Bruno Fernandes beslist belangrijke wedstrijd met schitterende countergoal
Dinsdag, 30 juni 2020 om 23:07

Manchester United heeft dinsdagavond geen steek laten vallen in de strijd om Europees voetbal. De nummer vijf van de Premier League zegevierde met 0-3 over Brighton & Hove Albion; Mason Greenwood opende de score en Bruno Fernandes nam de overige twee doepunten voor zijn rekening. Met name met de laatste treffer, een perfect uitgevoerde counter, maakte Manchester United indruk. De club heeft nu een achterstand van twee punten op Chelsea, al gaat de nummer vier van de Premier League woensdag nog op bezoek bij West Ham United.

Manchester United zette woensdag een belangrijke stap richting Europees voetbal en mogelijkerwijs nog een Champions League-ticket, door met 3-0 te winnen van Sheffield United. Ole Gunnar Solskjaer koos voor exact dezelfde elf spelers als in het vorige competitieduel, terwijl bij Brighton weer plek was voor Davy Pröpper op het middenveld; vorige week begon hij in de uitwedstrijd tegen Leicester City (0-0) voor het eerst dit kalenderjaar op de bank. Manchester United kende een goede start in het American Express Community Stadium. In de twaalfde minuut belandde een afstandsschot van Fernandes op de paal; kort daarna was het raak via Greenwood.

De achttienjarige aanvaller werd aan de rechterflank bediend door Aaron Wan-Bissaka, bestormde het strafschopgebied, kapte naar binnen en schoot verrassend in de korte hoek. Het was voor de jongeling zijn dertiende officiële doelpunt voor Manchester United, één meer dan Marcus Rashford er maakte voor zijn negentiende. Na een klein halfuur verdubbelden de bezoekers de marge. Net als bij zijn schot op de paal werd Bruno Fernandes bereikt door Paul Pogba. Ditmaal zag hij aan de rand van het strafschopgebied de ruimte voor een schot, dat van richting werd veranderd door verdediger Alexis Mac Allister en doelman Mathew Ryan kansloos liet.

In de tweede helft trok Manchester United de wedstrijd naar zich toe. The Red Devils maakten indruk met een vloeiende en razendsnelle counter die vanaf het eigen strafschopgebied werd ingezet. Bij het uitverdedigen kopte Harry Maguire de bal naar Nemanja Matic, die het leer uit de draai ineens uit de lucht nam en aan de linkerflank Greenwood. Die stormde af op het vijandelijke zestienmetergebied en bediende Fernandes bij de tweede paal; de Portugees rondde verdienstelijk af. Vervolgens liet Brighton zich zeker niet onbetuigd. Er kwam een groot aantal schietkansen voor de thuisploeg, maar de pogingen belandden naast of tegen de vuisten van David de Gea; in minuut 69 strekte hij zich voor een fraaie redding op een poging van Aaron Connolly. De gewenste eretreffer bleef zodoende uit.

Meer nieuws
   
08:34
08:34
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
1
   
08:00
08:00
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
33
   
07:36
07:36
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
12
   
06:41
06:41
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
43
   
06:30
06:30
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
20
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (63)

 
ManUuu
 
13
30 juni 2020 om 23:29
Bruno en Matic vandaag heer en meester, Greenwood laat ook zien dat hij liever heeft dat Sancho niet gehaald wordt :P Rashford en Martial vandaag onzichtbaar, daardoor ben ik des te blijer met de 3-0, wanneer zij hun dag niet hebben, wordt het opgepakt door de rest. Zoals hieronder al besproken, geweldige reeks van United momenteel, natuurlijk kijk ik met een donkerrode bril maar ik zie United volgend seizoen met Sancho en evt nog een andere breedte optie echt wel vlammen!
 
payleep
 
3
1 juli 2020 om 03:57
The Red Devils maakten indruk met een vloeiende en razendsnelle counter die vanaf het eigen strafschopgebied werd ingezet. Bij het uitverdedigen kopte Harry Maguire de bal naar Nemanja Vidic, die het leer uit de draai ineens uit de lucht nam en aan de linkerflank Greenwood. Nemanja Vidic? Lol
 
SocioFan1
 
28
30 juni 2020 om 23:10
Heeft Man U dan eindelijk toch weer eens een lekkere aankoop gedaan. Heerlijke speler, top middenvelder met loopvermogen en inzicht en scoort makkelijk. Ziet er goed uit.
 
jbarca11
 
25
30 juni 2020 om 23:11
Wat een aankoop, k was al fan van hem bij Sporting maar hij samen met pogba is een lekkere duo! Kan een toppertje worden bij united
 
roffarulez
 
45
30 juni 2020 om 23:15
United gaat gewoon lekker door met hun ongeslagen reeks. 15 wedstrijden op een rij ongeslagen nu met 38 goals voor en maar 5 tegen is zeer indrukwekkend. Volgens mij beginnen ze aardig nerveus te worden daar in Leicester. Afgezien van de overduidelijke invloed van Bruno wil ik graag Greenwood belichten. Hij zit dit seizoen al op 20 goals en assists in alle competities en doet dit als 18 jarige. Hij wordt zeker een grote in de nabije toekomst en doet me zoveel denken aan Van Persie. Zijn goal vandaag gaan we zeker vaker zien en is nu al zijn handelsmerk. Killerafmaker en tweebenig
 
Dante
 
8
30 juni 2020 om 23:17
Oh ik dacht 4 tegen, maar evengoed bizarre cijfers! En idd Greenwood
 
Vegitosan
 
13
30 juni 2020 om 23:58
Ik was een van de mensen die geen vertrouwen had in Man U de komende jaren.maar sinds de komst van Bruno is Man U echt 180 graden gedraaid.ook staat er een talentvol elftal op de voet waarmee je aan de toekomst kan bouwen.alleen nog 1 a 2 goeie cv's en een cvm en het elftal is compleet en kan evt over een jaar of 2/3 weer meedoen om de titel.in de breedte kan het wel wat beter , maar ik zie weer een mooie toekomst tegemoet voor Man U als dit zo doorgaat.
 
AjaxCunian
 
6
1 juli 2020 om 00:02
1 CV, dan heb je Lindelof, Bailly, Tuanzebe, Mengi als backups. Een CVM moet wel een bijzondere zijn, Matic speelt echt geweldig. Dat wordt knap lastig nog, en ik zou Sancho zeggen, maar wellicht dat Greenwood de plek van Martial/Rashford inneemt, hij laat het steeds meer en meer zien over de 90 minuten.
 
Dante
 
3
1 juli 2020 om 10:12
Ja als Matic zo blijft spelen is het idd niet nodig. Maar blijft hij zo spelen? Dat is een grote vraag. Heeft imo de laatste 3 jaar meer slecht dan goed gespeeld. En Mctominay heeft onder Ole ook erg goede wedstrijden gespeeld, maar weet niet of hij pure cvm achter Bruno en Pogba kan zijn. Samen met Fred en dan 1 van de 2 ervoor werkt wel, maar dat is natuurlijk niet de oplossing.
 
AjaxCunian
 
0
1 juli 2020 om 22:40
Ik ga er vanuit dat hij zo blijft spelen, moet goed gerouleerd worden en niet elke wedstrijd spelen. Ole heeft dat prima gemanaged. Maar er moet echt wel gekeken gaan worden naar zijn vervanger. Geen nieuwe Schneiderlin.
 
real8madrid
 
13
1 juli 2020 om 00:21
Wat een heerlijk talent die Greenwood inderdaad. En ook nog eens zo efficient. Greenwood en Brandon Williams bij United, Saka bij Arsenal, Gomez bij Liverpool en 17 spelers bij Chelsea... Wat breekt er weer wat Engels talent door dit jaar zeg. Leuk om te zien. En ondertussen zit Foden maar te verpieteren op de bank bij City. Die zal ondertussen toch ook wel spijt hebben dat ie daar speelt (of naja niet dus) lijkt me
 
AjaxCunian
 
6
1 juli 2020 om 00:24
Foden is wellicht de beste van allemaal, maar lijkt het wel prima te vinden zo. Speelt denk ik in de basis bij Arsenal/spurs en momenteel zelfs Chelsea. Die zou in de Bundesliga ook schitteren bij een Dortmund of Leverkusen.
 
real8madrid
 
8
1 juli 2020 om 00:39
Ik denk inderdaad dat Foden en Sancho de beste spelers van hun generatie zijn. Sancho maakt 3 jaar geleden de beslissing om te vertrekken en is sindsdien international met reeds 11 caps, met 4500 minuten in de Buli sindsdien niet meer weg te denken uit de basisopstelling van Bvb, uitgegroeid tot een van de beste aanvallers ter wereld en gewild door heel Europa. Ondertussen heeft Foden in dezelfde periode met 800 minuten nog niet eens 10 procent van de speeltijd in de premier league gespeeld. Wat zou het jammer zijn als Pep 'gebruikt zoveel talenten' Guardiola het grootste Engelse talent van deze generatie verpest. Want met jongens als Foden, Greenwood, Sancho, Saka, Rashford, Mount etc kun je echt een heerlijk team maken zeg
 
AjaxCunian
 
4
1 juli 2020 om 00:57
Dan heb je de iets oudere Henderson, Trent, Wan Bissaka, Gomez, Maddison, Grealish en Hudson Odoi - Abraham nog, het is werkelijk bizar. Volledig met je eens, vind het enorm zonde voor zo een groot talent als Foden.
 
real8madrid
 
10
1 juli 2020 om 01:14
bij liverpool heb je met taa en gomez toch 2 jongens onder 23 die een vaste waarde zijn. Robertson is ook nog onder 25 als ik het goed heb. Bij City niemand volgens mij. Talenten in passen voor het inpassen is onzinnig, maar talenten als Foden en TAA die je eens in een generatie ziet moet je gewoon laten spelen. Is hij goed genoeg om basisspeler te zijn bij dit geweldige City? Allicht niet. Maar 800 minuten in 3 jaar prem voetbal is gewoon zielig. Dat is een verkrachting van de Engelse toekomst. Fati is jonger en heeft dit seizoen alleen al meer minuten in La Liga. Valverde is dezelfde speeltijd en zit op 1600 minuten in La Liga. Barca, Madrid... Ook niet de minste clubs toch? Die coaches zitten daar ook om prijzen te pakken hoor. City heeft de voorbije 2 jaar maar liefst 18x met 3 of meer doelpunten verschil gewonnen in de prem. Waaronder 5 of 6-0 uitschieters tegen degradanten. Mij maak je niet wijs dat je die wedstrijden niet wint met een keertje Foden op te stellen.
 
Dante
 
10
30 juni 2020 om 23:15
Heerlijke wedstrijd. Brighton is een goede ploeg en in vorm, en toch zo probleemloos winnen en belangrijke spelers vroeg wisselen. Had ik vooraf niet verwacht. Eigenlijk vond ik alleen Rashford niet lekker spelen.
 
LevUnited
 
19
30 juni 2020 om 23:16
United is coming! Met nog 2 a 3 gerichte aankopen zie ik ze volgend seizoen zeker weer aanhaken. Het middenveld met Bruno, Pogba en Matic is zo in balans. En Greenwood wat een talent.. Het team is jong, fris en lijkt sinds de terugkeer van Rashford en Pogba en de transfer van Bruno echt het vertrouwen terug te hebben gekregen. Ik zie ze ook zeker CL halen volgend seizoen.
 
AjaxCunian
 
10
30 juni 2020 om 23:16
Eerste 30 minuten gemist, maar daarna toch een best goed United gezien. Brighton gaf genoeg weerstand, echt een goede ploeg hoor. Bruno en Pogba is een heerlijk duo, zoals werkelijk iedereen kon voorspellen. Maar Greenwood, wat een stappen maakt hij. In terugverdedigen, fysieke sterk, balvast, en verder beschikt hij over zoveel techniek, gogme. Wanneer hij nog aggresiever en assertiever wordt, is dit werkelijk een van de grootste aanvallende talenten in het voetbal meen ik. En dat zo uit de jeugdacademie. Daarna weer lekker gewisseld, aanstaande zaterdag thuis tegen Bournemouth hopelijk weer 3 punten bijschrijven.
 
Zermatt_Person
 
2
1 juli 2020 om 14:10
Een voorhoede bestaan uit: Rashford, Greenwood en Sancho zou wel lekker zijn bij Man Utd. Dan een middenveld met Pogba, Matic en Bruno en een verdediging met Shaw, Maguire, Upamecano en AWB en ze doen mee om de titel.
 
AjaxCunian
 
1
1 juli 2020 om 22:41
Greenwood in de spits is nog even aftasten, heeft het daar tot dusver niet echt geweldig gedaan. Dat is een goed elftal hoor, maar we onderschatten hoe geweldig City en Liverpool zijn, die hebben nog betere elftallen en een werkende manier van spelen al vind ik City dit seizoen iets minder.
 
Gooner4
 
4
30 juni 2020 om 23:19
Gek hoe een ploeg van matig presteren ineens zo goed kan presteren. United heeft veel jonge jongens die nog best wisselvallig zijn. Als het echter gaat lopen en ze krijgen dat wisselvallige eruit, dan zijn het toppers. Ook mooi hoe Matic zo goed speelt, uit het niet eigenlijk. Voor Ppgba geldt eigk hetzelfde, als kan die het natuurlijk niet verleerd zijn. En tja, Bruno Fernandes is een top aankoop. Speelt weergaloos en dat direct in zijn eerste seizoen bij een ploeg waar echt niet goed liep. United werd voor mij (en velen anderen) elk jaar minder. Deze ploeg gaat echter weer harten veroveren denk ik. In de breedte nog te zwak en achterin niet top, maar met een van Dijk aankoop los je dat ook snel op haha. En gGreenwood.. pff
 
AjaxCunian
 
11
30 juni 2020 om 23:31
Nou ja, toen Pogba geblesseerd raakte speelde je met Lingard/Pereira/Mata en McTominay/Fred, dat is gewoon een erg ander middenveld dan Matic - Pogba - Bruno. Vond dat United niet slecht speelde doen maar het ontbreekt je dan wel sterk aan creativiteit, ook werd James iets te veel gebruikt. Van Dijk aankoop gaat hem helaas niet worden en ik denk dat de breedte eigenlijk niet zo erg is. Missen met name een goede vleugelspeler vanaf de bank, en wellicht een creatieve middenvelder. Die rol vervullen James/Lingard/Mata/Pereira nu.
 
Gooner4
 
1
30 juni 2020 om 23:48
Het middenveld van nu is top, maar daarachter is het op Fred na niet veel soeps. Je moet wat hebben als Bruno of Pogba uitvallen. Lingard en Mata laten gaat bv en daar iets nieuws voor halen. Zoals je al zegt, eem creatieve speler zoals Bruno Fernandes. Verder denk ik dat een top cv echt wel veel kan doen. Als het zo draait lijkt het alsof er nog maar 2 a 3 juiste spelers nodig zijn om volgend jaar weer eens naar boven te kijken.
 
AjaxCunian
 
5
1 juli 2020 om 00:04
Creatieve middenvelder vanaf de bank he Hangover96, verder ben ik het eens met je Gooner4 maar vind Scott wel een prima selectiespeler persoonlijk.
 
Gooner4
 
0
1 juli 2020 om 08:45
Ja, maar beide spelen normaal. Je moet dus nog een 3e hebben eigenlijk. Een type Bruno, een creatieve verbindingsspeler.
 
Gooner4
 
0
1 juli 2020 om 08:46
Scott kan idd, maar is niet echt eem vervanger van iemand
 
AjaxCunian
 
0
1 juli 2020 om 22:42
Je gaat ze niet alle drie 1 voor 1 vervangen, je kan prima met Scott, Fred en een creatieve verbindingsspeler spelen. Dat hoorde Pereira te zijn, heel vergelijkbaar met Bruno qua type maar mist het niveau. Bruno is de speler die ik dacht dat hij zou worden, heb geen idee wie United wel kan halen daarvoor.
 
Gooner4
 
0
30 juni 2020 om 23:19
Gek hoe een ploeg van matig presteren ineens zo goed kan presteren. United heeft veel jonge jongens die nog best wisselvallig zijn. Als het echter gaat lopen en ze krijgen dat wisselvallige eruit, dan zijn het toppers. Ook mooi hoe Matic zo goed speelt, uit het niet eigenlijk. Voor Ppgba geldt eigk hetzelfde, als kan die het natuurlijk niet verleerd zijn. En tja, Bruno Fernandes is een top aankoop. Speelt weergaloos en dat direct in zijn eerste seizoen bij een ploeg waar echt niet goed liep. United werd voor mij (en velen anderen) elk jaar minder. Deze ploeg gaat echter weer harten veroveren denk ik. In de breedte nog te zwak en achterin niet top, maar met een van Dijk aankoop los je dat ook snel op haha. En gGreenwood.. pff
 
Dante
 
156
30 juni 2020 om 23:20
Ok Samcro het is tijd. Een paar maanden geleden vertelde je me dat Bruno een miskoop zou zijn (mark my words) en United de naam banter-club over ging nemen van Arsenal, omdat Arteta het lek boven had. En je zei dat je mans genoeg zou zijn om het toe te komen geven als je er naast zat. Sindsdien heb ik je volgens mij nooit meer op een United topic gezien, waar je voorheen stamgast was. Kom op jongen kom onder die steen vandaan! Bruno is een beest!
 
ManUuu
 
38
30 juni 2020 om 23:38
Haha exposed! Vergeet El Fenomeno niet, die zal straks hier nog wel zijn gal komen spuwen over dat Martial tekort komt. Het doet ons United fans niks, wij zien de trein doordenderen. GGMU
 
Dante
 
4
1 juli 2020 om 10:43
@manuuu Nee die zie je pas weer als ze een slechte wedstrijd spelen of Maguire een blunder maakt
 
J.Vertongen
 
22
30 juni 2020 om 23:45
Haha die Samcro neem ik ook allang niet meer serieus joh. Probeert constant de aartsrivaal van zijn clubje belachelijk te maken en te kleineren. Als je dan wat terug zegt heeft hij een horde Arsenal fanboys achter zich die hem verdedigen. On: Jammer dat Bruno niet naar Spurs is gegaan. Het ging tussen hem en Lo Celso. Laatstgenoemde is trouwens ook een geweldenaar aan de bal.
 
AjaxCunian
 
18
30 juni 2020 om 23:50
Denk dat Lo Celso beter kan dribbelen en nog balvaster is, maar bij lange na niet de trap, scorend vermogen en dreiging van Bruno. Het is maar wat je nodig hebt.
 
Dante
 
5
1 juli 2020 om 10:45
Nou iig niet als je liever je tong afbijt dan je fout toegeeft. Wat hij nu dus aan het doen is, want hij leest dit allemaal
 
Mendieta06
 
11
30 juni 2020 om 23:25
Moet wel oppassen met een bericht over frenkie. Echter blijft het wel een fascinerende vergelijking ( Fernandes en frenkie). Waar de één meer als opvulling wordt gebruikt, is de ander op weg naar een wereldwijd sensatie te worden. Blijf het jammer vinden dat iedereen zo gefascineerd is van Madrid en Barcelona. Frenkie bij united zou een 2e Beckham kunnen worden.
 
AjaxCunian
 
13
30 juni 2020 om 23:33
Denk niet dat Frenkie de passing range en trap van Beckham heeft maar zou denk ik zeker een succes zijn bij United en het spel erg helpen. Denk wel dat Bruno nog iets beter past want we misten veel creativiteit. Frenkie is voor elke team wel bruikbaar overigens denk ik.
 
JvL-United
 
7
30 juni 2020 om 23:34
Beckham zijn status bedoel je dan denk ik? Ik denk dat de Jong, Pogba en Fernandes een heerlijk middenveld was geweest (al zou ik in sommige wedstrijden het niet altijd aandurven) en baal ook dat ie voor Barça koos. Vooral nu we zijn rol zien bij barcalona.
 
Mendieta06
 
5
30 juni 2020 om 23:40
@ajax en JVL uiteraard heb ik het over de status van Beckham. Misschien kennen jullie de wedstrijd van Nederland tegen Engeland nog wel herinneren. Frenkie bij united zou in mijn optiek een net zo groot impact hebben als Bruno. Voornamelijk in het van achteruit opbouwen, op balbezit spelen, man meer creëren op verschillende plekken in het veld etc.
 
AjaxCunian
 
4
30 juni 2020 om 23:51
Dat ben ik wel met je eens, ik denk dat daar nog wel de tests komen, tegen Liverpool en City. Zie United dan nog afgetroefd worden. Wellicht zelfs tegen Chelsea.
 
Mendieta06
 
1
1 juli 2020 om 00:12
Ben wel benieuwd naar de FA cup. Kijken hoe ver united is gegroeid.
 
AjaxCunian
 
3
1 juli 2020 om 00:25
Zeker, ben er best nerveus over. Spelen tegen Chelsea is nooit leuk overigens, ookal heeft United dit seizoen 3 keer gewonnen.
 
Mendieta06
 
3
30 juni 2020 om 23:59
@hangover96, ik heb het over de impact en status die hij zou hebben bij united. Fernandes bij Barcelona zou ook dit niet kunnen laten zien als wat hij nu doet. Veel spelers zijn gefascineerd door barca en real, terwijl ze bij een andere club juist een team rond hun wordt gebouwd. Klopp gaf het ook aan over Coutinho. Bij Liverpool is hij de man en bij Barcelona speel je in dienst van Messi.
 
Mendieta06
 
1
1 juli 2020 om 00:46
Ben ik niet met je eens. Ten hag ging juist met twee controlerende middenvelders spelen, dit zorgde ervoor dat frenkie nog meer kon excelleren. Daarnaast had Frenkie in zo goed als alle wedstrijden de meeste balcontacten en was hij ook de spelers met de meeste ballen vooruit. Bij barcelona wordt frenkie op een verkeerde positie gespeeld en indien hij wel op zijn positie speelt, wordt hij overgeslagen in de opbouw. Nee het is zeker niet de frenkie van ajax. fernandes zou hetzelfde krijgen, je ziet dat bij united hij wordt gezocht in de as. Bij barcelona staat daar ene messi en dus gaat de bal vaker naar hem. Mijn inziens, heb je ook niet echt het punt begrepen wat klopp maakte over Coutinho. Voetballers moeten in een systeem en omgeving spelen waarin ze kunnen excelleren. Alle ballen op messi is niet zo een systeem.
 
Japie_Krekel
 
2
1 juli 2020 om 01:11
totaal verschillende spelers ook. Frenkie is een controleur en Fernandes een creatieve spelverdeler. ik denk wel dat dit Barca op dit moment meer had gehad aan creativiteit dan aan nog meer controle op hun middenveld dus Fernandes was idd misschien een handigere aankoop geweest als Frenkie. neemt niet weg dat ik Frenkie ook een geweldige speler vind, mits hij goed gebruikt wordt en dat is niet het geval dus ik vind wel dat hij een verkeerde clubkeuze heeft gemaakt. 1 of 2 jaar lang straks misbruikt worden op een verkeerde positie is niet goed voor je ontwikkeling als jonge speler imo
 
Fryske_Gunner
 
10
30 juni 2020 om 23:51
Ik als Arsenal supporter zie het positief in voo United. Die Greenwood is een talentje hoor!
 
BaksteenFCT
 
3
1 juli 2020 om 01:02
United is zo toch lekker bezig hoor! Moeten dit natuurlijk wel volhouden en ook volgend seizoen presteren, maar het zal mij niet verbazen als we United weer terug gaan zien in de absolute top. Team is helemaal niet verkeerd met zowel ervaren krachten als jong talent. Het is alleen gebleken dat Fernandes het missende stukje was om deze United puzzel te voltooien. Jammer dat m’n Arsenal dit niet voor mekaar kan krijgen...
 
Japie_Krekel
 
7
1 juli 2020 om 01:09
die Solsjkaer heeft het toch aardig op de rit gekregen bij United wat ik erg knap vind. dan zullen er mensen zeggen hij staat nog steeds niet hoger op de ranglijst als een Moyes, Van Gaal en Mourinho maar het voetbal lijkt sinds jaren eindelijk weer ergens op bij United en het elftal begint er ook steeds beter uit te zien met de nieuwe aankopen en jonge spelers die het uitstekend doen
 
jeffreysch
 
2
1 juli 2020 om 12:44
Heel apart hoe hij bij Sampdoria slechts 1 van de 11 was, bij Sporting toch de man (maar door de competitie was ook V Wolfswinkel daar een van de beteren) en dan bij Man Utd doet die het ook erg goed.
 
ZortaX
 
1
1 juli 2020 om 16:22
Man man dit artikel staat vol met fouten. Alexis Mac Allister is geen verdediger maar een aanvaller/aanvallende middenvelder. In ieder geval een aanvallend ingestelde speler en zeker geen verdediger. En sinds wanneer speelt Nemanja Vidic nog voor Manutd? Nemanja Matic, die speelt momenteel voor Manutd. Triestig hoor, dit artikel...
 
recalcitrant
 
1
1 juli 2020 om 18:17
Sinds wanneer speelt Vidic weer bij Manu?
 
recalcitrant
 
1
1 juli 2020 om 18:17
Sinds wanneer speelt Vidic weer bij Manu? (Dubbel kan weg)