'Als je hem haalt, dan pas kan je zeggen dat United de CL kan winnen'
Dinsdag, 12 september 2017 om 14:07

Gareth Bale werd afgelopen transferwindow in verband gebracht met een transfer naar Manchester United en het gerucht gaat dat de Engelse grootmacht bereid is in de toekomst honderd miljoen euro neer te tellen om de aanvaller van Real Madrid over te nemen. Ryan Giggs, icoon van the Red Devils, zegt dat de club met Bale in de gelederen de Champions League kan winnen.

United heeft al 644 dagen geen wedstrijd gespeeld op het hoogste Europese podium, maar dinsdagavond mag de club weer aantreden in het miljardenbal, thuis tegen FC Basel. Giggs denkt niet dat United Real Madrid kan opvolgen als winnaar van de Champions League. "Als je kijkt naar het huidige Manchester United, dan vraag je je af of ze de Champions League kunnen winnen", aldus Giggs in gesprek met Sky Sports.

"Ik denk dat ze tekortkomen op het moment", vervolgt de Welshman. "Je hebt Paul Pogba en Romelu Lukaku, als hij zijn volle potentie haalt, Marcus Rashford, David de Gea, een speler van wereldklasse en dan moet je nog iemand hebben zoals Gareth Bale. Als je hem haalt, dan pas kan je zeggen dat United de Champions League kan winnen. Maar ik vraag me af of ze nu de spelers hebben om helemaal tot de finale te komen."

Meer nieuws
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
2
   
22:53
22:53
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
5
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
18
   
21:55
21:55
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (22)

 
Sammerens
 
10
12 september 2017 om 14:11
Natuurlijk kan United op dit moment de Champions League normaal gesproken niet winnen. Daar is een wonder voor nodig, want qua kwaliteit is er gewoon nog te weinig aanwezig. Echter denk ik niet dat Bale dat grote verschil gaat maken. Fantastische speler, maar ook met grote regelmaat geblesseerd. Voor het geld dat hij moet kosten in combinatie met zijn leeftijd en blessuregevoeligheid is het voor mij een transfer die het niet waard zal zijn. United moet zich de komende periode (winter of zomer window) gaan richten op goede aanvallende backs. Daar ligt in mijn ogen momenteel de grootste zwakte. De aanvoer van de zijkanten naar Lukaku is gewoon veel te matig. Valencia komt wel veel op, maar zijn crossing is gewoon erg pover. Daarnaast is hij alweer 32. Rashford en Martial zullen ook beter gaan spelen als ze een overlappende back achter zich hebben lopen die de verdediging voor problemen stelt door er af en toe overheen te denderen. Tenzij Shaw op korte termijn terugkeert en een hoog niveau haalt, is verbetering daar ook ernstig noodzakelijk.
 
BellaPartita
 
1
12 september 2017 om 15:10
Mee eens, al zou Bale zijn topvorm weer halen, dan is het nog maar afwachten of hij blessurevrij blijft... Beetje vergelijkbaar met Robben. Ook constant geblesseerd, maar die toch wel iets beter in zijn vorm te hervinden..
 
Grzegorz Krych
 
15
12 september 2017 om 14:12
Bale trapt al maanden geen deuk in een pakje boter, Mhikitryan moet momenteel zeker niet onderdoen voor hem. Het is wel een grotere naam die ze halen, maar of die daarom per se beter is weet ik niet... Dan moet je ook nog eens de aandacht gaan verdelen tussen Lukaku en Bale, momenteel ligt de focus toch op Lukaku die de doelpunten moet maken. Maar United mag hem zeker komen ophalen bij Real, ben hem ondertussen een beetje beu
 
kartal1
 
0
12 september 2017 om 18:14
Bale speelt mss niet van het niveau dat we van hem gewoon zijn als bij tottenham maar hij doet wel gewoon zijn werk, ik bedoel hij speelt toch meestal een dikke 7 en heeft ook wedstrijden gespeelt waar hij een 9 of zelf 10 waard was. Een vertrek zal bale mss wel goed doen, terug naar engeland waar hij zo goed was.
 
JappieeFEY010
 
6
12 september 2017 om 14:13
Ik ben het eens met Giggs dat United nog minimaal een speler van wereldklasse moet halrn voor het bereiken van de CL finale. Brn er alleen van overtuigd dat Bale niet die speler is. Hij presteerd daarvoor niet genoeg en is te vaak geblesseerd.
 
Reppi
 
1
12 september 2017 om 15:11
Kan je dat overzicht naar me sturen dan? Want dat vind ik wel heel moeilijk te geloven. Of is het weer zoeen rekenstelsel met min/wed/goals/ , schoten per wedstijd blabla? Laatste 3 seizoenen is bale goed voor 45 goals en Suarez goed voor 121 goals. Dit is club verband, Internationaal is Suarez heel lang geschorst geweest dus dat zou Bale beter kunnen doen(?)
 
Sammerens
 
2
12 september 2017 om 15:47
Hangover zegt in de wedstrijden die hij wel speelt. Daarmee bedoelt hij dat ze qua moyenne vergelijkbaar zijn. Dat Suarez zijn totalen veel hoger liggen mag duidelijk zijn, aangezien Bale constant geblesseerd is.
 
ForzaRCGenk1
 
9
12 september 2017 om 14:17
United heeft veel potentie, maar zijn voorlopig nog een klasse of 2 minder dan Real Madrid. Ook Juventus, Psg, City en Barça schat ik op dit moment hoger in. Hoe Real op 70% United zo kinderlijk wegspeelde.. Was pijnlijk om te zien voor de United fans!
 
 
6
12 september 2017 om 14:19
Als je Bale neerzet in een team waar hij de ster is, gaat hij gewoon weer fantastisch spelen. Dat zag je op het laatste EK bij Wales ook. Hij moet de vedette zijn, niet 2e viool achter iemand anders. Ik hoop echt vurig dat hij vertrekt bij Real. Het wordt tijd dat de topspelers uitgesmeerd worden over meer dan dezelfde vier clubs. Voor iedereen beter.
 
Bruijnie
 
2
12 september 2017 om 16:10
Speelde op dat EK niet vooral Ramsey en Allan heel goed?
 
Bon Jovi
 
0
12 september 2017 om 16:14
Bale ook.
 
koenwd
 
1
12 september 2017 om 14:43
Grappig, maar geen toegevoegde waarde aan het artikel. Overigens is hij in deze vorm ook nog geen garantie op een finale winst
 
fcalkis
 
3
12 september 2017 om 14:20
Al sinds zijn Transfer naar Madrid hoopte ik dat hij zsm terug naar engeland zou gaan. Dit is helaas nog steeds niet gebeurd, deze jongen is gebaat bij het engels voetbal waar power snelheid en een goed schot geweldige kwaliteiten zijn. Bij het spaanse voetbal wordt toch wat meer gevraagd en helemaal bij Madrid, meer technisch vermogen en vaak op 20 meter van de achterlijn je actie moeten maken. In mijn ogen heeft Bale deze kwaliteiten niet. Denk zelf nog steeds dat hij een constante top 5 speler van de wereld was geweest in se premier league. Helemaal bij United oplinks pfoe stel je dat is voor.... Off. Hoop dat Mourinho voorNamelijk voor Martial kiest op links dit seizoen. Rashford is een talent maar wilt alles alleen schiet van elke positie, denkt dat ie alle corners en vrije trappen moet nemen terwijl hij hier niet eens de trap voor heeft. Nee die mag weer fv met beide benen op de grond komen vind ik
 
Topvoetbal1999
 
1
12 september 2017 om 14:45
ik zou Bale per direct verkopen als er een bod komt van 90+ miljoen. Bale heeft maar 1 wapen waar hij zichzelf kan onderscheiden: rennen, heel hard rennen. Die snelheid zal alleen maar afnemen aangezien hij 28 is en daarom moet Real zorgen dat ze snel verlost zijn van deze, toch wel beperkte speler. Ik hoop dat Bale dit seizoen goed presteert waardoor clubs een mooie transfersom voor hem willen betalen, en dan kan Isco of Asensio zijn plaats overnemen.
 
RealMadrid_34
 
0
12 september 2017 om 15:25
Als hij net zo speelt als nu bij real dan zeker niet maar normaal gesproken is bale natuurlijk wel wereldtop het zou denk ik goed zijn voor hem om terug naar engeland te gaan.
 
MGMV
 
3
12 september 2017 om 15:41
Bale moet ook gewoon weer lekker naar Engeland gaan, waar hij veel meer ruimte krijgt om zijn snelheid optimaal te benutten en zijn kiezelharde schot (zoals bij Tottenham) weer lekker te gebruiken. Heeft bij Real natuurlijk absoluut zijn waarde gehad en periodes (erg) goed gespeeld, maar ze kunnen hem gewoon missen en past er uiteindelijk ook nét niet echt bij in mijn ogen.. En zeker de laatste tijd raakt hij geen knikker meer, helaas.
 
binny
 
0
12 september 2017 om 16:05
Wat een overgehypte speler. Begrijp me niet verkeerd, voetballen kan hij wel en hij is best imposant, maar hij is echt opgehemeld, speelt al 2 jaar lang als een natte krant, en dat in het beste elftal ter wereld. United gaat niet de CL winnen met hem.
 
Mourinho_4231
 
1
12 september 2017 om 16:51
Bale zou natuurlijk geweldig zijn, maar ik zie liever Griezmann alsnog komen volgende zomer. Heel goede speler wanneer je in de Premier League tegen zeer defensieve tegenstanders moet spelen en ook wanneer je moet counteren tegen teams als FC Barcelona of Real Madrid in de Champions League.
 
pwnhound
 
0
12 september 2017 om 19:47
Gareth Bale moet weer terug naar engeland. Was in topvorm bij totteham en is nu veel gespierder.