Avontuur in LaLiga lonkt voor Arek Milik
Donderdag, 29 april 2021 om 11:00

Thiago Silva heeft een uitstekende indruk achtergelaten in zijn eerste seizoen bij Chelsea. The Blues willen het aflopende contract van de centrumverdediger graag verlengen tot volgend jaar zomer. (Sky )

Koen Casteels heeft zich in de kijker gespeeld bij Tottenham Hotspur en Borussia Dortmund. De doelman van VfL Wolfsburg, die dit seizoen een sterke indruk maakt, beschikt over een doorlopend contract tot medio 2024. (Diverse Duitse media )

Atlético Madrid mengt zich na eerdere mislukte pogingen opnieuw in de strijd om Arek Milik. De centrumspits wordt momenteel door Olympique Marseille gehuurd van Napoli en mag voor 21 miljoen euro vertrekken. (AS)

Manchester United heeft zijn oog laten vallen op Dejan Kulusevski. Juventus heeft echter geen intentie om de Zweedse vleugelspeler, die nog voor vier extra seizoenen vastligt, te verkopen. (Il Bianco Nero)

Dusan Vlahovic heeft over interesse niet te klagen. De aanvaller van Fiorentina, die eerder al op de radar verscheen bij AC Milan, AS Roma, Borussia Dortmund, Tottenham Hotspur en West Ham United, kan ook naar RB Leipzig. (Diverse Duitse media)

Torino is bereid om Vanja Milinkovic-Savic transfervrij te laten vertrekken komende zomer. De doelman en jongere broer van Sergej Milinkovic-Savic geldt in Turijn als tweede doelman en mag uitzien naar een andere werkgever. (Transfermarketweb)

Meer nieuws
   
01:00
01:00
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
   
00:00
00:00
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
   
23:34
23:34
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
   
23:20
23:20
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
   
23:03
23:03
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (9)

 
Lierse1997
 
7
29 april 2021 om 11:19
Zou een mooie transfer zijn voor Casteels. Is toch al jaren na Neuer, en samen met Sommer en mogelijk Gulacsi, de beste doelman van de Bundesliga. Zeker beter dat Hitz en Bürki.
 
henny jr
 
0
29 april 2021 om 11:27
ik kijk niet zoveel buitenlands voetbal maar kan iemand mij vertellen of milik misschien een optie was geweest voor ajax als haller niet was gehaald?
 
olesmit
 
4
29 april 2021 om 12:32
Ik meen destijds gelezen te hebben dat er geïnformeerd was naar Milik, maar dat hij geen interesse had in een terugkeer.
 
protheus
 
0
29 april 2021 om 12:38
Dat is wel jammer want voetballend is die sowieso beter dan Haller en ook wel wendbaarder. Haller vond ik bij utrecht top toen leek die me toch iets atletischer dan nu het geval is.
 
Selassi 020
 
5
29 april 2021 om 12:37
had gekund maar met Napoli gaat geen enkele club graag om de tafel en gezien die knotsgekke (of briljant het is maar net hoe je het bekijkt) preses zou het hoe dan ook een lastige onderhandeling worden. Haller is in ieder geval wat mij betreft veel te snel afgeschreven door veel ajacieden dit seizoen, begon briljant heeft niet die schwung van de europa league mee gepakt terwijl hij hier toch kwam om europese wedstrijden te spelen en prijzen te pakken.. ik snap best dat het na dat nieuws allemaal wat minder ging, het blijft een mens tenslotte. Volgend seizoen gaan we denk ik pas echt genieten van Haller. Het is misschien niet een 'typische' ajax spits maar het bied meer mogelijkheden; ik zou wel graag nog een technische spits er bij zien, jammer dat danilo ver is terug gevallen want hij past beter in het profiel van een spits die Ajax zoekt
 
protheus
 
5
29 april 2021 om 12:41
Ik denk dat het te voorbarig is om te stellen dat het genieten word met haller. Zelf is die heel beperkt en veel creëert hij niet, het team moet dan in dienst van hem spelen maar heb je haller zien schieten? Lijkt gewoon dat zijn motoriek er niet voor gemaakt is. Dat neemt niet weg dat dienhet aardig heeft gedaan maar hij is geen spits die je bij een suptop in europa in de basis verwacht. Bij westham waren ze al super blij dat ze er nog 20 miljoen voor kregen want voor hen was het ook een miskoop van jewelste.
 
 
1
29 april 2021 om 14:14
Vlahovic naar Leipzig zal wel een topaankoop zijn, maar mij lijkt Daka goedkoper. Ben benieuwd naar wie Vlahovic zal gaan, genoeg interesse.
 
Zermatt_Person
 
0
29 april 2021 om 16:17
City kan een opvolger voor Aguero goed gebruiken. Hopelijk pikt City hem op. Denk je dat hij goed genoeg is voor City?
 
 
0
29 april 2021 om 16:36
Ik kijk niet veel naar de serie A, maar ik denk dat hij eerst nog een seizoen goed moet draaien voor ik hem direct zou kopen. Vorig seizoen wist ie er slechts 6 te maken in 30 wedstrijden, waarvan 13 in de basis. Anders wordt het een gevalletje Jesus.