Enkelblessure betekent einde seizoen voor NAC-middenvelder
Dinsdag, 6 maart 2018 om 10:47

Het seizoen zit erop voor Lucas Schoofs, middenvelder van NAC Breda. Afgelopen week liep de huurling van AA Gent een enkelblessure op tijdens een training. Uit onderzoek in het ziekenhuis is gebleken dat het om een 'forse enkelblessure' gaat, zo melden de Bredanaars op de clubwebsite. Naar verwachting heeft de Belg enkele maanden nodig om volledig te herstellen.

Via de officiële kanalen spreekt NAC de verwachting uit dat Stijn Vreven dit seizoen niet meer over Schoofs kan beschikken. Het wegvallen van de middenvelder is een tegenvaller voor NAC, daar hij pas sinds januari het shirt van de Bredanaars droeg. NAC sloot echter een huurcontract voor anderhalf jaar af, dus volgend seizoen kan Schoofs gewoon weer in actie komen in het Rat Verlegh Stadion.

De blessure van spits Mitchell te Vrede lijkt mee te vallen. De aanvaller viel afgelopen zaterdag tijdens de warming-up voor het duel met Feyenoord uit met liesklachten. "Deze blessure lijkt op het eerste oog mee te vallen, alhoewel het herstel van de kwetsuur de komende dagen nog wel goed in de gaten wordt gehouden", laat NAC weten. De ploeg van Vreven won de wedstrijd tegen Feyenoord met 2-1.

Meer nieuws
   
22:01
22:01
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
13
   
21:53
21:53
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
7
   
21:53
21:53
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
   
21:13
21:13
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
   
20:30
20:30
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.