij blijven ja of nee?). Mayoral behouden als 3e spits. Javi Sanchez 4e centrale verdediger maken. Als Marcelo vertrek haal je Hakami terug om met Reguillon te strijden. Verder vind ik gewoon Navas beter in het doel. Valverde zou ik persoonlijk verhuren, ik denk dat Odegaard wel verder is dan Valverde en dan kan je hem eventueel een jaar als 4e keus gebruiken achter Asensio en Ceballos.
 
RealMadrid-96
 
0
12 februari 2019 om 15:50
Heb ook nooit begrepen waarom Mariano teruggehaald is. Deed het leuk bij Lyon maar daar blijft het ook bij. Aan de andere kant zit hij lang genoeg bij de club dus zouden ze zijn kwaliteiten beter moeten kunnen inschatten als wij fans. Mbappe halen zou echt een droom zijn die uitkomt. Denk dat dit in de toekomst ook zeker gaat gebeuren maar nog niet aankomende zomer. PSG wilt hem denk ik niet kwijt en voor het geld hoeven ze het ook niet te doen. Als Marcelo wil blijven moet je hem gewoon lekker houden en Hakimi (zie ik graag terugkomen) een zomer later halen. Volgensmij is Hakimi ook voor 2 seizoenen aan Dortmund uitgeleend. Verder hoop ik dat Militao komt om Vallejo te vervangen. Ik hoop ook dat James terug komt naar Real Madrid, altijd al een mooie speler gevonden en ook echt fan van de club. Voor de rest sta ik volledig achter je lijstje.
 
blaugrana2112
 
3
12 februari 2019 om 14:18
Volgens verschillende media zijn Barcelona en Frankfurt tot een akkoord gekomen van 40m, wat betreft Jovic.
 
RealMadrid-96
 
1
12 februari 2019 om 15:51
Ja dat had ik vanochtend ook voorbij zien komen. Jammer voor Real Madrid want lijkt mij in potentie wel echt een wereldspits. Dit seizoen ook al 19 goals in nog geen 30 wedstrijden.
 
asr80
 
12
12 februari 2019 om 13:38
Beste spits of niet, als hij een kans heeft legt hij hem mooi binnen. Dit vraagt opperste concentratie voor Ajax. Niet alleen voor Benzema natuurlijk. Hij is natuurlijk een wereldspeler, dat weet iedereen!
 
houten030
 
5
12 februari 2019 om 14:15
Dat is precies waar ik op hoop als voetbal liefhebber. Benzema is ontzettend goed, waarschijnlijk voetballend de beste ter wereld, maar zn rendement is altijd zwak geweest voor de top. Dus ik hoop dat alle kansen van Real Madrid voor Benzema zijn, dan heeft Ajax de grootste kans om een resultaat te halen.
 
leevvzz
 
10
12 februari 2019 om 13:40
Ja leuk elke keer teamgenoten of medewerkers van Real die dat zeggen, maar is natuurlijk niet helemaal waar. Benzema is pas sinds kort heel erg in vorm en heeft de voorgaande jaren echt niet altijd top en constant gepresteerd en ook veel kritiek gekregen. In mijn ogen staan Aguero, Lewandowski, Kane en ook Ronaldo (die sinds een paar jaar toch eigenlijk wel spits genoemd mag worden) zeker boven hem. Vul mij aan wanneer je iemand mist.
 
VSOP
 
1
12 februari 2019 om 13:43
Ik denk dat je na de afgelopen jaren Messi toch ook wel als CF / SP mag schatten gezien hij daar vaak speelt.
 
bertdebloem
 
11
12 februari 2019 om 13:45
Messi speelt juist wat lager op het veld, eerder een middenvelder dan een echte SP.
 
TheRoscoe
 
39
12 februari 2019 om 13:51
Messi is standaard de beste op elke positie waar ze hem neerzetten, op GK na. En zelfs daar heb ik mijn twijfels over.
 
Clarkkent2
 
9
12 februari 2019 om 13:52
wat een onzin. Je kan een spits die alle aanvoer krijgt en waar het elftal omheen is gebouwd niet vergelijken met een Benzema die jaren om CR7 heeft moeten heen spelen. Dat deed hij beter dan iedereen het gedaan zou kunnen hebben. Want hij heeft de spelintelligentie om dat te doen. Een afmaker als Lewandowski zou dat niet eens kunnen. En nu is het elftal meer om hem heen gebouwd, en zie je hem excelleren. En op zn 21e was ie al de leider van Lyon en van uitzonderlijke klasse. Ooit zal de wereld en Didier deschamps inzien wat voor een geweldige spits dit was. En wat een schande het is dat het franse publiek jaren naar Giroud heeft moeten kijken door 1 of andere mediahetze die er tegen m gevoerd is....
 
l4Barca
 
0
12 februari 2019 om 20:16
Ben het helemaal met je eens Benzema heeft doelpunten moeten inleveren in dienst van Ronaldo maar wat een inzicht heeft die. En hoe makkelijk hij meespeelt op het middenveld dat zien mensen niet kijken meestal samenvattingen en baseren daar hun mening op. Ik als Barca fan heb het altijd jammer gevonden dat die bij Real speelt.
 
BellaPartita
 
0
12 februari 2019 om 15:07
Ben het met je lijstje eens -Lewandowski. De echte spitsen maken bijvoorbeeld een hattrick tegen Chelsea en andere klagen over dat ze niet genoeg aanvoer krijgen van zijn teamgenoten in een beduidend slechtere competitie (mr Lewa)
 
consy
 
0
12 februari 2019 om 15:56
Haha daar ben ik het totaal niet mee eens. In vorm is Lewa voor mij de allerbeste spits ter wereld. Heeft hij ook vaak genoeg bewezen, zeker ook in de grote wedstrijden.
 
Taxidriver213
 
6
12 februari 2019 om 13:44
Ik vind dat ajax zich volledig moet focussen op de eredivisie. Leuk hoor wedstrijdje tegen misschien de beste club ter wereld, maar die moet je spelen met focus op terug komen van je slechte vorm. Kampioen worden moet, madrid verslaan mag.De verdediging kan zich lekker meten met benzema en de aanval met ramos. Frenkie wennen aan modric enz. Maar ga nou niet winnen van real en dan op je bek tegen nac.
 
LucasAndersen
 
4
12 februari 2019 om 14:04
Ik denk juist dat dit een ideale kans voor Ajax is om uit de vorm van de laatste weken te komen. De mineur zit er volop in nu maar win je van Real dan gaan alle kinnetjes weer de lucht in en komt het zelfvertrouwen goed.
 
Taxidriver213
 
0
12 februari 2019 om 14:15
Ik hoop dat ze het zo beleven als ze winnen. Ten Hag moet nu laten zien dat ie ook people managing skills heeft geleerd van Pep. Beloon de spelers die wel door het vuur willengaan en Gewoon hard zijn tegen spelers die niet het vuile werk willen doen. Want als het dus niet uitpakt zoals jij beschrijft, dan mag ten hag echt ruimte maken voor iemand die deze jongens wel kan motiveren.
 
cabinessence
 
1
12 februari 2019 om 15:04
"de mineur zit er volop in nu maar win je van Real dan gaan alle kinnetjes weer de lucht in en komt het zelfvertrouwen goed." Ik denk dat het probleem van Ajax de laatste weken juist is geweest dat de kinnetjes te hoog de lucht in waren gegaan. Alsof de spelers dachten dat ze niet meer hoefden te werken omdat ze het in die slappe eredivisie puur op kwaliteit wel eventjes zouden fixen.
 
LucasAndersen
 
3
12 februari 2019 om 15:21
Het Ajax van voor de winterstop voetbalde vol bluf en vol durf als een team, en ik denk dat dat voor een groot deel kwam door de goede sfeer die afkomstig was uit de europese prestaties. Het Ajax van afgelopen weekend was ongeïnspireerd en laf. Een overwinning op Real zou dat teamgevoel weer terug kunnen brengen, dat bedoel ik.
 
Japie_Krekel
 
14
12 februari 2019 om 13:45
Benzema is een hele goede voetballer maar geen geniale spits. daarvoor haalt hij imo al jaren een veel te laag rendement
 
falcao
 
11
12 februari 2019 om 13:55
Vergis je niet hoe belangrijk hij was voor het spel van Ronaldo. Benzema is een allround aanvaller.
 
Japie_Krekel
 
5
12 februari 2019 om 14:00
@falcao klopt maar dat is ook een beetje wat ik bedoel. een echte spits is een goaltjesgetter. Benzema vind ik meer een schaduwspits die zijn ploeggenoten in staat stelt te scoren en ervoor zorgt dat de mensen om hem heen beter spelen
 
falcao
 
3
12 februari 2019 om 14:04
Zo`n spits die er komt of ruimte laat voor andere komende mensen zoals Ronaldo, Marcelo, Bale of Asensio is juist de kracht geweest van Real in de CL als je het mij vraagt. Moeilijk te verdedigen.
 
Japie_Krekel
 
3
12 februari 2019 om 14:07
@falcao ik stel zijn kwaliteiten ook niet ter discussie hoor, ik vind Benzema een geweldige aanvaller alleen niet een speler die je als pure spits kan zien. dan denk ik meer aan Kane, Cavani en dat soort types. Benzema is waarschijnlijk net zo belangrijk voor Real Madrid maar op een hele andere manier. bij hem draait het niet puur om goals maken maar hij brengt weer andere dingen waarmee hij zijn elftal verder helpt
 
falcao
 
5
12 februari 2019 om 14:11
Hij is inderdaad geen echte klassieke spits. Wat dat betreft zie ik wel enige raakvlakken met Van Persie. Dat is weer een ander type maar als voorbereidende en spelverdelende spits wel enigszins vergelijkbaar.
 
OtmanFertoute
 
0
12 februari 2019 om 21:43
Als je dat zegt heb je geen verstand van voetbal!! Daarin is hij juist wel geniaal!! Hij laat idd anderen beter voetballen!
 
El Principe
 
0
13 februari 2019 om 00:11
Toch is hij #4 all-time topscorer CL, ik zie hem zelfs op nummer 3 eindigen. Eveneens #6 all-time topscorer van RM, top 5 zal hij ook binnendringen. Was er geen schandaal, dan was hij ook all-time top 3 voor het Franse elftal. Eerste spits geweest onder alle trainers die hij heeft gehad. Als dat 'lage rendement' waar jij het over hebt zo een grote rol speelde, was hij allang vervangen. Helemaal in Madrid.
 
STORING
 
6
12 februari 2019 om 13:48
Als Perez dit meent voorzie ik treurige jaren voor Real. Vinicius is geweldig en samen met Rodrygo de toekomst maar voetbal speelt zich niet alleen in de toekomst af. Zo een Vinicius kan het niet alleen op linksbuiten. Net als dat Benzema het niet alleen kan in de spits. Benzema is vaak afgekraakt en is best ondergewaardeerd terwijl hij een geweldige spits voor Real is. Een spits en spelmaker in 1. Maar hij is jaarlijks een tijdje geblesseerd en scoort niet altijd volop. Een tweede topper voorin zou top zijn. Een Icardi. En Benzema zou je eigenlijk ook op 10 kunnen zetten desnoods. Sancho, Icardi, Eriksen en Manolas lijken mij topaanwinsten voor Real. Ook nog eens realistisch. Eriksen heeft een jaarcontract, Manolas en Icardi schijnen clausules van 40 en 110 miljoen te hebben en Sancho kan je proberen weg te plukken voor 70-80mil. Met het vertrek van meerdere spelers zijn dit realistische en betaalbare aankopen.
 
friestho
 
3
12 februari 2019 om 14:08
Icardi gaat nooit wissel willen spelen. Benzema is ook zonde als wissel. Elke pot benzema op 10 is nou ook niet ideaal. En een manolas, waarom zouden ze die halen met ramos, varane en nacho? Eriksen lijkt mij inderdaad wel een goede, misschien kopen van geld dat je voor een isco kan krijgen
 
TheRoscoe
 
13
12 februari 2019 om 13:49
Dit soort geluiden hoor je altijd als iemand even in goede vorm verkeert. Dit hoor ik de eerste keer in een jaar of 7, dus dat zegt eigenlijk al genoeg over of Benzema nou echt de beste van de wereld is.
 
Gerben023
 
3
12 februari 2019 om 14:09
Sorry hoor maar Aguero is momenteel wel echt de beste spits ter wereld!
 
Marcovan der Kroon
 
1
12 februari 2019 om 14:51
Vind het zeker niet dat Perez hier overdrijft. Zijn rendement is zeker niet ieder seizoen goed geweest. Komt dit ook niet doordat hij veel in dienst speelde van het team en met name CR7 afgelopen jaren?? Daarnaast is die al heel wat seizoenen de nummer 9 van Real dat zegt natuurlijk ook een hoop!!
 
Arsenallz
 
0
12 februari 2019 om 15:05
Benzema is niet bepaald de beste spits ter wereld. Zelfs de top drie haalt hij niet. Aguero, Lewan en Icardi zijn minimaal al beter. Kan prima meevoetballen maar heeft te weinig rendement, zelfs dit seizoen heeft hij nog heel veel kansen gemist.
 
real8madrid
 
5
12 februari 2019 om 15:43
Lewa? De spits die al jaren teert op 1 goede prestatie tegen Madrid uit zijn BVB tijd. Verdwijnt elke CL wedstrijd of binnenlandse topper en met Polen is het ook altijd leuk tot het toernooi daadwerkelijk begint. Meest overschatte spits van de afgelopen 10 jaar wat mij betreft. Daarom zeg ik niet dat het geen goeie is hoor
 
SuperBuLi
 
0
12 februari 2019 om 16:09
Hiermee zeg je wel dat hij minder is dan al die spelers die je opnoemt, hij is toch wel beter hoor. Wat hebben die spelers daadwerkelijk gepresteerd? Lewa heeft tegen Real, Barca en Atletico gescoord hij scoort ook vaak genoeg in de CL. Vergelijk de statistieken van de overige spitsen met Lewa daarin zie je dat hij gewoon beter of gelijk is aan ze hoor.
 
Arsenallz
 
3
12 februari 2019 om 17:30
Benzema? De spits die in 10 jaar tijd maar 3x meer dan 15 keer in het seizoen wist te scoren in de competitie? Tegenover een spits die dat al zeven jaar doet. Als je zoveel scoort als Lewan ben je verre van overschat. Dat hij bij Polen niet loopt kan gebeuren, is namelijk ook een land met niet bijzonder veel kwaliteit. Daarnaast is Lewan in de CL ook een goalgetter. Scoorde onder andere tegen de onderstaande clubs: Atletico Madrid Paris Sg Real Madrid Juventus' Barcelona Manchester City Heeft daarnaast meer dan 50 goals in Europese toernooien gemaakt. Leuk dat je hem overschat vindt, maar ik vind eerder Benzema extreem overschat.
 
real8madrid
 
0
12 februari 2019 om 19:41
@arsenallz: het gaat niet over Benz vs Lewa. Heet is duidelijk dat Lewa de betere goalgetter is en ik vind beide in de buurt komen van de titel 'beste ter wereld'. Om Benz overschat te noemen vind ik wel een beetje lachwekkend. Hij is dan niet de beste ter wereld, verre van, maar die man wordt niet anders dan onderschat. Al 10 jaar lang. Lewa vind ik een goede spits, absoluut top 10, naar mijn mening net geen top 5. Ik noem hem slechts overschat omdat men hem weleens de beste ter wereld wil noemen terwijl hij er nagenoeg nooit staat op grote momenten. In de afgelopen 5 jaar heeft hij letterlijk 2 belangrijke doelpunten in de ko fase van de cl gemaakt. Die tegen Barca 3 jaar terug en die tegen Madrid vorig seizoen waar hij eigenlijk buitenspel stond en Bayern alsnog onterecht eruit vloog.
 
real8madrid
 
0
12 februari 2019 om 19:51
Welke andere spitsen? Weet niet zo goed wat je bedoelt. Zoals ik hierboven tegen Arsenal ook uitleg vind ik Lewa wel degelijk een erg goede spits. Absoluut top 10 en wellicht top 5. In mijn ogen net niet maar dat is natuurlijk voor iedereen anders. Hij is ook zonder twijfel beter dan Benzema (hoewel ik Benzema verkies bij Madrid). De reden waarom ik hem zo overschat vind is tweeledig. Enerzijds omdat hij vaak genoeg naar voren werd of wordt geschoven als beste ter wereld, waar ik het absoluut niet mee eens ben. Ten tweede ook omdat hij naar mijn mening lang niet beslissend genoeg is in de toppers. Scoorde een relatief belangrijk doelpunt in de 3-2 tegen Barca in 2014 en vorig seizoen in de 4-2 nederlaag tegen Madrid waardoor Bayern er weer in geloofde. Als het daarbij blijft en je daarnaast in de beslissende fase van de competitie 2 assists geeft in 5 jaar ben ik niet onder de indruk. Dan staat dat doelpunt in de 5-1 tegen Arsenal of de 6-2 tegen Porto wel mooi voor de stats maar dat is nauwelijks overtuigend. Ik kan me niet herinneren dat hij een cruciale wedstrijd eigenhandig heeft beslist voor Bayern in de CL. Nu volg jij Bayern beter dan ik uiteraard en is dat misschien in de DFB Pokal wel zo maar ik ben nooit echt overtuigd geweest van Lewa. Behalve na die afslachting in het Bernabeu met BVB uiteraard.
 
Millonario
 
1
12 februari 2019 om 16:25
Het is toch wel de waan van de dag eigenlijk. Omdat hij de laatste maand echt groeit naar een hoog niveau zijn er weer mensen die dingen roepen als `hij heeft soms wel een paar mindere momenten, maar nu is hij eindelijk weer top`. Terwijl we echt wel de laatste drie jaar meer dan eens een ontzettend zwakke Benzema hebben gezien, tenzij mijn ogen me gewoon voor de gek houden. Meer het assistentje gespeeld voor Cristiano vooral, ipv zelf opstaan als spits wanneer dat nodig is. Voetballend, ja een van de beste. Maar ik vertrouw er niet op dat Benzema nog even goed gaat presteren over een maand. Ik denk dat het een momentopname is geweest voor hem. Want geef zelf toe, hoe lang is het geleden dat ie zo bepalend is geweest? En ik zeg 'bepalend' en niet 'belangrijk' want ik weet wel dat ie iets toevoegt aan het spel.
 
Raulista
 
0
12 februari 2019 om 17:47
ik ben echt benieuwd naar Real volgend seizoen. spelers als isco, bale, vallejo, marcelo, navas, modric verkopen. alex telles voor op de back halen, die kan strijden met reguillon. middenveld moet gevormd gaan worden door kroos, ceballos en eriksen. achterin een (relatief) jonge verdediger halen zoals marquinhos. voorin een aanval met hazard, icardi en vinicius. icardi blijft een vraagteken omdat benzema laatste tijd goed presteert. als benz zo blijft presteren is icardi nog niet nodig en dan zal ik rodrygo bij de eerste selectie halen
 
arepa
 
1
12 februari 2019 om 18:02
Nu schiet ie (toevallig) alles raak. De voorgaande jaren was het de beste speler in kansen om zeep helpen.
 
lubaldo
 
0
12 februari 2019 om 19:50
Benz is de nummer 4 van de all time topscorerslijst van de CL met 59 goals. Dat zijn er meer dan pakweg; van Nistelrooy, Henry, Ronaldo 9, om er maar een paar te noemen. Ook staat hij 12e op de all time topscorerslijst van La Liga. Kortom de mening van Perez deel ik en dat is niet zomaar uit de lucht gegrepen.
 
OtmanFertoute
 
0
12 februari 2019 om 21:45
De mensen die de docu op netflix hebben gezien van benzema wisten al dat Perez benzema nooit weg zou doen! Hij is geen echt spits! Maar wel een teamspeler is gebleken! Toch