Eredivisionisten jagen gezamenlijk op aanvoerder
Woensdag, 11 januari 2017 om 18:00

Brentford heeft een tweede bod van West Ham United van 15,5 miljoen euro op Scott Hogan afgeslagen. Ex-werkgever Rochdale heeft namelijk recht op dertig procent van de transfersom. (Diverse Britse tabloids)

Lucas Biglia heeft zijn contractbesprekingen met Lazio afgebroken. Hij is ontevreden over het aanbod en schermt met interesse van Chelsea. (Corriere dello Sport)

Vitesse heeft bij FC Eindhoven geïnformeerd naar de Belgische verdediger Dario van den Buijs. Ook Heracles Almelo heeft een oogje op de aanvoerder van de club uit de Jupiler League. (Eindhovens Dagblad)

Manchester United gaat de verhuurde Cameron Borthwick-Jackson terughalen van Wolverhampton Wanderers. De talentvolle verdediger komt weinig aan spelen toe. (Daily Star)

Burnley overweegt om de voorhoede met Max Gradel te versterken. De aanvaller, die momenteel deelneemt aan de Afrika Cup, startte dit seizoen nog geen enkel Premier League-duel. (The Independent)

Bournemouth denkt daar mogelijk anders over. De Engelse club wil zich deze maand aanzienlijk versterken en de verkoop van de aanvaller aan een Chinese club zou een behoorlijke ruggesteun zijn. (The Sun)

Meer nieuws
   
08:25
08:25
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
0
   
07:40
07:40
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
7
   
07:22
07:22
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
38
   
06:51
06:51
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
   
01:00
01:00
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.