Hulk ontvangt aanbieding uit de Premier League
Zaterdag, 18 november 2017 om 00:30

Manchester United wordt constant in verband gebracht met Antoine Griezmann, maar ook Manchester City heeft interesse. De Engelse koploper heeft al contact gezocht met de spits van Atlético Madrid. (Sport)

Valencia wil een einde maken aan het huwelijk tussen Celta de Vigo en Jonny Castro. De back speelt al zijn hele leven in Vigo, maar kan in januari een 'ultieme poging' van Valencia verwachten. (Cadena SER)

Hulk staat mogelijk voor een terugkeer in Europa. De Braziliaan heeft naar eigen zeggen een aanbieding uit de Premier League gekregen om in januari te tekenen; hij speelt momenteel voor Shanghai SIPG. (Daily Mirror)

Ernesto Valverde roept supporters van Barcelona op om zich geen zorgen te maken om de contractsituatie van Lionel Messi. De club heeft nog altijd niet bekendgemaakt dat de aanvaller zijn tot medio 2018 lopende contract gaat verlengen. (Sport)

Marco Silva wil niet ingaan op zijn persoonlijke toekomst. De trainer van Watford wordt nog altijd genoemd als opvolger van Ronald Koeman bij Everton, maar vindt het een zaak van de twee clubbesturen. (Daily Mail)

David Moyes, de nieuwe trainer van West Ham United, heeft zijn eerste transferdoelwit al gesignaleerd. Liam Moore van Reading moet in januari overkomen, al hebben ook Stoke City, West Bromwich Albion en Celtic interesse. (Daily Mail)

Meer nieuws
   
01:00
01:00
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
   
00:00
00:00
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
   
23:34
23:34
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
   
23:20
23:20
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
   
23:03
23:03
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)

 
AlvaroGatusso
 
4
18 november 2017 om 01:38
Ik hoop dat het zo mag zijn en dat hij terugkeert. Geweldige voetballer om in europa te zien voetballen!