Aanwezigheid van Gareth Bale levert 1,2 miljoen euro op
Dinsdag, 20 februari 2018 om 09:00

Napoli gaat zich op korte termijn versterken met Hrvoje Milic. De verdediger zit sinds zijn vertrek bij Olympiacos in januari zonder club en Maurizio Sarri wil hem in eerste instantie vooral voor de trainingen bij zijn selectie hebben. (Sportitalia)

AS Roma moet serieus vrezen voor het vertrek van Lorenzo Pellegrini. Na Juventus en Atlético Madrid zijn ook Manchester City, Paris Saint-Germain, Internazionale en AC Milan geïnteresseerd in de jonge middenvelder. (RAI Sport)

De nationale ploeg van Wales heeft het aanbod gekregen om in maart op de China Cup te spelen. Alleen als Gareth Bale komt opdraven bij de Welshe ploeg, levert dat de bond een bedrag van 1,2 miljoen euro op. (Daily Mail)

Op dit moment wil Robert Lewandowski zich niet bezighouden met de geruchten over een vertrek naar Real Madrid. De Poolse spits zegt zich anders niet te kunnen focussen op zijn prestaties bij Bayern München. (Kicker)

Valencia gaat de optie tot koop op Geoffrey Kondogbia niet lichten. Los Che hebben niet de middelen om Internazionale een bedrag van 25 miljoen euro te betalen voor de Franse middenvelder. (Diverse Spaanse media)

Nu Michael Carrick met pensioen gaat, wil José Mourinho een nieuwe middenvelder aan zijn selectie toevoegen. Zijn voornaamste transferdoelwit voor de komende transferwindow is Toni Kroos van Real Madrid. (The Independent)

Meer nieuws
   
08:34
08:34
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
1
   
08:00
08:00
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
31
   
07:36
07:36
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
11
   
06:41
06:41
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
42
   
06:30
06:30
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
20
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
GenkieFRZA
 
5
20 februari 2018 om 09:31
Als Kondogbia nog beschikbaar is zijn er wel genoeg clubs die geïnteresseerd moeten zijn, want die speelt dit seizoen echt fantastisch en is een van de sterkhouders van Valencia.