'Barcelona weigert bod van 50 miljoen uit de Premier League'
Dinsdag, 4 augustus 2020 om 13:20

Barcelona heeft een bod van vijftig miljoen euro van Leicester City op Francisco Trincão geweigerd, zo claimt Fabrizio Romano dinsdag. De doorgaans goed ingevoerde journalist van onder meer The Guardian geeft aan dat the Foxes de aanvaller wilden huren met een verplichte optie tot koop van in totaal vijftig miljoen. De clubs zijn nog wel in onderhandeling over een transfer.

Het bericht van Romano komt niet uit de lucht vallen, aangezien het Spaanse Sport reeds melding maakte van een bod op Trincão van een Premier League-club. De krant repte echter over een transfersom van zestig miljoen, terwijl Romano een bod van vijftig miljoen heeft meegekregen. Wolverhampton Wanderers zou overigens ook in de markt zijn voor de vleugelspeler, terwijl er toch geen concrete interesse zou zijn van het eerder genoemde Atalanta.

Frenkie, Messi en Dembélé zijn weer begonnen aan training bij Barcelona

Romano benadrukt dat veel clubs azen op de twintigjarige vleugelspeler, waardoor een akkoord mogelijk lang op zich laat wachten. Barcelona betaalde in januari circa 31 miljoen euro om de aanvaller deze zomer over te nemen van SC Braga, maar de kans is dus groot dat de grootmacht meteen weer (tijdelijk) afscheid neemt van de Portugees. Trincão, die tot medio 2025 heeft getekend in het Camp Nou, heeft bij Barcelona een ontsnappingsclausule van vijfhonderd miljoen euro.

Barcelona is ondertussen bezig om Martin Braithwaite aan een nieuwe club te helpen. De spits, die in januari overkwam van Leganés, is volgens Mundo Deportivo op weg naar West Ham United. De Premier League-club zou bereid zijn twintig miljoen euro te betalen voor de 29-jarige Deen, die de technische staf en de leiding van Barcelona niet heeft weten te overtuigen het afgelopen halfjaar.

Meer nieuws
   
01:00
01:00
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
5
   
00:00
00:00
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
   
23:34
23:34
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
   
23:20
23:20
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
   
23:03
23:03
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (35)

 
CarlitosTevez9
 
22
4 augustus 2020 om 13:22
Zijn er mensen die die Trincao hebben gevolgd? En zo ja, kunnen die mij uitleggen wat voor type speler het is? Met welke speler kan je hem vergelijken? En is hij nou echt zo goed als ze zeggen?
 
BRUHHHHHH
 
11
4 augustus 2020 om 16:04
Trincao is een 20jarige linksbenige rechtsbuiten. Hij heeft een oogje voor de goal en heeft een goed afstandschot. Trincao lijkt een beetje qua spel op messi, hij wil graag net als messi naar binnen om op de 10 positie het spel te verdelen. Trincao heeft dit seizoen (volgens whoscored) in de liga nos en de europa leugue 33 wedstrijden gespeeld en 9 goals gescored en 8 assists gegeven. Trincao heeft ook 2 keer speler van de maand gewonnen, namelijk in januari en februari. Na zijn aankoop is hij eigenlijk steeds beter gaan spelen.
 
El_Guaje7
 
36
4 augustus 2020 om 13:25
Barcelona heeft een talentvolle lichting aankomen, waarvan Trincao, Puig, Fati en Pedri het meest talentvol zijn. Dan heb je ook nog Aurajo bijvoorbeeld en natuurlijk Ilaix Moriba. Trincao is in Portugal volgens mij in januari en februari speler van de maand geworden. Hele mooie functionele techniek en een geweldig linkerbeen. Hij zegt zelf een rechteraanvaller te zijn maar ik zie in de toekomst een plek voor hem op een van de twee posities centraal op het middenveld. De toekomst ziet er rooskleurig uit qua talent maar ze moeten wel genoeg spelen. Ook een trainer aanstellen die talent durft op te stellen geen Valverde nummer 2.
 
StanBarca
 
22
4 augustus 2020 om 13:29
Vergeet alena niet is ook enorm talent vol
 
DeArrascaneta
 
8
4 augustus 2020 om 13:59
Als cm zou wel interessant zijn zeg. Zou niet gek zijn ook als je denkt aan de bezetting op de zijkant. Echter heb je als middenvelders momenteel Frenkie en Puig voor in de toekomst. die moraiba is ook een wat meer verdedigende middenvelder geloof ik. Wellicht is het een optie als 10. Over die pedri, heerlijke speler is dat zeg. Persoonlijk nu al meer fan van dan een type als ansu fati
 
Joga_Bonito10
 
13
4 augustus 2020 om 15:45
Met alle respect maar Pedri komt helemaal niet uit La Masia.
 
DeArrascaneta
 
0
5 augustus 2020 om 13:31
Heb je gelijk in, had alleen ergens gelezen dat hij al lange tijd gevolgd werd door Barça, maar dat zal wel voor meer spelers gelden in Spanje. Reactie is aangepast.
 
Almogaver
 
11
4 augustus 2020 om 14:00
Pedri is zeventien en komt net kijken, heeft nog nooit op dit niveau gespeeld. Fati heeft teveel minuten gemaakt en wordt op deze manier helemaal opgebrand. Uit dit rijtje zou ik tot nu toe hooguit Puig noemen, omdat ie niet bezwijkt onder de druk en een bak aan talent heeft. Trincao heeft ook veel talent, maar zou zomaar de volgende Simao kunnen worden.
 
DeArrascaneta
 
3
4 augustus 2020 om 14:07
Pedri staat al jaren ontzettend hoog aangeschreven bij Barça en heeft bovendien dit hele jaar goed gepresteerd in de segunda, wat echt geen kinderachtige competitie is. Zeg niet dat hij er volgend jaar of het jaar erna al staat, maar voor daarna kan het echt wel een hele interessante speler zijn.
 
El_Guaje7
 
3
4 augustus 2020 om 14:09
Pedri heeft in de Segunda de meeste kansen gecreëerd en de meest succesvolle dribbels voltooid, voor een 17 jarige is dat zeer indrukwekkend. Het is natuurlijk de Segunda en kijken hoe hij het in de Primera gaat doen. Maar voor een 17 jarige ziet er zeer goed uit. Puig hebben we allemaal gezien wat hij kan, Fati ook al ben ik het met je eens dat we hem dit seizoen hebben opgebrand. Trincao moeten we idd afwachten, wellicht is verhuren het beste voor hem.
 
real8madrid
 
2
4 augustus 2020 om 15:50
Ik ben het helemaal eens met je. Alleen zegt Guaje ook niet dat het allemaal supertalenten zijn die binnen dit en 2 jaar allemaal in de basis staan bij Barca. Enkel dat er een talentvolle lichting aankomt en daar heeft hij natuurlijk gelijk in
 
real8madrid
 
2
4 augustus 2020 om 15:55
zou hem wel uitlenen aan wederom een tweedeklasser en vervolgens een middenmotor in La Liga. Beetje een route als Asensio afleggen.
 
BRUHHHHHH
 
5
4 augustus 2020 om 16:05
Je vergeet de goat ludovit reis.
 
FCB_Catalunya
 
6
4 augustus 2020 om 13:26
Ik denk niet dat we het moeten willen om Trincao als handelswaar te gebruiken en hem gelijk weer door te verkopen. De spoeling voorin is wel behoorlijk dun, zeker omdat het erop lijkt dat Coutinho ook nog verkocht gaat worden. Ik zie alleen iets in een verhuurperiode, zodat hij het jaar erna kan instromen in de basis, al denk ik dus wel dat hij genoeg kansen gaat krijgen als hij gewoon bij Barca blijft.
 
Lierse1997
 
5
4 augustus 2020 om 13:32
Zou inderdaad een domme beslissing zijn want hij heeft overduidelijk veel talent en op termijn zal Messi toch ook vervangen moeten worden.
 
FCB_Catalunya
 
0
4 augustus 2020 om 19:01
Inderdaad. Trincao is best wel een redelijk groot talent, ik zou hem graag de kans zien krijgen en zien waar het schip strand. Er is neem ik aan toch niet voor niets zo’n bedrag voor hem neergeteld.
 
El_Guaje7
 
1
4 augustus 2020 om 13:43
Ze gaan hem niet verkopen, wellicht alleen verhuren. Ik denk dat de Ødegaard route bijvoorbeeld mooi voor hem zou kunnen zijn. 2 jaar lekker veel spelen en vervolgens als een grote speler terug komen. Dan verhuur ik hem wel liever aan een Spaanse club.
 
real8madrid
 
2
4 augustus 2020 om 15:53
Ik zou het net slim vinden. Tuurlijk Trincao is een groot talent maar het is nog altijd afwachten of hij 3zich kan aanpassen aan la Liga, kan settelen in Spanje, ooit het juiste niveau haalt, niet teveel blessures oploopt etc etc. Nu kan je je investering gewoon een jaar na datum al verdubbelen zonder al die risicos te nemen. Met een beetje goede scouting kan je zometeen dan 2 trincaos kopen en zijn de risicos nog maar half zo groot. Want laten we wel zijn, Trincao is een groot talent maar niet uit die categorie waarvan er niet nog 20 onontdekte spelers rondlopen op de Europese en Zuid-Amerikaanse velden.
 
BellaPartita
 
9
4 augustus 2020 om 13:29
Blijft toch ziek dat zulke spelers al 50 miljoen 'waard' zijn. Net als Vinicius Jr en Rodrygo. En wij maar in de polonaise lopen als De ligt en De jong verkocht zijn voor 'mega bedrage'
 
Japie_Krekel
 
14
4 augustus 2020 om 13:46
Brazilianen zij over het algemeen meer waard omdat ze veel vaker zijn geslaagd in de Europese top als Nederlandse spelers afgelopen decennia. dat het veel geld is ben ik wel met je eens maar iedereen is bang om de nieuwe Neymar of Ronaldinho mis te lopen dus wordt er in een vroegtijdig stadium al enorm veel geld geboden op die Braziliaanse talenten
 
McMulenga
 
2
4 augustus 2020 om 14:46
Ja absurd eigenlijk. Wat ik nog zieker vind is dat Barca hem eind januari voor 30 miljoen koopt en hem 6 maanden, 6 doelpunten en amper 20 wedstrijden bij Braga later alweer voor 50 miljoen zou kunnen verkopen.
 
BRUHHHHHH
 
0
4 augustus 2020 om 16:07
Tegenwoordig betaal je steeds meer voor potentie en minder voor prestaties.
 
Glossiandzozo
 
0
4 augustus 2020 om 16:26
Maar Vinicius Jr is wat mij betreft wel 50 miljoen waard. Het is een absolute wereldspeler in potentie. En wat hij nu al heeft laten zien, vooral de afgelopen wedstrijden is om van te watertanden. Trincao zou ik gelijk verkopen voor 50 miljoen. Ik vind Trincao niet bijzonder. Haal dan liever die kleine turkse Messi Omur Abdulkadir.
 
MamiDemirci
 
0
4 augustus 2020 om 16:38
@Glossiandzozo: Vini moet wel echt wat effectiever worden nog steeds. Er zit voortgang in maar hij zit nog steeds niet op het niveau wat ze nastreven bij Real. Wel eens dat er een potentiële wereldspeler in schuilt. Abdülkadir Ömür zou een goede aankoop kunnen zijn voor Wolves. Joao Moutinho wordt ook al een dagje ouder, dan zou hij het goed kunnen overnemen op den duur. Ook Ömür moet echter nog wel stappen maken om een transfer af te dwingen. Is helaas nog te wisselvallig.
 
DeArrascaneta
 
6
4 augustus 2020 om 14:04
Zal geen verassing zijn als die sowieso nog een paar Portugezen erbij halen komende tijd. Portugees voetbal is het op dit moment en wolves bewijst dat hun beleid met veel Portugese spelers erbij werkt.
 
arturotorres
 
1
4 augustus 2020 om 16:16
Vergeet je raul jimenez niet in de aanval hij is geen portugees maar wel wolves' best speler
 
Glossiandzozo
 
1
4 augustus 2020 om 16:28
Hij zou dan liever Renato Sanches moeten halen. Is helemaal weer tot bloei gekomen bij Lille. Renato Sanches naast Neves, kun je nog jaren lang plezier aan beleven.
 
MamiDemirci
 
1
4 augustus 2020 om 16:34
Haha klein Lissabon daarzo ??. Wolves kan helaas niet voldoen aan zijn prijskaart. Bovendien ziet Barca wel degelijk toekomst in deze jongen volgens mij. Maar zou wel grappig zijn ja.