Leicester City wil in januari winkelen bij PSG
Vrijdag, 24 november 2017 om 12:00

Crystal Palace gaat de strijd aan met West Ham United aangaande Harry Arter. De middenvelder van Bournemouth, die afgelopen zomer een vierjarig contract ondertekende, maakt dit seizoen indruk onder Eddie Howe. (Daily Mirror)

Thomas Meunier is op de hoogte van het gerucht dat Napoli interesse heeft om hem over te nemen van Paris Saint-Germain. De rechtsback geeft echter aan dat hij in ieder geval tot komende zomer actief is in Parijs. (AFP)

Leicester City denkt eraan om Paris Saint-Germain te verlossen van Hatem Ben Arfa. Claude Puel is groot fan van de spelmaker, die bij de Franse topclub niet aan spelen toekomt, en wil de middenvelder in januari huren. (Daily Mail)

Izet Hajrovic staat op de rader van vier clubs. De Bosniër van Werder Bremen, die tot medio volgend jaar vastligt, wordt nauwlettend gevolgd door Deportivo la Coruña, Genoa, Trabzonspor en Dinamo Moskou. (Estadio Deportivo)

Pontus Dahlberg is in gesprek met Napoli over een mogelijke transfer komende zomer. De doelman van IFK Göteborg, die vier miljoen euro moet kosten, staat ook in de belangstelling van Watford en een Bundesliga-club. (Expressen)

AC Milan gaat wellicht in januari een poging doen om Daniel Sturridge te strikken. De Italiaanse topclub kan echter concurrentie ondervinden van verschillende competitiegenoten om de spits van Liverpool binnen te hengelen. (Calciomercato)

Meer nieuws
   
08:34
08:34
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
0
   
08:00
08:00
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
25
   
07:36
07:36
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
11
   
06:41
06:41
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
36
   
06:30
06:30
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
16
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.