Arsenal deelt Aubameyang fors jaarsalaris uit
Zondag, 21 januari 2018 om 09:00

Met een bedrag van 3,7 miljoen euro probeert Stoke City Jack Harrison los te weken bij New York City FC. De Amerikaanse club zou er open voor staan om de Engelse middenvelder voor de juiste prijs van de hand te doen. (Goal)

Malcom wordt momenteel begeerd door Arsenal en Tottenham Hotspur en droomt naar eigen zeggen van spelen in de Premier League. Girondins de Bordeaux laat hem in januari echter nog niet vertrekken. (Diverse Franse media)

Arsenal en Pierre-Emerick Aubameyang hebben een persoonlijk akkoord bereikt. De spits gaat, als de clubs er ook uitkomen, tien miljoen euro per seizoen verdienen, tot de zomer van 2021. (the Guardian)

Florian Thauvin zou zich in de kijker gespeeld hebben bij Atlético Madrid en Bayern München. De Fransman zegt echter niet bezig te zijn met de transferwindow en is naar eigen zeggen gelukkig bij Olympique Marseille. (Canal+)

Neven Subotic mag vertrekken bij Borussia Dortmund en moet circa drie miljoen euro kosten. Celtic en Saint-Étienne strijden om de handtekening van de verdediger, die eerder ook aan Huddersfield Town gelinkt werd. (Butfootballclub)

Volgens recente berichten zou Liverpool in januari een poging gaan doen om Jack Butland los te weken bij Stoke City. Manager Jürgen Klopp verwijst deze geruchten echter naar het rijk der fabelen en zegt dat the Reds in de winter geen nieuwe doelman zullen halen. (Diverse Engelse media)

Meer nieuws
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
0
   
22:53
22:53
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
2
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
16
   
21:55
21:55
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
JoshuaK_
 
6
21 januari 2018 om 10:59
Subotic hoeft maar 3 miljoen te kosten, is dit geen interessante verdediger voor de Nederlandse top? Heel veel ervaring, goed te betalen en boven alles gewoon een goede speler. Zou direct een kandidaat voor beste verdediger in de Eredivisie zijn, dus zou zeker van waarde kunnen zijn voor die prijs
 
LosBlancos1999
 
4
21 januari 2018 om 11:18
Klinkt inderdaad als een erg interessante deal. Salaris zal wat hoger zijn misschien maar dat zou ook mogelijk moeten zijn.
 
JuventusPuglia
 
2
21 januari 2018 om 11:42
Als ik Ajax of PSV was zou ik het meteen proberen bij Subotic. Hele goede verdediger, Bij Celtic zou ik hem ook wel graag willen zien.